לא שיש לי בעיה...............

XdrunkX

New member
חXחXחX

mr. eliezar ben juden LOL!!! english is the "safa" of the western capitalist empirialism that the zionism is part of so i have no point but... ALERTA, ALERTA ANTIFASCISTA!

mike v

New member
בונה אתה פאג פוזר מטומטם!

מה זה הקטע הזה של הקטע שכתבת באנגלית? איזה הומו אתה יא אללה!! עלק אנגלית זאת השפה של העולם המערבי לך לישון ימכוער אויש כמה שאתה מכוער! נשבע לך אם הייתה אומר כאלה דברים והיית גר איפה שאני גר אז בדוקקק היו עולים עלייך מזמן למה לא סובלים אנשים שפותחים את הפה שלך ואחת הסיבות שאני עצבני כלכך בגלל זה היא שסבי וסבתי הם ניצולי שואה אז סתום את הפה שלך יחתחת מניאק מכוער מלקק ערבים מניאק מתרומם וסתם כמה שאלות מתוך סקרנות.....אתה נוצרי? ומה המוצא שלך? כמו שיש מרוקאים, אשכנזים וכל זה.....אז מה אתה?

seen clever

New member
מה קשור ניצולי שואה...חלס עם

הפרטיות הציונית המכוערת שלכם..... אווו ולי חיסלו 17 בני משפחה בשואה והשאירו אותי בלי קרובי משפחה ובגלל זה אני אלך ברחוב עם מגן דוד ואהיה מלא בגאווה הציונית המגוחכת שלך...לא כי אני לעומתך מתבייש במדינה הזו ובמה שאנחנו עושים וזהו ואם כבר דיברנו על שואה.....תחשוב טוב טוב על הנעשה בשטחים והודעה יותר מפגרת לא יכולתי לכתוב אבל עזבו אותי.....

mike v

New member
למה אתה מדבר על השואה כאילו זה סתם

איזה דבר שקרה וזהו? אתה מבין מה שקרה שמה? רצחו 6 מיליון יהודים! ועוד כמה מיליונים של עמים אחרים אני לא מצדיק מה שמדינה שלנו עושה ותאמין לי כשאני חדשות אני רק חושב כמה האנשים שמנהלים את המדינה מפגרים ומה שקורה בשטחים לא צודק ממש......אבל אם לא היו שם חילים המצב בארץ מבחינה ביטחונית היה ממש ממש גרוע ולפי מה שכתבת נראה לי שאתה שמאלני

seen clever

New member
אני לא מדבר על זה כאילו סתם

תאמין לי אני מבין כמה זה לא סתם אבל לא יודע...לא מזיז לי...ולא משנה שרצחו לי 4\3 מחברי משפחתי לא אכפת לי פשוט...כי אני לא ממש שם על המדינה הזו ואני ממש לא שם על הדת שלי...זה בערך משנה לי כמו מספר השערות בביצים וכן אני שמלאני...למה יש לך איזה הערה שנונה לזרוק אלי בקשר לעמדה הפוליטית? כי אם יש לך אני מציע לך מראש לסתום וההודעות שלי נהיות מפגרות מרגע לרגע מספיק להגיב לי אני רוצה לישון

seen clever

New member
בעצת אהובתי הניצחת אני חוזר בי

ההודעות שלי לא מטומטמות! יעני הם טיפה לא מאורגנות טוב כי אני עייף אבל תסדרו

seen clever

New member
ראוררררר....you know your stuff

חחחחח איזה גאוני איך הרשו לך לצלם את זה? או שאמרת שזה "להזכיר לך את הטרגידה ולנציח אותה"?:)

אממממממ... זה לא שאתה ../images/Emo68.gif

שואל כ"כ מה מותר לצלם ומה לא. מותר לצלם הכל. אם תרצה תוכל אפילו לקפוץ לתוך האמבטיה הגדולה הזו ולעשות בטן גב באפר.

למעלה