לא תתנו לי מנוחה?...

לא נכון...

אל תדברי ככה...זה היה ממש יפה..וגם ממש ממש אהבתי... והשם של הפיק לא כל-כך כולל את כל מה שקורה...אז אני חושבת לשנות אותו קצת... נ.ב. אני ממשיכה עכשיו...

niiko

New member
כמו שאמרתי

רק עכשיו כמו פרחה: מאמיל´ה, תעשי מה שאת רוצה... וכמו לא יודעת מה: דארלינג, תעשי מה שאת רוצה כאילו...

niiko

New member
נוווווווווווווווווווווווו, מה מצב?

מה מתבשל שם? <<מציצה אל תוך המסך של ווילו>>

אמממממ...

מתבשלים שם המון דברים בתוך הקדרה של מחשבתי....דבר ראשון אני מכניסה {סוף סוף..} את הבנים לתוך העלילה טוב שניים מהם זה גם משהו... וחוץ מזה שאני מקווה שאני אגמור בקרוב...

niiko

New member
סליחה שאני מתחצפת אבל...

אנחנו נראה את זה השנה? כי אני כבר מתה לראות מה מתבשל ומה יתפוצץ

הנה...

זה לקראת סיום חכי עוד כמה דקות..אני כבר מסיימת...דרך אגב לא מפריעים לגאונים בעבודתם... ריקה: איזה גאונה... אולי תשתקי....

אוי...

כל-כך נפגעתי...סתם בצחוק.. אני יודת שזו בושה להודות אבל...מישהו זוכר איך קוראים למתקפה של ריינמון???

מישהו..מוכן...

בבקשה לענות לי על השאלה...אני זקוקה לזה בשביל הפיק....זה הדבר האחרון שנשאר לי לרשום...

אוף...

אני לא מצליחה להיזכר בשם של המתקפה של ריינמון..אני בטוחה שזה משהו עם יהלום או יהלומים...מישהו...מוכן לעזור לי...

הנה זה מגיע....

סוף סוף סיימתי את ההמשך של הפיק **קולות שמחים נשמעים מכל עבר** ריקה:הללויה... כן..סוף סוף סיימתי אני ממש ממש מרוצה מעצמי ייתכן שדי הגזמתי כי הוא די ארוך...פשוט הייתי חייבת להמשיך...והייתי ממשיכה עוד אבל..אני נחמדה ולא המשכתי...דרך אגב מתי שיש סוגריים ובפנים כתוב הערת המחבר זה פשוט משהו שרציתי להוסיף אבל אי אפשא להכניס את זה לעלילה.... מקווה שתהנו...

Digi Lista

New member
הודעה חשובה ללילימון!!!

בחייאת אני כותבת לך הודעות ומסבירה לך דברים ואת לא מתייחסת וחוזרת שוב ושוב ושוב על אותן הטעויות! בנוסף גם פירסמת את הטלפון שלך וזה א-ס-ו-ר לפי תפוז(וגם אם תפוז היו מרשים והם למזלי לא, אני לא הייתי מרשה!), רציתי למחוק את כול השרשור אבל יש בו את המשכי הפיקים של נייקו ווילו ולכן לא מחקתי אותו, אבל באמת אני מדברת אלייך!

לילימון

New member
DIGI LISTA

זה לא הטלפון שלי זה סתם מספרים של התמונה, לי ולחברה שלי יש קוד סודי כשאני כותבת את שם התמונה היא ישר מזהה שזו אני!

Digi Lista

New member
היא שאלה אותך אם את בטוחה...

שזה בסדר שאת מפרסמת את הטלפון שלך...

לילימון

New member
../images/Emo7.gifDIGI LISTA

זה לא מספר הטלפון וביכלל אני עוזבת את הפורום הזה
אפילו אם אני לא רוצה

Digi Lista

New member
קבלי את התנצלותי הכנה!

אבל למה את עוזבת את הפורום?
באמת לךא התכוונתי לפגוע בך!להיפך רציתי לעזור לך(תראי את ההודעה מאתמול "אני לא מבינה את השאלה שלך לילימון")! אני לא רוצה שתיעזבי!

לילימון

New member
DIGI LISTA

זה לא את, פשוט אני מרגישה את עצמי כאילו אני לא בפורום אף אחד לא שם לב וגם אני מרגישה כאילו אני זרה פה.ואנחנו חברות

Digi Lista

New member
אני מוכנה לעזור לך להרגיש שייכת!

באמת שאני מוכנה להשקיע את כול הזמן והמרץ שלי כדי שתרגישי בנוח כאן, זה לוקח זמן להשתלב אבל אני מוכנה לעזור לך כמנהלת הפורום להרגיש שייכת! ואני אפילו אשמח לגרום לך להרגיש טוב יותר כאן בפורום!אל תוותרי כול כך מהר! אפילו לי לקח זמן להרגיש שייכת ובטוחה בפורום שלי!

למעלה