לא צריך באמת ];

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

בכלליות: 1.שם:מתן 2.גיל:13 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):זכר 4.צבע עיניים:ירוק חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:1.61 7.מצבך הארוני:? 8.פירסינגים:לע 9.קעקועים:לע 10.משקפיים:כע;;;;;;;;;; 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך לע 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עיברית אנגלית וערבית
13.תכונות טובות שלך:לאיודע 14.תכונות רעות שלך:לאיודע 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:עדי ואבא שלי וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מחפש תמשקיפיים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מדלית תמאורר 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?למה אני לא רץ? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?שככתי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?שינה 6.מה מפחיד אותך?סירטיי אימה 7.מה מרתק אותך?שוג'ו איי 8.מה מעציב אותך?הרבה דברים 9.מה משמח אותך?הכלב שלי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?סושי 2.מה הארוחה החלומית שלך?סושי ספגטיי בלונז כיד המלך 3.מה אתה שותה במהלך היום?מין 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?רדבול למרות שזה ךלא אלכהולי 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:?? 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:מועדון 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק אה? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:בעעעעעעעעע אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?לך לעזזל 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה מטוס פרטי 3.מעשה נועז שעשית?ניסיתי לצום ביום כיפור 4.מעשה טפשי שעשית?הלכתי לבית ספר 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לאיודע 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כרתים 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?טוקיו 8.מה יש לך מתחת למיטה?כדורים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עין 10. מה סקסי בעיניך?יורייייייייייייייייי 11. מה רומנטי בעיניך?יורייייייייייייי 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?גיל 6 ככה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?יהודה מכבי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?יכולת לעוף מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?באקה 2.מה היא המילה השנואה עליך?עדי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?עדי 5.מה היא הקללה האהובה עליך?באקה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?שירי אינו 7.איזה קול/רעש אתה שונא?עדי 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?כמו שאני רוצה 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?זריכה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?בזבזן 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?יפן 20. למי אתה מתגעגע?לעצמי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?סאנגו 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?צמתי דברים אהובים עלייך: 1.צבע:ירוק 2.בעל חיים:ליויתן 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)המיסטור 4.סרט:? 5.שחקן:אין 6.שחקנית:אין 7.דיסק:אין 8.שיר:גריפ 9.מקום בילוי:אין 10. פורום אהוב:אינויאשהה 11. עונה:קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה:בבית 13. רכב:רכב משוריין 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:זאקורו מטוקיו מיו מיו? 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:הם אמרו לי לשתין וללק עשתי זאת והום צעקו הינהנ היהודיה המקלל שותה את השתינה שלו (המיסטר סיפורו של אהוד לב) 16. עיתון:אין 17. סדרה: איויאשה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום 2.זכית לחיוך?ששכתי 3.הענקת מחמאה?היום 4.קיבלת מחמאה?היום 5.עשית משהו טפשי?תמיד 6.פינקת מישהו?לא זוכר 7.פינקת את עצמך? היוםן 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?28.6 10.התחרטת על משהו שאמרת?עליתי לתורה 11.בכית?לא זוכר 12.הסתפרת?16.7 האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לע 2.פחדת מהחושך?כע 3.עשית משהו מסוכן? מה?לע 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?? 5.בכית בסרט?לע 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כע 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לע 8.הופעת בעירום בציבור?לע 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לע אני בן 13 כולה לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:עדי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:סבא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:סבא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" ילדה מהכיתה שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?? 2.צביקה הדר או צביקה פיק?בעעעעעעעעעע 3.הראל מויאל או הראל סקעת?בעעעעעעעעע 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?אם כן אני אוהב אותכם 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אני אוהב אותכם אחים שלי 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כעעעעעעעע 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לי\ע 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :רע 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים

Envious

New member
Envy~~~~ ../images/Emo13.gif

1.שם: זוהר, בתעודת זהות אנבי ~~~זאת הפעם האחרונה שאני כותבת את זה T.T צריכה למצוא משפט חדש ~P: 2.גיל: 15 #$*(@*#@)!@ באוקטובר =[ im so little ~~ 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): אהה המין החזק!! ההומואים!! יאיי ! D: אני, דיי בת נראה לי .. כלומר הציצים לא כאלה גדולים ..<< אבל זה בסדר!!! לי זה מספיק ~_~ 4.צבע עיניים: כמו של דראקו נראה לי! חחח חמוד שלי ~~
אפור כחול ירוק ככה .. כמו המים בפארק הירקון
5.צבע שיער: חום ~ אם כבר שיביאו שחור למה חום $*)@(#)@ 6.גובה: נראה לי 1.60 7.מצבך הארוני:אההה... לא יודעת חחח 8.פירסינגים: הלוואי .. אני רוצה כמו של מיאבי אבל לא מרשים לי!! חכו, זה יודחק כל כך חזק במשך השנים ! שפשוט יום אחד אני אקעקע את עצמי ואעשה פירסינגים בכל מקוםםםם בכל מקום!!! >< 9.קעקועים:... 10.משקפיים: אני רוצה משקפיים מרובעות! עם מסגרת שחורה *_* כמו של מיאבי שלי =[ אבל כרגע אנלא עיוורת אז לא צריך!D: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : נפשי לא חושקת בכך~~ [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אהה.. אני יודעת קצת יפנית ? וספרדית !! D: זה הכל מטלנובלות dude אני רוצה ללמוד גרמנית!!! ופעם לימדו אותי יידיש ! XD זאת שפה מתה !!!#(@@ מתה אני אומרת לכם! 13.תכונות טובות שלך: אני יודעת להתגבר על בעיות בלי להתפרץ.. לפעמים זה לא עובד =\ כשצריך יש לי סבלנות.. אני משתדלת להיות נחמדה לאנשים!D: ואמ .. לא יודעת.. עוד לא השלמתי עם זה שאני אוהבת את עצמי, תפנו אליי עוד שנה ככה !
14.תכונות רעות שלך: יש לי את הקטעים שלי .. שאני ממש כועסת ומתפרצת ~ וכמו שיש לי סבלנות.. אז בדרך כלל אין לי. לפעמים אני לא חזקה מספיק ומפחדת~ אני רוצה להיות אנדר =[ 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לאנג'לינה ג'ולי @_@ ולארנב!D: וקצת יותר מדויק:אההה.. שפן ? חחח 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?אנלא ממש קמה ב-בוקר.. חח אח שלי פותח את הטלויזיה.. ואז אני מתקדמת לעבר המחשב ו...פותחת תמחשב!D: מצחצחת שיניים (בדרך כלל חח), ומתקלחת אם לא התקלחתי אתמול כי הייתי עייפה מדיי~ וזהו :X 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכבה תמחשב. או מתקלחת @_@ 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?עזבו ~ 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי חח ואת הכלב שלי!!! גולפי!!
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם אנשים שאני אוהבת :] 6.מה מפחיד אותך? הרבה דברים 7.מה מרתק אותך?אנשים. גאונות! 8.מה מעציב אותך? שאני לא מי שאני רוצה להיות לפעמים.. 9.מה משמח אותך? שאני מצליחה להתגבר על בעיות!D: וכשאני עם אנשים שאני אוהבת ^^ אהה וחוויות! כמו מסעות כאלו חח שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אני מכניסה כל כך הרבה כולסטרול מפיצות.. אז נראה לי פיצות
2.מה הארוחה החלומית שלך? אהההההההההה ג'וני דפ *_* עם שוקולד קצת, בצד. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מה שיש .. (חח לא מהשרותים
) 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אהה וודקה כמובן!!! D: זה צורב לך תגרון ואתה מת. 5.קפה או תה: קפה עושה לי כאב ראש.. אז תה! 6.סוכר או סוכרזית: סוכר *__________* 7.מלח או פלפל: מלח!!!! אני מוסיפה להכל מלח! גם אם זה מלוח מספיק
8.פלאפל או שווארמה: פלאפל ~ 9.פיתה או לאפה:לאפה!!D: כאפה! 10.סמי או סוסו: אהה..סמי!D: 11.אחמד או סלים: סלים *_* 12.מועדון או בית קפה: בנתיים לא הייתי במועדונים =[ אז בית קפה! בתל אביייייייבבבבבבבבבבבבב *_* 13.פאב או דאנס בר: נראה לי דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון~O: 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו!!! הוא כזה חמוד!! אבל ישו גם ממש יפה ~ וגם ניוטון *_* כולם הומואים דרך אגב
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? זה יהיה נדוש האקונה מטטה נכון ? ;[ יהיה בסדר.. זה המוטו שלי ~ 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את מיאבי #$)@(#) 3.מעשה נועז שעשית?אהה.. לא זוכרת! חחח היו כל מיני. 4.מעשה טפשי שעשית? ברחתי מדודה שלי אתמול ~_~ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אהה! נכון יש תחתיכות עור ליד הציפורניים ? אז זה כייף לדחוף אותם פינה כזה XD 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי בהולנד ובהונגריה ..<< אני יודעת לא שיא האקשן!!! 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? טוקיווווווו *_* 8.מה יש לך מתחת למיטה? מצעים נראה לי .. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: בטן!!! אני אוהבת בטן !
10. מה סקסי בעיניך? מכנסי עור! D: ל-בנים T.T 11. מה רומנטי בעיניך? עזבו ~ פנטסיות שלי חחח 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשנה שעברה.. ההתחלה של הכל D: 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?שאלה טובה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אהה אני יודעת לצייר .. קצת!D: אבל אני אשתפר
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? INdeed!!! כזה בריטי !! אהה!!1 וסקרנות באנגלית .. קיוריאוסטי .. אני שכחתי איך כותבים.. ובעברית: האמנם!!!!! *מתה* 2.מה היא המילה השנואה עליך?אההה... וגאינה !!! איכססססססס וכל מילה של האיבר הנשי!!! זה מגעיל! כאילו זין זה מגניב.. Dick זה ממש מגניב! אבל אבל ... איכס~~!!! רק פוסי אוליי זה בסדר T.T 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אהה אנשים יפים! 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?אנשים לא יפים ? חחח סתם.. כשאני מיואשת מכל מיני דברים שאין לי כוח להתמודד איתם. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זבל!!! או בת זונה! D: אוו דה סוכה ! *_* 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? שהסוסים דוהרים! זה עושה קול ממש יפה!D: 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אזעקות של מכוניות ב-2 בלילה!!! >< 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם הרבה אוכל!! 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל אופקורס~ 10. שוקו או וניל? שוקו!!! ג'וני
11. חוף או הרים? חוף ~ אהבתי היא הים 12. לישון או לקום?נראה לי שלקום.. 13. שקיעה או זריחה?תלוי 14. לילה או יום? יום. 15. בזבזן או חסכן? בזבזן!!!! כשיש לי כסף הוא אף פעם לא חוזר XDD 16. קור או חום?חום נראה לי. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות *_* ברקים זה דבר ממש יפה! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה!
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?נראה לי עם סלבה משחקת בסימס !D: או עם מורנה *_* או עם ליאת =[ 20. למי אתה מתגעגע?נראה לי שלדוד שלי שחר. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את מיאבי שלי~ 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?לא זוכרת ..

Envious

New member
המשכון! D:

דברים אהובים עלייך: 1.צבע: נראה לי כחול~ אבל אני אוהבת הרבה צבעים וערבובים של צבעים! 2.בעל חיים: כלב *_* 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)אהה.. המשחק של אנדר!! D: 4.סרט: שודדי הקריבים!!! #)$@(# פעם שלישית בקולנוע
5.שחקן: ג'ונייייייייי !!!!!! Johnny depp(נוו תנו לי להתלהב שלמדתי לכתוב תשם חח) 6.שחקנית:טלי שרון! וזאתי מטיפול .. שגם שיחקה בכנפיים שבורות *_* ועוד אחת ששיחקה בחרבה הטובים וקראו לה לי .. היא ממש יפה! 7.דיסק: לא יודעת~ 8.שיר:Savin me -Naickelback אני מכורה T_T 9.מקום בילוי: הבית שלי ליעת @#(!@#)@ כשאני אהיה בו ..<< 10. פורום אהוב: מוזיקה יפנית!D: הם ממש חמודים! 11. עונה: סתיו. 12. מקום להעביר בו חופשה: יפן T.T 13. רכב: סמארט!! הוא כזה קטן וחמוד.. וגם רציתי אופנוע~ 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: נראה לי שענת..אבל אמרתי לה כבר אתמול!D: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"בשבילך אלף פעם ויותר" מרודף העפיפונים. 16. עיתון: אההה לא ממש משנה לי
נוו מעריב בשביל דודה שלי! D: כפרה 17. סדרה: NANA! או פמא! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אני כל הזמן מחייכת.. גם כשאני עצובה ~ 2.זכית לחיוך? מאח שלי נראה לי. 3.הענקת מחמאה?אהה אתמול נראה לי. 4.קיבלת מחמאה? אתמול
5.עשית משהו טפשי?אתמול !! XDDD הכל קרה אתמול!!! החיים התהפכו!! 6.פינקת מישהו?לא יודעת חחח 7.פינקת את עצמך? אההה...........אני גם לא אוהבת תמילה פינקת.. הייתי צריכה להוסיף ~_~ 8.צחקת?אתמול. 9.גרמת למישהו לצחוק? היום!D: 10.התחרטת על משהו שאמרת? אני חושבת שעל הרבה דברים. 11.בכית? אתמול בערב. 12.הסתפרת? לפני שבועיים ככה ! D: האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?נופ 2.פחדת מהחושך? נופ 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא זוכרת.. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אהה לא =[ 5.בכית בסרט? כן! *_* במספריים של אדוארד =[ 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן אמרתי. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?בדרך כלל לא. 8.הופעת בעירום בציבור? נופ.. עוד משהו לעתיד
9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא =[=[=[=[ *בכי תמרורים* לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי.. הוא פה מתבטל 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: נראה לי דודה שלי ~ 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: מורנושקה. כפרה! 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" ...... 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אח שלי חחח ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת למורנושקה.. לסוע למיטלוש! 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל סקעת *_* חמוד תימני קטן חח 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני מקווה שכן!! >< 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אההה ג'וני דפ ? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא ממש .. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? כן היה נחמד~ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם אני אתן לך חיבוק חם!!!
ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . בה ביי!

mikokikyo

New member
ג'וני דפ?

רגע, אז מסרת לנו את ג'וני דפ? יאיD: אריגאטוD:

Envious

New member
כןן!!! זה ממש ממש טוב!!1

והיא כל כך יפה =[ ואתה כבר יודע שיש לי טעם טוב ..<<

Mana Sama

New member
היית מתה להיות דומה לאנג'י

זה כל מה שיש לי להגיד =X אה,ושאני מתגעגעת 333>

Krumogit1

New member
ואטאשי! ../images/Emo153.gif

בכלליות: 1.שם: שירה סלימי 2.גיל: 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה: נאמפ 1.58? 7.מצבך הארוני: WTF? 8.פירסינגים: אין לי 9.קעקועים: אין לי 10.משקפיים: עדשות 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך אין 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אנגלית 13.תכונות טובות שלך: אדם שאוהב להצחיק שמח לרוב....? מה לעזזל רציתה שאני אכתוב? 14.תכונות רעות שלך: עצבנית, אלימה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קטיה מה שמיניסטיות וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שם טיפות הטבה בעיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מתכננת פיקים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לעזזל הפסדנו את האוכל!! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את שירה נמט (זוועה) 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שינה המון שינה 6.מה מפחיד אותך? מוות 7.מה מרתק אותך? ספרי פנטזיה 8.מה מעציב אותך?שדברים לא הולכים לי 9.מה משמח אותך? אוכל?... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שניצלים 2.מה הארוחה החלומית שלך? שניצל עם פירה 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה, אבל אני משתכרת מקולה.... 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: WTF? 11.אחמד או סלים: אסד!!! 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לא זה ולא זה 14.תאטרון או ז'אן דארק מה???.. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילי נייר טואלט אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חייוך לא עולה כסף אבל שווה זהב... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מכסה את המינוס 3.מעשה נועז שעשית?אזרתי מסלול שלם של ירידה בעלייה כדי להציל את הפלאפון שלי 4.מעשה טפשי שעשית? לזרוק את הגליל הריק של הנייר טואלט לאסלה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך?איך שאני פוגשת את חברה שלי אני והיא רבות וככה אנחנו אומרות: 'היי איך התגעגתי' 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא אבל הייתי בחולון... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגלייה או אמריקה 8.מה יש לך מתחת למיטה? ציוד לטיול 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כף היד 10. מה סקסי בעיניך? בנתיים... כלום 11. מה רומנטי בעיניך? שקיעה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לתקופת דוד המלך, כי אני אוהבת את התקופה הזו או למחתרות כי זה מגניב 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דוד המלך 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אטלטיקה והתעמלות קרקע מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? צרמוחים (אבל זה משתנה כול חודש) 2.מה היא המילה השנואה עליך? עדללאידעה %$&#$32 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוסיקה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? ציון נכשל 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאק יו אול 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? אממ אפחד אני אוהבת כמעט הכול 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מזרחית וגיי בוייז 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בצורה נחמדה ובסבר פנים יפות 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? ווניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חברה הכי טובה שלי אוכלות גלידה ;;;; 20. למי אתה מתגעגע? לחברה הכי טובה שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את כול החברות שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אכנס לים המלח עד המותניים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור כחול סגול 2.בעל חיים: כולם למעט כמה חרקים 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)רומח הדרקון 4.סרט:שר הטבעות 5.שחקן: אורלנדו בלום, ג'וני דפ
6.שחקנית:נאופ! 7.דיסק:אין לי אני צורבת הכול XDD 8.שיר: אי דונט לייק מונדייז 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב:אינויאשה 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה:אי בודד 13. רכב: האמר 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אבא שלי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: למבקרים בקרין: הלוואי שחרבכם לעולם לא תשבר. הלוואי ששיריונכם לעולם לא יחליד. הלוואי ששלושת הירחים ינחו את קסמיכם. הלוואי שייענו תפילותיכם. הלוואי שזקנכם יארך לצמוח. הלוואי שההופאק שלכם ישיר. הלוואי שמכורתכם תשגשג. הלוואי שתמיד יעופו דרקונים בחלומותייכם רומח הדרקון- דרקוני להבת קיץ-עמד פתיחה 16. עיתון: ילדי טבע הדברים 17. סדרה: חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?הרבה זמן לא 5.עשית משהו טפשי? היום 6.פינקת מישהו?מזמן 7.פינקת את עצמך?מזמן 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? מזמן 11.בכית? מזמן 12.הסתפרת? מזמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן, בגיל 7 הלכתי עם אבא שלי כדי לחפש את הארנק שלו באבדות ומציאות של התחנה XDDDD 2.פחדת מהחושך? שהייתי בת 4 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן, רצתי על סלעים חלקים מתחת לתהום 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? כן, ברור -.- 5.בכית בסרט? אף פעם 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לאמא שלי 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לאאא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? חיבקתי חבר, נחשב? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"אמא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אף אחד ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לשים עדשות 2.צביקה הדר או צביקה פיק? מי? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? הו? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? נעעעעעעעעעע 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודע על הסבלנות לברברת שלי 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אכן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? כן, ברור. איזה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :כמה שאלות אפשר לכתוב וואוו אתה ממש יצירתי 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו
ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . חחח ישר כוח

Me Me ../images/Emo79.gif!

בכלליות: 1.שם: אפרת 2.גיל: 12 ושנתיים וארבעה חודשיםD: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה בפעם האחרונה שחשבתי על מהותי^^ 4.צבע עיניים: חום-ירוק מין חום כזה עם נקודות ירוקות שהופך במצבים מסוימים לירוקOס 5.צבע שיער: חום בהיר 6.גובה: אמממ אין לי שמץ האמת...ם: 1.73 זה היה בפעם האחרונה נראה לי 7.מצבך הארוני: סבבה^-^ 8.פירסינגים: באוזניים אם זה נחשב, אבל אני כבר יותר משנה לא שמה שם כלוםP: 9.קעקועים: נופ 10.משקפיים: נופ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : מסן: [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית,עברית,לומדת ערבית,מילים בודדות ביפנית וזה לא נחשבT_T 13.תכונות טובות שלך: יצירתית,סבלנית- לפחות אמרו לי שאני כזו-.-" 14.תכונות רעות שלך: עצלניתXD 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבא שליD: "מישהי שראיתי פעם" נעל בית^^ וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוכבת במיטה עד שאני קולטת שהתעוררתי וחושבת זמן מה על הצעד הבא^^ 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את המחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אני אשקרה בישראל 0: 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? החתול שלי האמת, טוב בנאדם אז אחותי:) 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית על המחשב או עם חברים^^ 6.מה מפחיד אותך? העובדה שאני קיימת ויכולה להפסיק להתקיים כל שניה. 7.מה מרתק אותך? ביולוגיה,היקום,היסטוריה,תרבויות, אאא... אנימותD: 8.מה מעציב אותך? שחברים שלי פוגעים בי 9.מה משמח אותך? הרבה^.^ שמישהו שאני אוהבת שמח,כשאוהבים אותי^^ לראות מחשבXD לשמוע שיר שאני אוהבת שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?: סלט תוצרת כפי:p 2.מה הארוחה החלומית שלך?: אוכל של סבתאD: 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? חלב קוקוס 5.קפה או תה: ק-פ-ה עם הרבה סוכר וחלה
6.סוכר או סוכרזית: סוכככררררר:p 7.מלח או פלפל: מלחחחחחחח*_* זה כל כך סגיד 8.פלאפל או שווארמה: פאלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סוסו^0^ 11.אחמד או סלים: סלים*~* 12.מועדון או בית קפה: בית קפה:) 13.פאב או דאנס בר: XPP 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרוןO_O 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: הפיטה
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? בלעו 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אממ אני צריכה לחשוב על זה 3.מעשה נועז שעשית? הצלתי את אחותי מדריסה וכמעט נדרסתי בעצמי? 4.מעשה טפשי שעשית? אוהו יש יותר מידי>> להיתקע בקיר? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: עדיף לא לספרX: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כע ארה''ב(6 פעמים), אנגליה,קפריסין,טורקיה,הולנד,קנדה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? סנטה ברברה 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק וינשוף 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: צוואר 10. מה סקסי בעיניך? קול שקסע
11. מה רומנטי בעיניך? דחליליותXD 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לפני מאה שנה^^ ככה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שליD: 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריסון עצמי,כוח רצון>> מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?: O__O אמממ מיעו? 2.מה היא המילה השנואה עליך? השמדה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?>>" 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? יאא אגוז 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? ציוץ של איזו ציפור בשעות הבוקר המאוחרות(אני נחושה בדעתי לגלות מהי>>) 7.איזה קול/רעש אתה שונא? נאמ לאידעת 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני לא אגיע לשםP: אבל הייתי רוצה שהוא יגיד שהוא פורש וייתן לי להחליף אותו^^ 9.גלידה – בכוס או בוופל? וואפלD: 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון(אבל תלוי מתי...יום של לימודים- לישון, יום חופש- לקוםD:) 13. שקיעה או זריחה? זריחה!*_____________________________* 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? בזבזניתP: 16. קור או חום? קור*~* 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה;; 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? פה עם המחשב:) 20. למי אתה מתגעגע? לחברה שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? חברות שלי,מחשב ואבא שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עליתי על הרכבת הרים הכי גדולה בדיסנילנדT______________________T דברים אהובים עלייך: 1.צבע: גווני הכחול~ 2.בעל חיים: חתול 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): ילדת הגבעות של אלואיז מקגרו- מי שלא קרא לקרוא מייד 4.סרט: פורסט גמפ 5.שחקן: לוידעת 6.שחקנית: '' 7.דיסק: לא שומעת דיסקים כלל וכלל 8.שיר: הרבה.. 9.מקום בילוי: הביתXD או הים^^ 10. פורום אהוב: אינו^_^ 11. עונה: חורררררף 12. מקום להעביר בו חופשה: סנטה ברברה 13. רכב: נאמ 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא הייתי כותבת פה:) 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "We are just humans" 16. עיתון: הארץ 17. סדרה: FMA מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום^^ 2.זכית לחיוך? כנ''ל 3.הענקת מחמאה? כנ''ל 4.קיבלת מחמאה? כנ''לD: 5.עשית משהו טפשי? כל רגע...כל רגע 6.פינקת מישהו? אמממ(^^^") שלשום?XD 7.פינקת את עצמך? היום<: 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?עכשיו 10.התחרטת על משהו שאמרת? לוזוכרת 11.בכית? לפני חודשיים בערך ם: 12.הסתפרת?מתי ? לפני שנה בדיוק האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? יאפ 3.עשית משהו מסוכן? מה? הרבה...לאחרונה זה היה לשחות לבד בחוף ים ללא אנשים ומציל עד לעומק של פי 3 מהגוף שלי...>>" 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? הא? 5.בכית בסרט? באנימות:p 6.אמרת "אני אוהב אותך"? יאאאאפפפפ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן...>>" סתם לא.. 8.הופעת בעירום בציבור?לאXD אולי כשהייתי קטנה קטנהD: 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?נופ:) לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חברה 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני0.0 ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק?: שימותו שניהם>> 3.הראל מויאל או הראל סקעת? יאאלה מה לי ולכל הזבלים האלו?>< 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא^^ 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? עוגית,חיבוק וגרב עם פסים^^ 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אולי~ 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? נופ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : שהוא............. 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . אהפוך אותו לסנטה קלאוסD:

למעלה