לא קשור לפורום! אבל...

L i T a L 1

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח אצלנו היה מצחיק!

ישבנו בכתה בהפסקה הגדולה וחברה שלי עושה לי: ליטל הקיר רעד ואנחנו כולנו צחקנו עליה והיא ממש נעלבה ובתחילת השיור שאחרי זנה ניכנסה המנהלת ואמרה שמפנים את כל בית ספר מהבינינים כי הייתה רעידת אדמה! והיא אמרה לנו: אמרלי לכם שהקיר זז! זה היה כל כך מצחיק! בכל מקרה נישראנו בחוץ שעתיים אני חזרתי הביתה כי ניגמר לי היום וזהו.......

גם אני!

אני הרגשתי ולא הבנתי מה זה אז הסתכלתי אחורה ואמרתי למי שיושב מאחורי שיפסיק להזיז את השולחן! חחח.. לא חשבתי שזאת רעידת אדמה! אחרי זה פינו אותנו מהביניין! זה היה מזה מפחיד!!

נ"ש

למה לא מעדכנים את הסקר? כבר מלא זמן יש את אותו סקר! אחד מהמנהלים יכול בבקשה לעדכן אותו?!!

SCooBY Doo GIRL

New member
חחחחח זה מה שקרה לי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif (בערך../images/Emo12.gif)

ישבתי עם שלוש חברות שלי ליד השולחן, ופתאום הרגשתי רעד בכיסא, ולא התייחסתי, יעני לא חשבתי על זה, ופתאום אני רואה את השולחן מולי רועד, ואני אומרת כזה יאבללה אתן רואות הכסא שלי רעד וגם עכשיו השולחן, והן התחילו לצחוק עליי, ועוד פעם רעד והן כל הזמן צחקו עליי, פתאום התחלנו לשמוע כזה קול מעצבן ומהיר, אנחנו מסתובבות אחורה ורואות את כל השולחנות בכיתה רועדים
וזה היה כ"כ מצחיק
הן צרחו ויצאו מהכיתה
ואני הייתי רגועה
והרגשתי בלתי מנוצחת ((פחחח..
))

rebelde2003

New member
יו....../images/Emo70.gif

יו!!!! הדבר האחרון שמצפים לו זה רעידת אדמה...!כשזה קרה זה היה סוף ההפסקה אצלנו ושתי חברות שלי ישבו כזה על השולחן והוא התחיל לרעוד... והם שאלו מי מזיז את השולחן? ואמרו שנפסיק עם זה... בסוף הם קלטו שאף אחד בכלל לא נוגע בשולחן...
אני לא הרגשתי כמעט כלום כי עמדתי אבל ראיתי את השולחן זז...
בכל אופן, עד שכולם קלטו שזו היתה רעידת אדמה... כולם אמרו שהם היו בטוחים שיש להם סתם סחרחורת... בסוף נזכרו להוציא אותנו מחוץ לבי"ס ב-11 וחצי... טוב שנזכרו באמת! ולא השתחררנו!
יום מוזר... אבל בסה"כ היה מגניב!
ומזל שלא נגרם נזק רציני ואף אחד לא נפגע...

למעלה