לא תאמינו.

mati88

New member
מעין, פולי ואנה...

מעין ופולי- שתקו. אנה- תעשי לי ילד.

פIלי

New member
אני משתדל

אבל אני פשוט לא יכול הם מעריצים את הביטלס
אתם יודעים מה? אין לי בעייה עם ה 2 אקרודים. שיעשו את המקצבים קצת (הרבה) יותר מהירים וחזקים - משהו בסגנון רוק'נ'רול מהיר. סולו פה ושם, סולן שעוד לא השתנה לו הקול, קצת מסר מחאתי-אנטי ממסדי לא יכול להזיק, וקצת פחות פסנטרים וכאלה - יותר קללות בליריקס. ויש לכם אחלה מוזיקה. באמת. (וגם פרוגרסיב זה בסדר) (אבל פאנק פשוט יותר בסדר)

bubaale

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

תראה... לא אמרתי שביטלס הלהקה הכי טובה שיש [הרי בדיוק למטרה הזאת המציאו את פינק פלויד ולד זפלין!], אבל הם טובים! ובזמנם הם גם היו מחאתיים [פיס אנד לאב, בייבה!] ופורצי דרך! מסכמים שזה עניין של טעם [הטעם שלי.], וזהו?

bubaale

New member
ו-פסנטרים??../images/Emo80.gif

פסנטרים??? באמת מה הם משתמשים בפסנטרים?... לא ברור בכלל.

Yuvalenko

New member
אני כבר חשבתי שאת באה לתקן אותו

בטעות הלשונית שלו, אבל לא! את התכוונת למשו אחר! חטאת גם את! פ-ס-נ-ת-ר !!!!!!!!!

bubaale

New member
תיקנתי, אבל בדרכי החיננית...../images/Emo80.gif

והלא ברורה לחלוטין, מסתבר.

ElinorL

New member
איזה כיף שלא מתקנים אותי :)

בראסמי יובל כל הכבוד לך! בלעדיך היינו ממשיכים לטעות! אתה ממש הכנה מעולה לבגרות!! חחח (אפילו שלגבי פסנתרים ידעתי שזה עם ת אבל אצתרך אזת טעות של של שניייייייים!!! bless you be ואל תתקן את הB הקטנה :)

פIלי

New member
פרוגרסיב

זה יותר מידיי לגיטריסטים
אני יכול להירדם בשיר של דרים.. זה פשוט שירי ערש.. פאנק זה שירים שאפשר לקפוץ איתם! ואפילו כיף לשמוע אותם.. בלי לנתח כל סולו של 20 דקות שיש אחרי כל בית.. הרי בהיר ונהיר שהאומנות האמיתית במוזיקה זה לדחוף כמה שיותר בפחות זמן!
ופינק פלוייד הם בכיינים.

~*~gaL

New member
היי היי היי,

אני גם רואה בעצמי חברת פורום רגילה כמו כולם.
(די נו, עכשיו כולם ביחד: "אוווווווווווווווווווווווו....")

Yuvalenko

New member
או. ../images/Emo11.gif

חברת פורום רגילה, אגב, הייתה משתתפת הרבה יותר ממך. מצטער, לא תקבלי את הלגיטימציה הזאת (מתן, תרדי ממני! תשאלי את קצב כבר..). ומבחנים זה לא תירוץ!

kfm

New member
קצב, אח שלי הכל טוב,

הוא אחלה בנאדם. זה שיש לו קצת בעיות בשפה האנגלית (העברית, הצרפתית,וכו') זאת לא סיבה להגיד לו את כל האמת בפרצוף. גם הוא סובל מזה. זה שאם תשאל אותו "האו אר יו?" הוא יגיד לך "אתה אוואר בעצמך!", זה לא סיבה לרדת עליו. זה שאם תגיד לו "כמה זה 2+4?" הוא יגיד לך "נראה אותך יודע!" זה עדיין לא סיבה להעליב אותו.. וזה שהאייקיו שלו יותר נמוך מהקול של רפי גינת, זה גם לא סיבה להגיד לו ככה.. וזה ש..טוב! הוא טיפש! אני מודה! אבל בקשר אלי אני מכחישה הכל.

ElinorL

New member
הי הי

קצב מעולה במתמטיקה! שכחת שהוא ידע ש1+1=2? וגם הוא הצליח את השאלת גמר במבחן של המדינה אם יש תחום שהוא טוב בו זה זה! פשוט הוא מפצה על כל השאר חחח

למעלה