לא תתנו לי מנוחה?...

לילימון

New member
אוסף

מדוע אתם לא מביאים עוד תמונות איך אתם רוצים שהשבור שיא 3000 תמונות של דיגימון אני צריכה רק עוד 400 תמונות הנה הביאו לי עוד תמונות

Digi Lista

New member
לא תתנו לי מנוחה?...

איך עבר יום כיפור על הצמים?...(וגם על אלה שהיו כאן...כמוני...
) רק ביום ראשון לפני הצום כתבתי את ההודעה הבאה(היא נמצאת בשרשור "נפתח פורום חדש:האטמוספירה והחלל")- אני מעתיקה את ההודעה(לפחות את החלקים החשובים שבה): ולנושא הכי חשוב :הודעות צ´אט! אני משתגעת מלמחוק כאלה! אני כמובן יכולה לעשות תקנון פורום כמו בהמון פורומים אחרים רק שזה פשוט לא אני וזה לא הסגנון שלי! אבל נראה לי שאם תמשיכו ככה...שתבינו, אין מאושרת ממני שכותבים בפורום הודעות והרבה אבל אלו הודעות שבתקנון תפוז אסור לי להשאיר מה שאומר שאני צריכה להשקיע את כול הזמן במחיקתן וזה מונע ממני להשקיע בדברים אחרים(גלריות,פיקים,מאמרים ועוד דברים שאני מתכננת...), בחופש זה היה קשה אבל היה לי את כול הזמן שבעולם(טוב, כמעט...) ואחרי סוכות כשהלימודים יתחילו ממש(עד חנוכה...בררר...) זמן יהיה גורם חשוב...חבל כי התמונות ששמתם מאוד יפות(וחלקן יכנסו לגלריות...)וחבל לי למחוק אותן (והאמת שלא רציתי, אבל הן שורשרו להודעות צ´אט ולא יכולתי למחוק רק את הודעות הצ´אט, לצערי...). ואני רואה שכלום לא השתנה...אני חוזרת עכשיו ומגלה הודעות צ´אט, ועוד הודעות צ´אט ועוד...אני יודעת שזה לא מרוע לב ושאין לאף אחד רצון שאני אשקיע יותר מידיי זמן במחיקת ההודעות, ואני גם לא דורשת שתימנעו מהן לחלוטין כי ברור שלא תמיד חושבים כשמחפשים ישות חיה לדבר איתה, רק תשתדלו קצת פחות...
ועכשיו כמה הודעות אישיות... ברוך הבא קודי, לא הייתי בטוחה שזה אתה מיויו אבל מסתבר שכן...אז אהלן אני שמחה שהצטרפת לפורום שלי!(השם סטטה אומר לך משהו?...)ומקווה שתיהנה בו ותישאר!
. לילימון מתייחסים אלייך ועוד איך!, אני למשל משרשרת את ההודעות שלך כדי שיראו ויגיבו לך(את מוזמנת לשרשר בעצמך...זה חוסך לי עבודה...), העניין הוא שעונים לך אבל את לא עונה בחזרה,למשל שאלת אתמול על חברה שלך שרוצה להצטרף וגם יאקומו וגם אני ענינו לך אבל לא התייחסת, אני שמחה שאת בפורום ומנסה להשתלב ואני מוכנה לעזור לך אם צריך- רק תבקשי(את מוזמנת להתחיל להשתתף במשחקים ובשיחות...)
. ווילו אני שמחה שאהבת את ההמשך שלי, אני מקווה שגם נייקו תאהב(רגע, עד עכשיו כותבי הסיפור היו טקאטו,נייקו את ואני- למה לא מצטרפים עוד?...)
. היום בין 3 וחמישה ל3 וחצי יש דיג´ימון בערבית, שימו לב לפרק כי יש בו משהו שצינזו בגירסה האמיריקאית ואני מקווה שכאן לא ציזרו אפילו שזה מדובב ישירות מהיפנית(ואני עדיין טוענת שערבית זאת לא שפה לסרטים מצויירים!)ואם אכן ישדרו את זה...(כולם ביחד- ממממממ...) זהו נראה לי...

niiko

New member
אני יכולה לתרום את חלקי

בואו נראה מה יש לי, בתמונה ההיא הנרי מריח את בית השחי שלו!! אולי זה לא ככה אבל זה נראה!! ווילו, לא להפגע! בובה קאזו: שמווווווווווווווווליק ילד טוב של אייייייייימא!! לא אמרתי לך לסתום?! קאזו תסתום אותו!! בובה קאזו: מוווווווווווווווווקי ילד טוב של אאאאאאאאאאאאאאאבא!! כולם: שמוליק? מוקי? קאזו: סתום!! יא בובה מדברת!

niiko

New member
1. קוראים לי ני|הדגש|י|סדגש

ודבר שני... <<חיכוך חיכוך>> מאטיל´הההההההההההההההההה!! מאמי!! דבר שלישי, את יכולה לקרוא לי ננסי או קרייזי באפי או קרייזי אינג´ל או קרייזי ננסי או ננסי קני מאט או מאט או קני או קן או... סת´... יש לי משהו לשם הזה... אז עכשיו כל הביצפר קורא לי סת´...

niiko

New member
סליחה... זה הולך נ|הדגש|יי|סדגש|קו

אני מקווה שזה יצא, עם זה יוצא ועם זה לא, אז לא ידועת מה

niiko

New member
טוב זה לא יצא:

אז ככה: קוראים לי נייקו, וסליחה על ההצפה, זה לא היה בכוונה

לא נפגעתי..

באמת שלא למה לי להיפגע **קורעת לחתיכות את הכרית** את רואה אני לא נפגעת מהר...ושלא נדבר על מתעצבנת...טוב אז אין לי הרבה תמונות להוסיף אבל הנה תמונה שיש לי....ונייקו את רוצה להמשיך את הפיק???

niiko

New member
סליחה...

אני רוצה, אבל הבעיה היא... שאני לא ידועת איפה זה ואיך להמשיך

niiko

New member
הנה עוד משהו

בנות הפאור פאף!!! אני שונאת אותם!!! לא את התמונה רק את הבנות... לא אלה! המקוריות אני שונאת!

../images/Emo13.gif.....

טוב תמשיכי..וכשתגמרי תשימי את זה בפורום{כמה שאני אוהבת להגיד דברים שכבר מובנים מאליו...} דמהדווימון:שחור..כן..הצבעעעעעע...שלללללהההה...זה שחוררררר... אתה לא צריך לשיר ולקפוץ בגלל צבע שחור.. דמהדווימון:אוי שחור...הצבע הכי נהדר בעולם... חי...חי...חה..חה חה אתה צוחק עליי נכון?! ורוד זה הכי יפה... דמהדווימון:אני אוהב שחור**מוציא לשון** אה..ככה?! דמהדווימון:כן..ככה... הנרי:**מפהק** לא צריך לריב בגלל צבעים... טוב..אז לא נריב...

niiko

New member
הוא צודק

שחור זה הצבע!!!!!!!!!!!!!!!!!
ושני ראתה את הסידרה דיג´ימון? ויש לי שם לפיק...

אממממממ...

אני חושבת ש...כן..כלומר היא ראתה את העונה ה1 וה2 ואת ה3 היא לא ראתה כי היא נמצאת בה...וה4 נמצאת בשלבי דיבוב בישראל..{חחחחח..} ומה השם של הפיק??? וסיימת כבר את ההמשך???

niiko

New member
אוי!! תרגעי!!

הנה זה, והשם דפוק, אז מוזמת למחוק... וגם ההמשך דפוק... וסליחה שהתמקדתי רק באותו נושא... בבקשה תמשיכי את זה טוב יותר! לא משנה מי ימשיך! רק שזה יהיה טוב יותר משלי!! הפעם לא שכחתי לשים את הקובץ!! הא!!

אני ארגע...

אממממ..אני מאוד רגועה אבל רק דבר אחד לא הבנתי..את מי חטפה סקאל פיית´מון???את ווילו או את נייקו???

למעלה