לא שיש לי בעיה...............

fuckin shit

New member
לא שיש לי בעיה...............

שמתם לב כמה בנות פתאום יש פה?!?!?!? זה כבר יותר מדי!!! חחחח לא להעלב בנות אני עדיין אוהב אתכן

adidush666

New member
איזה שובניסט...יוו.

כמה שיותר בנות יותר טוב
סקייטריות זה דבר ענק!(או בליידריות)

הסקרן

New member
סקייטריות זה דבר מסריח

ופאקין שיט אתה יכול להיחשב בתור אחת מהם יש לך סטייל של בחורה

fuckin shit

New member
סתום תפה יא זונה! מאיפה אתה יודע...

שיש לי סטייל של בחורה!!! יא בן זונה למה?!? למה?!?!?! סטייל של בחורה אמא שלך!!! למה אתה יותר טוב!!! (מי לעזעזל אתה?!?!?)

הסקרן

New member
טוב סליחה אתה צודק

זה לא יפה מצידי ואין לך סטייל של בחורה

הסקרן

New member
ואת פריקית פוזרית

קורן פור זיין לכי תאכלי את התירס שלך במקום אחר

KoRn 4eva

New member
לסקרן...

יש!!!! עכשיו יצאת כ"כ מאגניב, קשוח, מאדליק, קול.. שאני אפרט עוד?? בעצם מה אני מגיבה לך בכלל.....

ג צ

New member
יאו

למה את סתם משקרת ???? את בכלל המגניבה ששומעת קורן !! הוא סתם לפלף שלא שומע קורן !! אבל את כן !! יההה מוות לניו מטאל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XdrunkX

New member
לא שלי יש בעיה עם זה אבל....

שיו כמה יהודונים יש פה!!! טוב זה כן מפריע לי!

mike v

New member
יש לך בעיה עם יהודים?

עם כן אז תעוף מפה למה זה פורום בעברית שזאת השפה של העם היהודי אז למה אתה רושם בא ימניאק אוכל חזרי מזדיין? אז עוף לי מהפנים וסתום את הפה שלך! אני יהודי ואני גאה ושם עליך זין ועל כל מי ששונא יהודים!

seen clever

New member
חחחחחחח איזה יהודון קטן ועצבני

יאללה יש פה כמה חברה יקשרו אותך ויאכילו אותך ממרח יהודים ואז תראה כמה טוב זה אנטי יהודיזם חהחהחהחה שעשתי את עצמי כדאי לי לישון אה.....

seen clever

New member
זה בצחוק כן לכל הצייונים העצבנים פה

שלא תביאו לי פה אותה באיזה "עוד לא נולד הבן זונה שיעצרו את ישראל"

Yuval Penny

New member
סוף סוף בנאדם נורמלי

צריך להיפטר מהציונות ומכל הדתות... יהודים זה עם גזעני וחרא שחושב שהוא יותר טוב מכולם כי יש לו ספר..(למי שלא הבין...זה הרבנים שצועקים "הגויים"-ושטויות כאלה) אין כזה דבר דתות..זה סתם המצאה של אנשים מטומטמים.. כולם בני אנוש(לא בני אדם..כי לא היה כזה דבר אדם וחווה-עוד המצאה דבילית..אבולוציה זה איך שנוצרו בני אנוש) ואם כולם בני אנוש כולם שווים..אז תפסיקו עם השטויות של ה' וספרי תנך וחוקים ומצוות..ותתחילו להיפטר מהדת הזאת..ותראו שיהיה לכם יותר טוב..

Yuval Penny

New member
מה זה היידים האלה?מה זה אומר?

בכלל כל הבסיס של האמונה עובד על הפחדה..מי שפחדן מאמין.. כי מגיל שנה אומרים לו אתה יהודי אתה מאמין..ולאט לאט מלמדים אותו בבצפר שהעם חטא אז ה' העניש אותם.. וככה זה מתפתח לדרגות יותר גבוהות..ומי שילך לשיעורי תורה(אני הלכתי כמה פעמים)..יראה שזה רק שטיפות מוח והפחדות והבטחות שווא.. כאילו הרב בא ואומר לך אל תעשה זה ואל תעשה זה..וה' לא יפגע בך.. אז אתה בעצם רק מפסיד במקום להרוויח..זה חרא.. ועוד ממשיכים להפחיד אותך עם השטויות של עולם הבא..גן עדן וגיהנום אלק.. אותו דבר גם עם הצבא..בכללי..אתם תגידו לי שאני פחדן כי אני לא עושה צבא...אבל גם אתם פחדנים כי אתם עושים..אתם מפחדים מהדבר הגדול שלא יהיה מדינה ויעשו לנו שוב שואה..ויהרגו אותנו אם לא יהיה צבא.. ואני בסך הכל לא נותן לאנשים שאני לא מכיר בכלל להפוך אותי לרכוש של הצבא..כי אני לא שם זין על מה שיקרה פה אם לא יהיה צבא..אני ינצל את החיים שלי עד שאני ימות ואז על הזין שלי מה שיהיה במדינה יעני..למה שאני ימות בשביל המדינה?עדיף שלא תהיה מדינה ואני ימות בשביל עצמי (וממתי להיות בשמאל נהיה פשע..?)

seen clever

New member
נו מה אתה לא קולט? היידים זה יעני

הייל היטלר.....סתם יעני אני מצדיק את דברי החוכמה שלך..

למעלה