לא תאמינו.

~*~gaL

New member
לא תאמינו.

באמת שלא תאמינו. יש סקר חדש!
רק לפני, הנה תוצאות הסקר הקודם:
איך הייתה, לדעתכם, העונה השנייה של "החטא ועונשו"?
מצויינת! יותר טובה מהעונה הראשונה. 18 מצביעים, 54.55% אחוזי הצבעה.
מצויינת! כמו העונה הראשונה. 6, 18.18%.
טובה. 4, 12.12%.
טובה, אבל אני מעדיף את העונה הראשונה. 3, 9.09%.
לא משהו. 2, 6.06%.
לא היה משהו יותר גרוע מזה, מעולם. 0, 0.00%. והנה הסקר החדש:
"ארץ נהדרת" סיימה עונה ראשונה. איך היא הייתה, לדעתכם?
גדולה מהחיים. קשה לי כבר לחכות לעונה הבאה!
גדולה מהחיים, באמת, רק היה לי מוזר שהיא הייתה ממוסחרת כל כך.
היו רגעים טובים והיו רגעים פחות טובים.
לא ראיתי, זה שודר ביום שישי.
גרועה. לא הבנתי על מה כל המהומה.

~*~gaL

New member
אה, ו,

(עם כל ההשקעה וההדגשות והאייקונים, שכחתי את זה -) בסקר הקודם השתתפו 33 מצביעים.

kfm

New member
../images/Emo32.gifסליחה שאני מנצלת לך תשרשור..

פשוט לא מצאתי את החלק על צ'ינו.. כל מקרה, צ'ינו דה קרייזינס הוא ראפר עכשיו!!!! והוא הסתפר קרחת אגב.. אבל הוא ראפר!! ועדיין מתלבש מצחיק
מתי בטח תשמח לשמוע :)

luli pop

New member
עדי שרון- החטוף הצ'צ'ני...

הוא נחטף כשהוא היה בן 12 למשך של 10 חודשים... קראתי עליו כתבה... הוא היה באקזיט פעם.. נראה טוב אבל קצת קוקסינל..

לוּבּה

New member
ואם כבר מנצלים... אז ארץ נהדרת בשיד

ורים חוזרים כל יום שבת, 20:45 במקום אסתי המכוערת

ElinorL

New member
לי יש את כל העונה חוץ מהפרק השלישי.

אבל הפרק השלישי זה הפרק הראשון שראיתי כי ראיתי אותו ואז אחרי שעברו כמה פרקים התחלתי לראות את הסידרה... ניראה לי פיספסתי 3 או 4 פרקים...

Kido2222

New member
מתי הפסקת להוריד הכל?

ומאיפה יש לך את הפרק השני? אני לא מוצא מאיפה להוריד אותו...

ElinorL

New member
לי יש את כל העונה חוץ מהפרק השלישי.

אבל הפרק השלישי זה הפרק הראשון שראיתי כי ראיתי אותו ואז אחרי שעברו כמה פרקים התחלתי לראות את הסידרה... נירא לי פיספסתי 3 או 4 פרקים...

Testicles

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif קטע וידאו../images/Emo70.gif

זה קטע ראפ של צ'ינו עם "ספיד". אוקיי, מה שאתם צריכים לעשות זה לפתוח את ה"מדיה פלייר" ואז: ללחוץ קונטרול U ולהעתיק לשם את הקישור הבא: http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&s=36378878FA4842EE96B35DF6B246FDF1&ci=23432&ak=284975&ClipMediaID=29136 מקווה שזה יעבוד...

luli pop

New member
זה עצוב.

אני שונאת ראפרים!! לכולם יש שירים כאלה מטומטמים עם יותר מדי מילים, והם תמיד באים בזוגות, ובזמן שהאחד שר השני עושה תנועות של ילד מפגר עם הידיים. ואנשים עוד אוהבים את הדברים האלה.. טוב.

פIלי

New member
כל כך נכון ../images/Emo7.gif

כל תרבות ההיפהופ זה פשוט כל כך רחוק ממוזיקה.. לפעמים כיף לשמוע חלק מהשירים שלהם, בדרך כלל כי הם מגוכחים\מצחיקים (ראו אמ סי מנצור), אבל הרוב זה זבל טהור.

ElinorL

New member
אפשר לחשוב שבקטגוריות אחרות יש אוצר

היום יש מלא זמרים שחושבים שהם יודעים לשיר ורק בוכים (כמו ג'סטין ואנרקיה) ומלא זמרות שחושבות שהן יודעות לשיר ועושות מופע פורנו בשביל הרייטינג...(בריטני ספירס דוגמה מושלמת...) אבל חלק משירי המוזיקה השחורה הם ממש נוראים! יש איזה שיר דפוק שאחת שרה "My milkshake brings all the boys to the yard And they're like it's better then yours Damn right it's better then yours" וכל השיר היא שרה על המילקשייק המפגר הזה 20 מיליון פעם! מוזיקה זה ממש לא מה שהיה פעם והיום כל מה שהזמרים יודעים זה "או בייבי!" מזל שיש כמה אנשים שעדיין יודעים מה זה לעשות מוזיקה אמיתית, יודעים לנגן ולשיר בלי פליבאק כמו שצריך, לא צריכים ללכת בבקיני בשביל רייטינג ופשוט עושים מוזיקה מדהימה!!! (כמו טורי איימוס, שרה מקלכלין ועוד זמרים שלא ממש מכירים בארץ "אנינת הטעם" שלנו...)

פIלי

New member
גם בארץ יש מוזיקה טובה..

צריך רק לדעת איפה לחפש.. לא הכל סופרסטאר ועברי גלעד שממליץ להשתמש בקרם הגנה.. יש גם שירים עם משמעות! "עכשיו הזמן שקנאות כלכלית תיחשב למכה לאומית מכללות למנהל עסקים משעבדות אותנו יותר ממסגדים אין כניעה לטרור פיננסי חבל על הזמן, אין טעם לנואנסים עז-א-דין אל קסאם צדיקים לעומת מנהלי הבנקים אין מספיק טרור!" (נכי נאצה - סולחה עם החמאס [הבית הראשון יותר פרובוקטיבי, אגב]) בארץ גם יש מוזיקה טובה!

למעלה