Me Me ../images/Emo79.gif!
בכלליות: 1.שם: אפרת 2.גיל: 12 ושנתיים וארבעה חודשיםD: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה בפעם האחרונה שחשבתי על מהותי^^ 4.צבע עיניים: חום-ירוק מין חום כזה עם נקודות ירוקות שהופך במצבים מסוימים לירוקOס 5.צבע שיער: חום בהיר 6.גובה: אמממ אין לי שמץ האמת...ם: 1.73 זה היה בפעם האחרונה נראה לי 7.מצבך הארוני: סבבה^-^ 8.פירסינגים: באוזניים אם זה נחשב, אבל אני כבר יותר משנה לא שמה שם כלוםP: 9.קעקועים: נופ 10.משקפיים: נופ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : מסן:
[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית,עברית,לומדת ערבית,מילים בודדות ביפנית וזה לא נחשבT_T 13.תכונות טובות שלך: יצירתית,סבלנית- לפחות אמרו לי שאני כזו-.-" 14.תכונות רעות שלך: עצלניתXD 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבא שליD: "מישהי שראיתי פעם" נעל בית^^ וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוכבת במיטה עד שאני קולטת שהתעוררתי וחושבת זמן מה על הצעד הבא^^ 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את המחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אני אשקרה בישראל 0: 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? החתול שלי האמת, טוב בנאדם אז אחותי

5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית על המחשב או עם חברים^^ 6.מה מפחיד אותך? העובדה שאני קיימת ויכולה להפסיק להתקיים כל שניה. 7.מה מרתק אותך? ביולוגיה,היקום,היסטוריה,תרבויות, אאא... אנימותD: 8.מה מעציב אותך? שחברים שלי פוגעים בי 9.מה משמח אותך? הרבה^.^ שמישהו שאני אוהבת שמח,כשאוהבים אותי^^ לראות מחשבXD לשמוע שיר שאני אוהבת שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?: סלט תוצרת כפי

2.מה הארוחה החלומית שלך?: אוכל של סבתאD: 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? חלב קוקוס 5.קפה או תה: ק-פ-ה עם הרבה סוכר וחלה
6.סוכר או סוכרזית: סוכככררררר

7.מלח או פלפל: מלחחחחחחח*_* זה כל כך סגיד 8.פלאפל או שווארמה: פאלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סוסו^0^ 11.אחמד או סלים: סלים*~* 12.מועדון או בית קפה: בית קפה

13.פאב או דאנס בר: XPP 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרוןO_O 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: הפיטה
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? בלעו 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אממ אני צריכה לחשוב על זה 3.מעשה נועז שעשית? הצלתי את אחותי מדריסה וכמעט נדרסתי בעצמי? 4.מעשה טפשי שעשית? אוהו יש יותר מידי>> להיתקע בקיר? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: עדיף לא לספרX: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כע ארה''ב(6 פעמים), אנגליה,קפריסין,טורקיה,הולנד,קנדה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? סנטה ברברה 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק וינשוף 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: צוואר 10. מה סקסי בעיניך? קול שקסע
11. מה רומנטי בעיניך? דחליליותXD 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לפני מאה שנה^^ ככה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שליD: 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריסון עצמי,כוח רצון>> מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?: O__O אמממ מיעו? 2.מה היא המילה השנואה עליך? השמדה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?>>" 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? יאא אגוז 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? ציוץ של איזו ציפור בשעות הבוקר המאוחרות(אני נחושה בדעתי לגלות מהי>>) 7.איזה קול/רעש אתה שונא? נאמ לאידעת 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני לא אגיע לשםP: אבל הייתי רוצה שהוא יגיד שהוא פורש וייתן לי להחליף אותו^^ 9.גלידה – בכוס או בוופל? וואפלD: 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון(אבל תלוי מתי...יום של לימודים- לישון, יום חופש- לקוםD

13. שקיעה או זריחה? זריחה!*_____________________________* 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? בזבזניתP: 16. קור או חום? קור*~* 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה;; 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? פה עם המחשב

20. למי אתה מתגעגע? לחברה שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? חברות שלי,מחשב ואבא שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עליתי על הרכבת הרים הכי גדולה בדיסנילנדT______________________T דברים אהובים עלייך: 1.צבע: גווני הכחול~ 2.בעל חיים: חתול 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): ילדת הגבעות של אלואיז מקגרו- מי שלא קרא לקרוא מייד 4.סרט: פורסט גמפ 5.שחקן: לוידעת 6.שחקנית: '' 7.דיסק: לא שומעת דיסקים כלל וכלל 8.שיר: הרבה.. 9.מקום בילוי: הביתXD או הים^^ 10. פורום אהוב: אינו^_^ 11. עונה: חורררררף 12. מקום להעביר בו חופשה: סנטה ברברה 13. רכב: נאמ 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא הייתי כותבת פה

15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "We are just humans" 16. עיתון: הארץ 17. סדרה: FMA מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום^^ 2.זכית לחיוך? כנ''ל 3.הענקת מחמאה? כנ''ל 4.קיבלת מחמאה? כנ''לD: 5.עשית משהו טפשי? כל רגע...כל רגע 6.פינקת מישהו? אמממ(^^^") שלשום?XD 7.פינקת את עצמך? היום<: 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?עכשיו 10.התחרטת על משהו שאמרת? לוזוכרת 11.בכית? לפני חודשיים בערך ם: 12.הסתפרת?מתי ? לפני שנה בדיוק האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? יאפ 3.עשית משהו מסוכן? מה? הרבה...לאחרונה זה היה לשחות לבד בחוף ים ללא אנשים ומציל עד לעומק של פי 3 מהגוף שלי...>>" 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? הא? 5.בכית בסרט? באנימות

6.אמרת "אני אוהב אותך"? יאאאאפפפפ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן...>>" סתם לא.. 8.הופעת בעירום בציבור?לאXD אולי כשהייתי קטנה קטנהD: 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?נופ

לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חברה 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני0.0 ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק?: שימותו שניהם>> 3.הראל מויאל או הראל סקעת? יאאלה מה לי ולכל הזבלים האלו?>< 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא^^ 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? עוגית,חיבוק וגרב עם פסים^^ 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אולי~ 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? נופ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : שהוא............. 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . אהפוך אותו לסנטה קלאוסD: