לא שיש לי בעיה...............

seen clever

New member
לא..כשאני אומר לך אין לי קרובים

אז אין לי יש לי רק חצי אחות כזו כלבה בת זונה שחייה בניו יורק וזהו...יש אמא ואבא כלבים קקות יעני אבא הוא מאסטר כלב כזה ואמא פחות כי היא פאנקיסטית סבתא ודוד

seen clever

New member
נו ברור כי את זה אני...

יעני כמו יוגי הו שיש את יוגי הגדול ויוגי הקטן אז אני הגדול כי אני יותר גבוהה ממך
ואת יוגי הקטן

F u C k F a C e

New member
אוקיי....

אז אישית, לגביי השטחים כדאי שתהיה בשקט כדי שהשירשור הזה לא יהפוך לוויכוח ימין- שמאל וגם בגלל שאין לך מושג כנראה לגביי מה שקורה בשטחים.....

seen clever

New member
סבבה.....יש לי הרבה מושג מה קורה

אבל אני מפסיק להגיב כי אני יודע שבניגוד אליך ועוד כמה כולם פה בבונים קטנים כאלה שאי אפשר לנהל איתם ויכוח והם רק יודעים לצעוק כמו ילדים טובים "מוות לערבים" כמו שסאבלימינאל לימד אותם... אז זהו.....בזה העסק נחתם

פIלי

New member
../images/Emo11.gif

מצד אחד שמאלני, מצד שני קשוח. נדיר
גם אני יימנע הפעם מלהתחיל וויכוח פוליטי, ואני רק יגיד שאם כל הכבוד - גם אני חילוני (אחד מהדרגות הקיציוניות יותר של חילונות, אבל לא ניכנס לזה), אבל הגזמתם עם האנטי-פטריוטיזם וה"אני שונא את המדינה"... ועם כל הכבוד לך גם חלק גדול מהמשפחה שלי (יותר נכון של אבא שלי) נרצחה בשואה, ואני לא חושב שצריך לצחוק על השואה. ותראו לאן הגענו מפוסט "שובייניסטי" קטן ופוסט ציני קטן... אני ממליץ על הוספת הסימן |ציניות| אחרי כל פוסט ציני, לטובת מתקשי ההבנה בפורום.

XdrunkX

New member
מר מחזור...

גם סבתא שלי ניצולת שואה אל תתחיל עם הצדקנות של השואה כי דברים כמו שאתה אומר איפשרו לשואה להתקיים... הנאציזם התבסס על הרגש בלאומי שכל כך חשוב לך ויקר לך אז שתוק... תאמין לי אמרתי דברים יותר קשים לרבנים ויהודים אדוקים מאוד והם קיבלו חלק גדול מדברי. מה שמראה שאתה לא יהודי גאה אתה לאומן גאה אז ביי ושוב ALERTA ANTIFASCISTA ו LA SENGRE ES DINERO

TIS

New member
אין כזה דבר

"יותר מדי בנות", ואתה הומו אם אתה אומר את זה. מה גם שסקייטריות ובליידריות בד"כ ניראות טוב בטירוף!!!!!!!!!

ג צ

New member
??????????

מה לא ידעת?? יש כלל !!! כל מי שרוצה להיות סקייטרית צריכה להראות טוב בטירוף !!! לא ~!!! אתה הומו !

למעלה