לא צריך באמת ];

HIPPO KABA SAMA

New member
כי להיפו משעמם בעבודה והוא נכנס לפה

בכלליות: 1.שם: היפו XP 2.גיל: 13 3/4 3.מין : זכר 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: חום כהה מאוד 6.גובה: 1.75 ( השיער עוד לא צמח, שתבינו. זה אומר שאני בערך 1.76 עכשיו ) 7.מצבך הארוני: נחשו |:]]]] 8.פירסינגים: לאללא 9.קעקועים: לאלאלא 10.משקפיים: כעכעכע 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, חירבושית, קולקולית, שפת הב'. 13.תכונות טובות שלך: אני יכול לשים את הרגל על הראש. 14.תכונות רעות שלך: אני חסר טאקט ונודניק. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אבא שלי XP וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה שוקו 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתהפך מיליוני פעמים במיטה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? " איזה שוקו טעים " 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא XP 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? להיות בבית. 6.מה מפחיד אותך? העובדה שלא מעניין אף אחד מכם לאן נעלמתי ל...קרוב לחודש. 7.מה מרתק אותך? ספר טוב. כמו הרוזן ממונטה כריסטו או עלובי החיים 8.מה מעציב אותך? לראות את הזמרים שיש כיום. 9.מה משמח אותך? לשמוע מוזיקה ישראלית ישנה ( יוסי בנאאאי למה הלכת?!!! ) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? טוסט P: 2.מה הארוחה החלומית שלך? טוסטים טוסטים ועוגה. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, שוקו, תה, שוקו, מיץ מנגו, שוקו... 4.מה אתה שותה במהלך הלילה? פיפי. 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: איכסע 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סמבוסק 11.אחמד או סלים: מוחמד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: אני! 14.תאטרון או ז'אן דארק - תאטרון XP 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? " ויהי הבטטות מבטטות את הבטטה " 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורם חצי מיליון דולר לפיתוח תרופה נגד אוטיזם. 3.מעשה נועז שעשית? להוולד. 4.מעשה טפשי שעשית? להשאר חי אחרי שנולדתי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סוד אפל - היפו ברצינות לא היה מאוהב אף פעם בחיים שלו. סטייה - אני יכול לשים רגל על הראש. הרגל משעשע - לוודא כל יום שלא צמחו לי מקבץ שיערות במקומות על הגוף. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? בגיל 8 או 9 באיטליה ובגיל 11 בהונגריה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב. או הונגריה. זה מקום שולט. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק, נזלת ומפלצת. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: בוהן. 10. מה סקסי בעיניך? כלום O.O 11. מה רומנטי בעיניך? כלום O.O 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת הביטלס. לפני שג'ון לנון נרצח. מזהיר אותו. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? יוסי בנאי. לא לתקופה שהוא היה עכשיו, כאילו, מבוגר כזה, אלא לתקופה שהיה יותר צעיר, כי אז הוא היה כזה קליל וציני ומגניב כזה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לשים את הרגל על הראש - וללכת יחד עם זה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? היפופוטמוס. 2.מה היא המילה השנואה עליך? שיער. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ספר טוב. 4.מה "מכבה" אותך? הראל סקעת X: 5.מה היא הקללה האהובה עליך? " יא בצל מקולקל!!! " 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? האינפוף המוזר שיש לי מתי שאני מתעטש. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? השעון שלי בלילה. זה לא נותן לי לישון. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? " מה אתה עושה פה?! תחזור עוד ___ שנה! " 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס. 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? מחשב. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזכן. או חסבזן. 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? החצי המלאה. תמיד. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא יודע. 20. למי אתה מתגעגע? בגלל שאף אחד שהכרתי אישית מת או משו כזה - אז למוזיקה העברית הישנה. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את סבא שלי. כי הוא חכם כזה ובטח אנחנו נצא תוך כמה ימים. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לקבל דמי כיס. XD לא קיבלתי דמי כיס עד לפני כמה שבועות.

HIPPO KABA SAMA

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי

דברים אהובים עלייך: 1.צבע: חאקי חום ירוק כזה. לא יודע. היה לי מעיל בצבע הזה שהייתי מאוהב בו. 2.בעל חיים: היפופוטם. 3.ספר : המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. 4.סרט: כיפה אדומה : הסיפור האמיתי. 5.שחקן: ששי קשת ^.^" 6.שחקנית: יונה אליאן-קשת ^.^" ( פרוטקציות משפחה XD ) 7.דיסק: יותר מדי. ביטלס/עברי ישן. 8.שיר: יותר מדי. ביטלס/עברי ישן. 9.מקום בילוי: בית. 10. פורום אהוב: יוגיהו הישן. 11. עונה: אביבסתיו 12. מקום להעביר בו חופשה: בית. 13. רכב: ג'יפ גדול כזה מגניב ^_^ 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: סבא שלי. אני מעריץ אותו לאללה. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: " אייה!!! אני לא מרגיש את האוזניים!!! " " אתה אי פעם הרגשת לעצמך את האוזניים? O.O " " ...צודק. " 16. עיתון: מעריב 17. סדרה: דא! דא! דא! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך? לאדע XD 3.הענקת מחמאה? לאדע 4.קיבלת מחמאה? לאדע 5.עשית משהו טפשי? כל הזמן. 6.פינקת מישהו? לאדע 7.פינקת את עצמך? לאדע 8.צחקת? לאדע 9.גרמת למישהו לצחוק? לאדע. מקווה שאתכם, מתי שקראתם. 10.התחרטת על משהו שאמרת? מלא פעמים. במיוחד בפורום הזה. 11.בכית? לאדע. 12.הסתפרת? לפני שלושה שבועות. קרחת. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? לא. 3.עשית משהו מסוכן? מלא פעמים. הפעם שאני הכי זוכר זה שהייתי בן שלוש. במיוחד כי ההורים שלי מספרים לי את זה כל הזמן. היינו בספארי. הכלוב של הדובים שמה הוא מן בור כזה, אבל ענק, שבפנים הדובים חיים והכל. אז אני מצאתי פרצה בגדר שמגנה על הבור. ואז שכבתי על האדמה על הקצה של הבור וצרחתי " תראו!!! דובים!!! דובים!!! " אמא שלי התעלפה ואבא שלי רץ ולקח אותי. זה כלכך מפחיד. XD 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא!!! -_- 5.בכית בסרט? כע. בסרט הראשון של פוקימון. שאש הפך לאבן. XD שהייתי בן 6-7. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? להורים שלי, למשפחה שלי, לחיות שלי. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא XD 8.הופעת בעירום בציבור? לא D: 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא D: לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אה... מחשב? ^_^" 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא שלי >.>" 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אמא שלי XD 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: O.O אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יומולדת למורה לפסנתר שלי. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? אפחד. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? להרוג את שניהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111143412341412521 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? יע באמת יש כאלה?! D: תודה לכם, אנשישישם!!! D: 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? יאאפ. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : אהההההההההההההההההההההההה ככה XP 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ז.מממ, תחשבו לבד .

NoriChan

New member
D: ../images/Emo175.gif

1.שם: אלינור 2.גיל: 11.3 (אני עולה לו' אז אני לא קטנה ;;) 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): אמ... נקבה 4.צבע עיניים: תכלת XP 5.צבע שיער:חום 6.גובה: 1.51 וחצי. 7.מצבך הארוני: מה..? 8.פירסינגים: אינלי, אבל אני רוצה לעשות בפופיק *-* 9.קעקועים: אינלי... 10.משקפיים: אינלי 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך אינלי כוח לכתוב, אם מישהו רוצה אחד מביר שני אלה או את שני אלה מוזמן לבקש. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אני לומדת רק אנגלית.. אבל הי, אני מדברת עברית! D: (XD, לא מצחיק.) 13.תכונות טובות שלך: אינלי מושג 14.תכונות רעות שלך: גאוותנית, עקשנית, חשדנית, עצבנית, וכו' X: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: שלגיה X: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדברת בטלפון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתפללת (הי, אני לא דוסית). 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על..... מישו 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי ואחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ביית, ובילוי עם חברות 6.מה מפחיד אותך? חושך, רוחות רפאים, מסוממים, ודברים על טבעיים ;; 7.מה מרתק אותך? אמ... לא'דעת 8.מה מעציב אותך? לא'דעת 9.מה משמח אותך? כשאני עם אנשים שאני אוהבת ורוצה להיות, ובכל כשאני נהינת שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? עוגה *-* 2.מה הארוחה החלומית שלך? אמ... 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה, שוקו, מים... 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? XD; אמ... לא'געת 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סוסו. 11.אחמד או סלים: סליםפ D: (כי הוא מזכיר לי מישהו מספר האנגלית שלי שלמדתי איתו XD;) 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק אמ.. לא'דעת 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: שיהיה גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אינלי מוטו... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? נהינת עם הכסף, ותורמת לנזקקים.. או לחולי סרטן 3.מעשה נועז שעשית? אינלי מושג X: 4.מעשה טפשי שעשית? כל כך הרבה דברים XDDDD 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אמ.... זה שאני כמו פיל בחנות חרסינה, זה נחשב? XP 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי אפעם בחו"ל 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? יפן או ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה? אמ.... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אמ..... 10. מה סקסי בעיניך? אמ..... 11. מה רומנטי בעיניך? נשיקות מרגשות ורומנטיות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא היייתי חוזרת לשום עבר 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אפחד 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אמ... מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? באקה 2.מה היא המילה השנואה עליך? אמ.. אין אחת כזאת 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שום דבר..... 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שירים משעממים 5.מה היא הקללה האהובה עליך? "לך\י להזדיין!" XDDDDD 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של עקב כשהוא דופק על הרצפה בזמן שהולכים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? כשנופל משהו 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "שלום וברוכה הבאה לגן העדן, פה עושים מלא דברים כיפיים" 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? ככה ככה 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות וגם מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אם מי שאני אוהבת בחוף הים 20. למי אתה מתגעגע? לאף אחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד? חברה טובה שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אמ.... דברים אהובים עלייך: מחשב....? 1.צבע: תכלת, שחור, סגול בהיר 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) אין 4.סרט: שרק 2 XDD 5.שחקן: אמ.. 6.שחקנית: אמ.... 7.דיסק: הדיסק של המורדים 8.שיר: Buttons 9.מקום בילוי: באולינג 10. פורום אהוב: הפורום הזה D: 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: יפן 13. רכב: א... 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין נראה לי אחד כזה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין 16. עיתון: אין 17. סדרה: אינויאשה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה שעות 2.זכית לחיוך? לא זורכת 3.הענקת מחמאה? אמ... 4.קיבלת מחמאה? אמ........ 5.עשית משהו טפשי? הפלתי משהו בחנות אחת ואישה אחת זקנה הסתכלה עלי כאילו כבר הפלתי קטיושה עליה XDDDD 6.פינקת מישהו? ........... 7.פינקת את עצמך? .................. 8.צחקת? אמ... 9.גרמת למישהו לצחוק? אמ......... 10.התחרטת על משהו שאמרת? ביום ראשון 11.בכית? ביום שישי שעבר 12.הסתפרת? לפני... חודש בערך האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא XDDDD 5.בכית בסרט? אנמ.. אני לא חושבת שזה קרה... ואם זה קרה אני לא זוכרת מתי 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא זוכרת... 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? XDDDDDD 8.הופעת בעירום בציבור? XDDDDDDDDDD 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? XDDDDDDDDDDD לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: סבתא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אמ... 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: חבר דמיוני שלי O: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?..... 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר עדיף X__X 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל, אבל בעיקרון, שניהם לא. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אבל הם לא יקראו P: את מי זה הרי מעניין? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : שאלון יפה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים לא ב.תנשק אותו לא כי אתה לא הטיפוס שלי XDDDDDD (בצחוק) ג.תתן לו חיבוק חם כע ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו לא ה.ב' וג' ואז א' ? ו.ב וג' ? ז.מממ, תחשבו לבד. X:

Sakura Kinomoto

New member
חלק ראשון!D:

1.שם:אנאי 2.גיל:16 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):טנק יו ורי מאצ'D:...נקבה! 4.צבע עיניים:אוו...ירוק חום כהה ובהיר^.^ 5.צבע שיער:חום או שחורX_X אבלע אני אוצה לצבוע לג'ינג'י!D: 6.גובה:מטר שישים^^ 7.מצבך הארוני:הארון לא משו..צריך לקנות חדשXP...לאיודעת..מצב ארוני?X_X? 8.פירסינגים:אין>< 9.קעקועים:חושבת על זה^^ 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך נפשי לא חושקת בכך^^; 12.שפות שאתה מדבר/לומד:ספרדית,ערבית,אנגלית וממש טיפה יפנית>< 13.תכונות טובות שלך:אממ..רגישה וכאלה?^^; 14.תכונות רעות שלך:אממ..נאיבית?^^; 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:ילדע אחת שאני יושבת לידה...ועוד מישי שאני לא זוכרתXP..זאתי ויקטוריה מהמורדיםXP וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?עושה...נאמנאמ..ואומרת לעצמי:"טובנו יאללה לקום" 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?שמה כזה נגד יתושים^^; 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?אני לא חושבת כשאני קמה או כשאני אוכלת>< 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את פריסיליה^^ 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לבקר חברים ומשפחה^^ 6.מה מפחיד אותך?כשכועסים עליי..אל תשאלו^^; 7.מה מרתק אותך?ביולוגיה וכל דבר שקשור^^ 8.מה מעציב אותך?כשפוגעים באנשים שאני אוהבת^^; 9.מה משמח אותך?אנשים שאני אוהבת ושטיות...אני שמחה מדברים קטנים^^ שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פירהD: 2.מה הארוחה החלומית שלך?סושי צימחוני ופירהXD 3.מה אתה שותה במהלך היום?מיםXP 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?לא אוהבת אלכוהולXP...פעם הציעו לי ואמרתי לא*גאה* 5.קפה או תה:תה..קפה עושה אותי היפראקטיביתXD 6.סוכר או סוכרזית:סוכר!למה להתפשרP:? 7.מלח או פלפל:מלח^^ 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל!!או סביחXD 9.פיתה או לאפה:לאפה?0.0 10.סמי או סוסו:שמות זוועתיים ביותר!X_X 11.אחמד או סלים:סלים.כי זה נשמע כמו סלאם^.^ 12.מועדון או בית קפה:בית קפה^.^ שקט ושלווה 13.פאב או דאנס בר:לא יודעת..מה זה?0.0 14.תאטרון או ז'אן דארקאינלי מוסג0.0 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:אוי וייזמיר>> אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?if your laughing is by my side on the wings of our greatest dreams even when tomorow everything's gone I don´t need enything else 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה בית ענקי כדי שיהיה בית יתומים או בית מחסה לילדים ונוערD: 3.מעשה נועז שעשית?הגנתי על עצמי 4.מעשה טפשי שעשית?לא יודעתP:...בטח יש אחדXD 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לצייר...המוווווןןן! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?בפאריס ובארגנטינה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?פאריס...אני אוצה ללמוד שם אמנות^^ 8.מה יש לך מתחת למיטה?נעליים וכלבהXP היא ישנה שם. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:התחת או הרגליים שליXD..או השפתיים?0.0 10. מה סקסי בעיניך?עדינות^.^ 11. מה רומנטי בעיניך?אממ..ורד...שיר וסרט כזה.שקושרים^.^ 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לשנתיים האחרונות שהיו לי^.^ 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אין...אני לא חושבת שאני זוכרת מישו ממש ממש מהעבר... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לומר את הדבר שהכי רוצים לשמוע כשחברים שלי עצובים...

Sakura Kinomoto

New member
חלקשניD:

1.מה היא המילה האהובה עליך?דאיסקי^.^ 2.מה היא המילה השנואה עליך?שנאה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?הירח ושירים 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?|דיכאוןסדגש| 5.מה היא הקללה האהובה עליך?באקה! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?של רוח 7.איזה קול/רעש אתה שונא?קלאקים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?שיתן לי לעזור לאנשים אבלע גם לנוח^^ 9.גלידה – בכוס או בוופל?בכוס 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?גם וגם^.^ 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?קצת וקצת 16. קור או חום?קור^.^ 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה!D: 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אממ...עם חברות שלי בבית שלהן^.^ 20. למי אתה מתגעגע?לדודה שלי.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד?לא הייתי לוקחת.. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?הייתי אני עצמי לגמרי דברים אהובים עלייך: 1.צבע:צבעוני ולבן..ושחורXD 2.בעל חיים:סוס 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)אין אחד^^; 4.סרט:מזמן לא היה>> 5.שחקן:רוברט דה נירו.... 6.שחקנית:אני לא זוכרת עכשיו^^; 7.דיסק:ברייק אואיי של קלי קלרקסון 8.שיר:FLY 9.מקום בילוי:בית קפה^^ 10. פורום אהוב:זאת בכלל שאלה?XP 11. עונה:חורף! 12. מקום להעביר בו חופשה:פריז ואיטליה 13. רכב:קטנוע..אבלע זה מסוכן.. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:ילד אחד בכיתה שלי...>> 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:המוטו שלי.. 16. עיתון:לאישה שנמצא אצל נפר ואנחנו תמיד קוראותXD 17. סדרה:פטלייבור מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לא זוכרת>> 2.זכית לחיוך?גמלא זוכרת.. 3.הענקת מחמאה?אממ...אמרתי לטלע שהיא סגידע.. 4.קיבלת מחמאה?טלע אמרה לי שאני חמוטה..נראה לי^^1; 5.עשית משהו טפשי?במפגש פורוםXD רקדתי עם שקדע לצלילי הפרסומת נגד הורדה פיראטיתXXDDD 6.פינקת מישהו?XXDDמה יש לי לפנק? 7.פינקת את עצמך?שמתי לק?O.0 8.צחקת?כשטלע התבלבלה בימים וחשבה שיום יום ראשוןXP 9.גרמת למישהו לצחוק?לחברה שלי שהיום יש מומולדת...לא זוכרת מה היהXP 10.התחרטת על משהו שאמרת?וואו....ממש ממ שממ שXD מזמן>> 11.בכית?לפני יומיים בערך...ביום שבת 12.הסתפרת?בתחילת הקיץD: האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?|לא!אני ילדע טובה>:סדגש| 2.פחדת מהחושך?כשהייתי בת 7 בערך^^ 3.עשית משהו מסוכן? מה?שכבתי על הכביש...אבלע זה היה בכפר ובאצמע הלילהXXDD 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?מה?O.O מה זה המילים באלה? 5.בכית בסרט?בסרט דאמבו!!! 6.אמרת "אני אוהב אותך"?לאבא שליD:...אתמול^.^ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא!>< 8.הופעת בעירום בציבור?למה?רוצה תמונות?T_T 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?במפגש פורום הצבעתי על שתי נעליים שעשו יאוי...שוט מי!T_T לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא שלי.. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא שלי^^; 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אבא שליT_T 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"אבא שליT_T 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:הכלבה של אבא שלי ואישתו פריסיליה^^; ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ללכת לתערוכה עם חברהD: 2.צביקה הדר או צביקה פיק?לא ולא..זוועות עליך שמשון! 3.הראל מויאל או הראל סקעת?לא 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?בספקP: 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תודע שאתם מעוניינים בי..או שאתם מחפשים את השאלות הסוטות!T_T.. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?בעברית יפע...כע^^; 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?O.O? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :אה?O.O 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א'XXDDDD ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

NoAmItA ChAn

New member
עונה! D:

1.שם: נעם. 2.גיל: נקבה.. נראה לי ~.~ 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): הא? *מבט מטומטם* 4.צבע עיניים: חום. 5.צבע שיער: חום. 6.גובה: לא יודעת X__X. 7.מצבך הארוני: מצויין תודה D: 8.פירסינגים: לא ולא >< 9.קעקועים: קעקועים מזוייפים לשלטון D: 10.משקפיים: לא ולא >< 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית, טיפה יפנית, טיפה יוונית וספרדית. 13.תכונות טובות שלך: עוזרת לזולת ואוהבת, חושבת נכון ומאמינה באהבה.14.תכונות רעות שלך: 15חסרת סבלנות, נעלבת מהר. .אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אדם ~.~ וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתחת. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתכסה בשמיכה D: 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכרת. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי D: 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית. 6.מה מפחיד אותך? שהאנשים האהובים עלי יפגעו. 7.מה מרתק אותך? הכל. 8.מה מעציב אותך? שירים עצובים. 9.מה משמח אותך?לראות אנשים שמחים וחיוכים. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ספגטי עם שמנת 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין לי מושג. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מים ~.~ 5.קפה או תה: תה D: 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח D: 8.פלאפל או שווארמה: לא יודעת XP 9.פיתה או לאפה: פיתה. 10.סמי או סוסו: סוסו XP 11.אחמד או סלים: אחמד D: 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. 13.פאב או דאנס בר: פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: ז'אן דרק? X__X 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו השקסי D: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? ואהבת לרעך כמוך. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה לי פעמון (אל תשאלו). 3.מעשה נועז שעשית? אמרתי לילד שאני מחבבת אותו שאני מחבבת אותו. 4.מעשה טפשי שעשית? התביישתי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי ביוון 11 פעמים (!), בצרפת פעם אחת ובקפריסין פעם אחת. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ביוון *__* 8.מה יש לך מתחת למיטה? ליכלוך XP 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: נמ.. סקסי = יפה, משמע הידיים שלי. 10. מה סקסי בעיניך? כלום -__- 11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה לאור נרות ושיט ברומנטיות. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא יודעת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הסבים וסבתא שלי ואולי גם הכלב ז"ל של סבתא שלי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לעצור את עצמי לפני מה שאני אומרת. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אהבה. 2.מה היא המילה השנואה עליך? שנאה. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ??? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כלום. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? דביל D: 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? סירות שהדפנות שלהן מתנפצות עם פני הים. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מקדחות XPP 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בורד אדום. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל. 10. שוקו או וניל? וניל בהחלט. 11. חוף או הרים? חוף. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? זריחה. 14. לילה או יום? יום. 15. בזבזן או חסכן? חצי-חצי. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצ מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם המשפחה שלי ביוון אם אתם תוהים, אני לא חושבת כל הזמן רק על יוון)? 20. למי אתה מתגעגע? לכולם. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את כל העולם. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לומר לילד שאני מחבבת שאני מחבבת אותו (כבר לא). דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול. 2.בעל חיים: 3טיגריס, דוב פנדה, דולפין וליוויתן. .ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): הארי פוטר בהחלט. 4.סרט: שר הטבעות, אקס מן, מלחמת הכוכבים5 וצ'ארלי בממלכת השוקולד. 5.שחקן: אין. 6.שחקנית: אין. 7.דיסק: אין. 8.שיר:Sakura Kiss. 9.מקום בילוי: בית. 10. פורום אהוב: זה. 11.עונה: ? 12. מקום להעביר בו חופשה: יוון.13.רכב: מזדה D: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אף אחד. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "לא היכולות שלנו הן אלו שקובעות מי אנחנו, אלא ההחלטות שלנו" (הארי פוטר סרט 2). 16. עיתון: ראש1 וידיעות אחרונות. 17. סדרה: ... מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? הרגע. 2.זכית לחיוך? היום. 3.הענקת מחמאה? אתמול. 4.קיבלת מחמאה? אתמול. 5.עשית משהו טפשי? לא זוכרת. 6.פינקת מישהו? פינוק הוא לא משהו שאני יכולה להגביל. בשביל זה אני צריכה לשאול את האנשים שהייתי איתם רוב הזמן. 7.פינקת את עצמך? לא זוכרת. 8.צחקת? היום. 9.גרמת למישהו לצחוק? היום. 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום. 11.בכית? לא זוכרת. 12.הסתפרת? מלפני חודש בערך. האם אי פעם: 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? למזלי לא. 2.פחדת מהחושך? כן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? יצאתי מהבית. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אף פעם לא היה לי חבר. 5.בכית בסרט? כן. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? לא .9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אותה חברה. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אבא שלי. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אח שלי. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת מחר לחברות שלי ואז לים עם המשפחה וחברות אחרות D: 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? הראל סקעת. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? בטח. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?שלא אכפת לי מה הם יחשבו עליי. העיקר שאני יודעת מי אני. אה, ושיזכרו תמיד מי הם ומה החלומות שלהם. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? אמ.. לא? תודה למי שקרא.

NoAmItA ChAn

New member
אמג... תיקון!

כתבתי בגיל את המין שלי X___X גיל: 13 וחצי. מין: נקבה.

Nittle Grasper

New member
איןליכוחלשומדבראחר,אז*עונה*~ <חלק1>

1.שם: ירדנ~האטסומי 2.גיל: 15, שבוע, ו9 ימים XD 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): זה בסדר, גם לא תכננתי @@~ אממ.. נקבה י.י <שקר~!!1 אני פדופיל ;< תפסיקו להכחיש ;;
> 4.צבע עיניים: מסתבר ש... חום מאודדד כהה, עד כדי כך שכל מי שפגש אותי אי פעם, כולל אותי XD;, היה בטוח שזה שחור. 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: קפצו לי >.> 7.מצבך הארוני: אמ.. אע? @@~ 8.פירסינגים: אין ;< 9.קעקועים: אין ;< 10.משקפיים: אין :] אבל אני צריכה, רק שכל רופא אומר מספר אחר >.> מפגרים @@ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך - נפשי אכן חושקת בכך, אך כמדומני כל מי שחפץ במסנג'רי או באייסיקיואי טרח כבר להוסיף אותי בעבר, ואם לא, הנ"ל יבקש זאת :-ם ~מתה~ 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ספרדית, צרפתית. קריאה ברוסית XD 13.תכונות טובות שלך: ~לאמעידהעלעצמי,תגידואתם~ 14.תכונות רעות שלך: ~לאמעידהעלעצמי,תגידואתם~ 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: כריסטינה ריצ'י O_O לכו תבינו. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צועקת על אמאבא שהעיזו ברוב חוצפתם להעיר אותי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? צועקת על אמאבאחות שמפריעים לי לישון 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "מה.. מה קורה פה? O_O; מתי נרדמתי? אני זוכרת ששלחו לי הודעות באמצע הלילה והייתי ערה כל הזמן @@~" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בלי מחשבות על בצפר ושאר מחויבויות 6.מה מפחיד אותך? .. 7.מה מרתק אותך? כלמינידבריםי.י נופים, אש |פירומנית| D: 8.מה מעציב אותך? המון דברים. רוב הדברים בעצם. 9.מה משמח אותך? ממש מעט דברים, אבל אמ... הכרה ע"י אנשים אחרים בקיומי? @_@ שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פיצה, צ'יפס, ודברי מאפה [הכל מלחם עד עוגה P:] 2.מה הארוחה החלומית שלך? אני לא חושבת יותר מידי על דברים כאלה @@ 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, תה, ולפעמים קולה או מיץ מזדמנים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? קוקטייל של מלון אחד באילת ;ם ההורים שלי חשבו שהשתכרתי מהכוס האומללה ששתיתי X3; 5.קפה או תה: תה <טעמתי קפה רק כשהייתי קטנה בטעות> 6.סוכר או סוכרזית: סוכר <אפפעם לא טעמתי סוכרזית> 7.מלח או פלפל: מלח ._. 8.פלאפל או שווארמה: איכס >.> לא אוכלת פלאפל, ושאוורמה בכלל אין מה לדבר |צמחונית| 9.פיתה או לאפה: מה שבא באותו רגע. רק אם זה עשוי טוב ולא צמיגי כזה ם; 10.סמי או סוסו: ארנבי 11.אחמד או סלים: נאג'י 12.מועדון או בית קפה: מזמן לא הייתי בשניהם :X 13.פאב או דאנס בר: קודם שירשו לי להיכנס לאחד מהם
או שמסעדה-פאב בטיילת נחשב? XP 14.תאטרון או ז'אן דארק: טלויזיה 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אדיסון את: 1.מה המוטו שלך בחיים? שואו מי יורז אייל שואו יו מיין 3: סתם XDDDD אממממממ... כל מיני י.י אדם באמונתו יחיה ~~~ 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? יושבת ונרגעת כדי לא לעבור אירוע מוחי/לבבי <אני הרי פדופיל בשלהי שנות ה40 שלו, צריך להיזהר :ם
XDD> ומכסה חובות, עוברת דירה, המון דברים @@ תביאו מיליון דולר ותיווכחו בעצמכם 3: 3.מעשה נועז שעשית? לאמשנהכרגע^^;;;...~~ 4.מעשה טפשי שעשית? לא חסרים @@ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להתחיל ציור, להתלהב שהוא יצא יפה, להמשיך אותו ולהתבאס שהוא לא מושימושלם, ואז כמובן לזרוק אותו על רקע מחאות ממי שראה אותו @@נחשב? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הו כן ^_^ ספרד, גיברלטר <זה חלק של אנגליה ליד ספרד אומשו>, איטליה <רק כקונקשן>, אורלנדו, ניו יורק, קנדה <רק כקונשן> 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אמריקה, ניו יורק/אורלנדו. או.... 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת ענקית שצועקת "בוגהבוגהבוגה~!!1" כל פעם שאני מתקרבת למיטה ;; הצילו ;; 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תעלות דרכי האוויר @@ לאדעת~ 10. מה סקסי בעיניך? ריוק מ-דת נוט. נראה אתכם מכחישים XDDDDDDDDD <זה שאני אצטרף אליכם לא אומר כלום י.י> 11. מה רומנטי בעיניך? מאיפהלי@@ 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? תקופה מהחיים שלי או מתקופת הזמן בכלל? בכלמקרה, בחיים שלי לתקופה די מוקדמת בגיל קטן.. ואם בזמן באופן כללי, אממ לתקופת הערפדים כדי להסתובב עם בני מיני ביתר חופשיות XDDD טוב סתם אממ לאדעת יש המון דברים אבל לכל אחד יש מינוסים ופלוסים משלו 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? כל מיני, אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציורשירהכתיבהריקודספורטהתעמלותקרקע#_# ולאאכפתלי מה תגידו, אני צריכה להאמין בזה בעצמי כדי להחשיב את ה'יכולות' שלי ככישרון, אז כרגע מבחינתי אין לי אפחד מהם
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פאק, פריקינ', WTF, גיטרה XP, בייט מי, דאמ, דאמאיט, ועוד כמה כאלה שנכנסים לכל משפט שני שלי. אה, ביקשתם מילה אחת? אופס ~~ טוב יש המוןןןןןןןן שאני לא אתחיל לפרט עכשיו כי איןליכוחביןהיתר@@~ 2.מה היא המילה השנואה עליך? חע, לא חסרות. איןכוח~ 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? O_O 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כשאנשים עושים הכל דווקא כדי להרוס לי.. וממשיכים להכחיש בתוקף. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פאקאיט~!! XD; 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של פסנתר, גיטרה, שירה טובה D: 7.איזה קול/רעש אתה שונא? שירה גרועה @@", אנשים מעצבנים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בברכה? @@ 9.גלידה – בכוס או בוופל? לא מתנגדת לשניהם 10. שוקו או וניל? בגלידה? וניל לרוב 11. חוף או הרים? חוף #_# אל תדברו איתי על הרים, יש לי טראומות לכל החיים <טראומה מבחינה של צלקת נפשית, לא של פציעה :ם ~טובטובלאדיברתיעלמדאעזבואותיבשקט#_#~ 12. לישון או לקום? לישון, כאילו? 13. שקיעה או זריחה? שניהם נראה לי 14. לילה או יום? לאדעת,לילה?~ 15. בזבזן או חסכן? חסכנית, ואז בבת אחת מבזבזת~ אבל לרוב ההורים ממש מתחננים שאני אוציא כסף P: 16. קור או חום? קור #_# 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות ומעצבנות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? בד"כ 100% ריקה
אבל מנסה לחשוב שהיא חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? *עם, קודם כל X3; אממ עם חברהטובה/ידידטוב רחוק מכאן? #_# 20. למי אתה מתגעגע? חסוי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי. לא, בעצם אנשים שאני שונאת כמו פאקצות וערסים שלא ידעו להסתדר בעצמם וזה יגרום להם סבל 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? סמים 3: חח סתם אממ... לא עניינכם 3:~ דברים אהובים עלייך: כלמיני,איןליכוחלרשימהארוכה#_#

Nittle Grasper

New member
<חלק2>

1.צבע: שחור, כחול וגווניו, אפילו אדום לפעמים @@ מהשבאבאותורגע, תלוי מאיזה בחינה~ 2.בעל חיים: כלבבבב D: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): דת' נוט
אמממ טוב נו ספר... לא יודעת יש הרבה 4.סרט: טחח, חיים שלמים לא עניתי על השאלה הזאת, אז עכשיו שאני אענה? 5.שחקן: לאניכנסלזה 6.שחקנית: לאניכנסלזה 7.דיסק: לאניכנסלזה 8.שיר:עודיותרררררלאניכנסלזה 9.מקום בילוי:איפהשיוצא 10. פורום אהוב: אינו י.י 11. עונה: עונה שלא קיימת לצערי ;-/ 12. מקום להעביר בו חופשה: אמריקה ;.; 13. רכב: אתמול ראיתי וולוו כוסיט :-ם <וכמובן ישר אמרתי לחברה שהייתה איתי "יום הולדתי קרב ובא |רמזעבה|" XD והיום איזה מכוניתספורטצהובהמגניבהכזאת :-ם 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אתם כמובן ועוד אנשים שאתם לא מכירים ואין צורך להעלות את שמם כאן ~*בלאש* 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אף פעם אי אפשר לדעת מתי תהיה הארוחה האחרונה שלך. במיוחד עם הבישול שלך" האמת אני אמרתי את זה וחברה אמרה לי שזה כתוב באיזשהו ספר שהיא קראה שאני לא זוכרת מה הוא. אבל שיהיה~ 16. עיתון: למי יש כוח לחרא הזה :X 17. סדרה: חברים *__________________* מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני שנים ארוכות XP; או שמתישהו היום בבוקר~ 2.זכית לחיוך? גם היום בבוקר, ול"תודה" יחד עם זה :] 3.הענקת מחמאה? שלשום, ועל זה קיבלתי היום "תודה" X3 4.קיבלת מחמאה? שלשום, היום שלפני זה או היום שאחרי זה <אתמול>, לא בטוחה 5.עשית משהו טפשי? היום בבוקר -.- 6.פינקת מישהו? O_O זה לא נשמע טוב 7.פינקת את עצמך? נשמע אפילו יותר גרוע O_O; 8.צחקת? היום בבוקר 9.גרמת למישהו לצחוק? גם היום בבוקר <פשש, הייתי עסוקה היום בבוקר XD;> 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום בבוקר #__# 11.בכית? אתמול/שלשום בחלום י.י זה היה סיוט מחריד, אבל אפילו בחלום עצמו הייתי בשוק מזה שבכיתי O_O ובמציאות, פורים לפני האחרון... 12.הסתפרת? אצל ספר?
לפני חצי שנה רק קצוות, אבל ממש קיצרתי וזה די מזמן.. לא זוכרת מתי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כמעט ם-ם <ראו ערך: טראומת עזריאלי> טובאושלא XD" אבל היי, אני רק בת 15 P: 2.פחדת מהחושך? יש מצב ם.ם 3.עשית משהו מסוכן? מה? אם אני אתחיל, אני לא אסיים 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נופ, וג'אסט פור דה רקורד, לא שכבתי עם אפחד O_O 5.בכית בסרט? ממש בכיתי, יותר מסתם עיניים לחות קצת? בכיתה ב' בערך, היה סרט מבוסס על סיפור אמיתי והיה כלב שחלה ומת אחרי שהבעלים שלו עזב לאוניברסיטה. ברחתי לחדר אחר כדי לעצור תדמעות :X 6.אמרת "אני אוהב אותך"? פנים אל פנים, לבן אדם, אחרי גיל 6? אני לא בטוחה.. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? אם זיכרוני אינו מטעני, לא. 8.הופעת בעירום בציבור? ל-לא.. וטפ #_# 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא @@ או שחיבוקמוחץוארוך נחשב לאקט מיני~ לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": כולל במחשב? :X אממ אני חושבת ששרונצ'ע שעזבה את הפורום או גלצ'אן או עומרקון אומשוכזה~~ 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: חבר שלי.... מה נראה לכם? אני~@@ ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? *בודקת* ללכת למדא מחר, ואם זה לא נחשב אז הדבר הבא שכתוב הוא מומולדת ומפגש לגלי <ובאותו יום תור לרופא #_#>~ 2.צביקה הדר או צביקה פיק? ששניהם יתאבדו בכוס מילקשייק >>" 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל.. פוי סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? SO NOT 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? סונג'רתם ובגדול~!!1 XD; 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? יאפ. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : אע?~@@ די מעאפן~ 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . ח.~~@@~~ אדרוס אותו בטרקטור ואשדוד אותו

Nittle Grasper

New member
בהקשר הזה - נדפקתם XD;

אממ זה כאילו שגורמים למישו לעשות דברים, לפי ניסוח של אמא שלי "להפוך מישהו לעבד שלך" XD;

MomijiSan

New member
מיעו-1|קרמבולה|

בכלליות: 1.שם:שקדע 2.גיל:12 ושבע חודשים ^-^ 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חום בהיר מאוט 5.צבע שיער:חום בהיר עם קצוות אדמדמות ^_____^ 6.גובה1.57 7.מצבך הארוני:WTF? 8.פירסינגים:אוזניים 9.קעקועים:קעקוע של השמיניה נחשב ? - לא של דמות מהשמיניה מהחטיפים האלה נוו >< אנילא יודעת להסביר 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית , ספרדית צרפתית ואני חושבת ששנה הבאה ערבית 13.תכונות טובות שלך:נחמדה וזהו. 14.תכונות רעות שלך:אין מקום . 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אחותי הגדולה וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מפהקת סטייל וויסקי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?שותה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?מה השעה 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את המנקה 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשינה עמוקה 6.מה מפחיד אותך?ג'וקים..חתולים ( אבל רק האכזריים ! ) 7.מה מרתק אותך?ספרים ופיקים למיניהם.. 8.מה מעציב אותך?מוות של מישהו קרוב 9.מה משמח אותך?משהו טוב שקורה שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצע 2.מה הארוחה החלומית שלך?גלידע ענקית עם קצפת וכל השיט המשמין הזה 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אממ...מים? 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:אבטיח מתוק סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סוסומי 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:ביתקפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון אני חושבת >> 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:קופרניקוס יותר בישי *-* אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?" אל תסתכל בקנקן אלא בנזק שהוא יכול לגרום " 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?שומרת אותם עד שיהיו לי שני מיליון דולר :) 3.מעשה נועז שעשית? אממ..עליתי עם הקומבה הרכבת הזאת מהסופרלנד 4.מעשה טפשי שעשית?נולדתי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:התמכרות לחלבה ^^; 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?אממ עשיתי טיול באירופיה ובטורקיה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?נאמ..לונדון 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עינים ופה 10. מה סקסי בעיניך? שיער בלונדי מבולגן XD 11. מה רומנטי בעיניך? דובי שאומר אי לוב יו 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?תנו לי להגיע לגיל 20 ואז אני אגיד לכם 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?את עופרה חזה 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?אני די מסתפקת במה שהשגתי מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?פנדציט 2.מה היא המילה השנואה עליך?קוקומן 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?מוזיקה יפה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?טימטום של בנאדם 5.מה היא הקללה האהובה עליך?שיטט 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?שלוקחים שלוק 7.איזה קול/רעש אתה שונא?בנייה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם שטיח אדום 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל *-* 10. שוקו או וניל?ונילל 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?זריחה 14. לילה או יום?גםוגם 15. בזבזן או חסכן?באמצע 16. קור או חום?תלוי ומתי 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות לרוב 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?לרוב המלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם אחותי בבילוי 20. למי אתה מתגעגע?לאחותי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את המשפחה - כולל ויסקי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?את הקומבה >>

MomijiSan

New member
מיעו-2|קרמבולה|

דברים אהובים עלייך: 1.צבע:אדום ושחור 2.בעל חיים:כלבים 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה 4.סרט:just friends 5.שחקן:אין 6.שחקנית:אין 7.דיסק:eek:ceanborn - nightwish 8.שיר:rooftops-lostprophets 9.מקום בילוי:כלמיני 10. פורום אהוב:1240 *_* 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה:בצפון - כמובן שלא עכשיו XP 13. רכב: ? 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לבנתיים לא אמרתי את זה למישהו ^^; 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: " נו אתה לא היחיד שקופא לו הישבן ! וזה אכן ישבן מקסים...:)" 16. עיתון:ראש 1 17. סדרה:פיר פאקטור מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני כמה דקות שהכלב שלי התחרפן 2.זכית לחיוך?רוב הזמן 3.הענקת מחמאה?היום לאחותי 4.קיבלת מחמאה?אתמול מאמא 5.עשית משהו טפשי?לקפוץ על רגל אחת בניסיום להוציא את המים מהאוזן 6.פינקת מישהו?את וויסקי אתמול 7.פינקת את עצמך? כל יום שאני הולכת לישון 8.צחקת?כל הזמן למרות שיש לי חיוך ענק >< 9.גרמת למישהו לצחוק?היום את אמא שלי 10.התחרטת על משהו שאמרת?אממ..אני חובשת ששלשום 11.בכית?לפני חודש בערך 12.הסתפרת?בבת מצווה שלי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?נופ 2.פחדת מהחושך?שהיתי בת 3 3.עשית משהו מסוכן? מה?אני ילדה טובה ^-^ 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?>> 5.בכית בסרט?אני לא ממש רואה סרטטים כאלה 6.אמרת "אני אוהב אותך"?לויסקי - כמה אפשר לדבר עם הכלבלב העקום שלי >< 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לע 8.הופעת בעירום בציבור?שהיתי בבריכה לפני שנה במגלשה החלק העליון עלה קצת למעלה אם זה נחשב XD 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?XPP לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:את אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:עם דודה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לכלב שילי *-* 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:הבובת חזרזיר שליי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק?צביקי פיקי 3.הראל מויאל או הראל סקעת?שניהם מכוערים תחת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אם הגעתם עד לפה אתם נסגדים *-* 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?רוב השאלות מפגרות 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?מדי שאלה ושאלה 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :ארוך 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.אממ..תחשבו לבד.

mikokikyo

New member
אני נסגדתD:

אני מגלה הרבה תכונות על עצמי בקריאת השאלונים האלהXD

Hiwatari

New member
נעלמתי קצת אבל אני אשתדל להגיב כמה

שיותר... אז בנתיים: 1.שם: אמיר D: 2.גיל: 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):זכר 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: חום 6.גובה:אין לי שמץ 7.מצבך הארוני: יש לי מצב מגירה D: 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 666666 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית 13.תכונות טובות שלך: סובלני ..ועוד כמה 14.תכונות רעות שלך: אני צריך לשאול את סהר ^^ 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: בראד פיט ם__ם וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? לוקח פטיש ושובר את השעון המעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוון את השעון המעורר החדש 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי המציא את השעון המעורר הארור הזה >.< 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הבן אדם הראשון .. ;;>.> 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לבד בשקט עם ספר טוב ..אבל זה לא קורה כי לא נותנים לי >.> 6.מה מפחיד אותך? שקד..אממ חרקים? 7.מה מרתק אותך? ספרי הארי פוטר >.>; 8.מה מעציב אותך? כשאחרים עצובים :< 9.מה משמח אותך? שהם כבר לא עצובים<: שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? קביאר 2.מה הארוחה החלומית שלך? נרות דלוקים, שולחן ערוך, שקט.. לבד.. אוכל.. *.* 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? בירע 5.קפה או תה: שוקו 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: גם וגם 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפע 10.סמי או סוסו: ם.ם 11.אחמד או סלים: ם.ם; 12.מועדון או בית קפה :בית קפה אני מניח 13.פאב או דאנס בר: פאב ם.ם 14.תאטרון או ז'אן דארק ם.ם 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו.. אחרי הכל הוא המציא את הגלגל D: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין מוטו -.- 2.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טס רחוק רחוק 3.מעשה נועז שעשית? יצאתי מהבית 4.מעשה טיפשי שעשית? ם.ם יצאתי מהבית 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אתם לא רוצים לדעת ..ם.ם;; 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת, לונדון, בריטניה D": ויפן 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בכל מקום אפשרי ם.ם; 8.מה יש לך מתחת למיטה? אל תשאלו ם.ם; 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: -.- 10. מה סקסי בעיניך? ..^.^.. 11. מה רומנטי בעיניך? חוף ים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? תקופה?? למה כדי שאני אסבול שוב?? -.- ; 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון ציור? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? ביי 2.מה היא המילה השנואה עליך? היי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? כלום..O.O 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שמדברים על בית ספר 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אני ?? קללות?? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? שקט.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? כשאנשים מדברים 8.איך לא היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם שלט "עבדנו עלייך" 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל ^_^ 10. שוקו או וניל? שוקו ^__^ 11. חוף או הרים? ים 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום ?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות ?מציקות שאתה מנסה לישון 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לבד 20. למי אתה מתגעגע? לימים שהיתי רווק D: 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אישתי והיתי זורק אותה מהסירה :D 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? ראיתי אינויאשה דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שקוף 2.בעל חיים: ארנבות, חתול, ציפורים ודגים מתים שצפים לי באקווריום 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) צופן דוינצ'י 4.סרט: שודדי הקאריבים 5.שחקן: ג'וני דפ 6.שחקנית: לא עולה לי שום שם 7.דיסק: ם.ם חהחה 8.שיר: ~.~ 9.מקום בילוי: קולנוע 10. פורום אהוב: פורום? לא זוכר שנכנסתי לאחד כזה 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: רחוק רחוק מכאן 13. רכב: אופניים 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא !! ... אממ לא 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אוי לא יש צרות, שמישהו יעשה משהו!" 16. עיתון: לא 17. סדרה: בליצ' ם.ם האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא למה? O.O 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? התחתנתי-.- 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? שוב ?.. 5.בכית בסרט ?לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"? חהחהחהחהחה -.- 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? חהחההחהחההחה-.- 8.הופעת בעירום בציבור? זה כי הכריחו אותי -.- 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי ? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" חהחהחהחהחה-.- 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: חתול >.>;.. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? גרושין 2.צביקה הדר או צביקה פיק? אפאחד 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אפאחד 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? טוב אז אמא... 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כה 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא-.- 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה: ? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים
... אבל אל תרביץ לי טוב? ^.^; ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

XאמירX

New member
אוככ זה אמיר >.<

בפשוט שקד הבאקה שככה להחזיר לי את השם >.<

למעלה