לא קשור לפורום! אבל...

nataliaaaa

New member
לא קשור לפורום! אבל...../images/Emo41.gif

הרגשתם ת'רעידת אדמה?!?! אנחנו כן!!! הוציאו את כולם מבי"ס!! חחחחח...

AIon Dori

New member
אאאאאמממממ'לללללההההההההההההההההההה

היתה עלכשיו בחולון רעידלת אדמה ואני ישבתי על הספה והרגשתי הכל!!!!!!!!!

AIon Dori

New member
תיקונים:

עלכשיו=עכשיו רעידלת=רעידת סורי זה מהלחץ...!

גם בחיפה../images/Emo9.gif

אבל היא לא הייתה גדולה, אבל היא הייתה מפחידה בטירווווווווווף
את לא יודעת איך פחדתי.. כולנם
נראה לי זה היה בכל הארץ!!!!!!! אני חולה
בטח בביצפר שלי התחר]נו, מכל שטות הם עושים כמות

תלאביבים הרגשתם את זה חזק../images/Emo35.gif

כי בחיפה הרגישו את זה די חזק! יעני לא חזק, סבין המקומות הכי חזקים שהרגישו היום. בטח גם בתל אביב וירושליים

אגב-

אם אתם רוצים לךשמוע פרטים והכל אז פתחו חדשות בטלויזיה. קישור לכתבה שוואלה עשו- http://news.walla.co.il/?w=//504204

אלוהים ישמור אלוהים ישמור אלוהים יש

ישמור! הייתי בבצפר ושיחררו אותנו מוקדם ביגלל הרעידת אדמה! אימאאאאאאלה אנהי מפחדת מתחיל ליהיות חושך דייייי! איך בכיתי!!!!! אימאלה אני לא רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היה כל כך מפחיד!!!!

המורה מדברת מדברת מדברת ופתצאום כזה כולם מסתכלים אחד על השני ורואים שהשלוחנות רועדיםם וכולם היו בשוקקק..פשוט פחד!!

roni1988

New member
כן גם אנחנו יצאנו..זה היה כזה מצחיק

אני כזה אומרת לידיד שלי שישב על ידי שיפסיק לנדנד את השולחן ולחברות שלי שיפסיקו לבעוט לי בכסא..ואז בשנייה אחת כולם מרגישים שממש הרצפה עצמה רועדת ועוד שנייה מתחילה להתמוטט אז הוציאו את כולם מבי"ס והיינו צריכים לחכות שעתיים בחצר ולחזור לעוד שעה של לימודים.... אבל היה כזה קטעים...

גמאני../images/Emo9.gif

יאא זה היה מפחיד, אני רצתי למטה, כי הייתי בעליית גג פתחתי את הדלת ורצתי החוצה..
אבל היא לא הייתה חזקה, זה היה כזה סדר אבל מפחיד, הייתי בטוחה זו רק אני.
תגידו תיהיה עוד אחת
כי אמרו שמתישהו בקרוב יהיה רעידת אדמה, התכוונו לזאת
פאאאאק

גם אותנו הוציאו! אימאלההההההההההה

איזה פחד איזה צרחק\תי היה לנו שיעור חופשי וכזה חברה שלי פיתאום יצאה החוצה ביגלל שהיא ניבהלה ביגלל הרעידת אדמה!@!!!!!!!!!!! ואני לא הרגשתי כלום עמדתי!!!! אימאלה זה היה מפחיד כמה בכיתי! אמבולנס!!!! אימאאאאאאאאללההההההההההההההההההההה

יוו איזה תזמון מעולה היה לרעידת

אדמהה אלוהיםםםםםם.....היינו במבחן ארוך ומייגע בתקשורת,קיצר פתאום הרגשתי שהכיבא שלי זז אז חשבתי שמישו בעט בי ואז פתאום אני קולטת שזה רעידת אדמה וכולם נכנסו ללחץ והיו צעקות מבחוץ והמורה שלי צרחה וזה וכלנו העתקנוווו ואז עוד הוסיפו לנו זמןן ואיזההה...איזההה שווקקק אלוהיםםם זה היה מעולהההההההההההההההההההה

למעלה