עונה~ עוד מעט תדעו מי אני.^_-
בכלליות: 1.שם: טלי. P: 2.גיל: 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): יש הטוענים שאני בן בישי, למרות שאני בת. 4.צבע עיניים: ירוקות. 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: 1.53 אולי יותר. 7.מצבך הארוני: בי? Oo; 8.פירסינגים:באוזנים איזה 5. XD 9.קעקועים: לע. P: 10.משקפיים: כע.>; 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: יש לי מסנג'ר, לא אני לא אגיד. XP 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית ומעט יפנית 13.תכונות טובות שלך: אני כוסית! רגע, זו לא תוכנה..>,>; אמ... אני עוזרת.^^" 14.תכונות רעות שלך: Cute but deadly יש לי הרגשה שיש לי שגיאות כתיב. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: בישי. 3: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? יאוי~ סתם, אמ.. רואה טלווזיה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? הסיוט שלי.@@; 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? השכנה. שירדתי למקלט. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? כעקרון לבלות, אבל כרגע מקלט זה הכי בילוי בעולם.^_^ 6.מה מפחיד אותך? ליצנים.>,>; 7.מה מרתק אותך? אמ.. יאוי?^^" 8.מה מעציב אותך? שמישהו שיקר לי מפסיק לחייך.;;~ 9.מה משמח אותך?אנשים מחייכים! ובגדים חדשים! וחברים!3> שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אמ.. .@@; פיצה?^^" 2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבה דברים מתוקים! וג'אנק פוד.*_* 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, אבל אם אני בת"א אז זה המון רדבול. D: 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? רדבול עם וודקה.^-^ 5.קפה או תה: שוקו. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: לא זה ולא זה. 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו:>,>? 11.אחמד או סלים:? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. D: 13.פאב או דאנס בר: פאב? Oo; 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו.^_^ אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? תחייה את הרגע. D: 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משלמת ת'משכנתה של הבית+ מביאה את כל הכסף שההורים שלי חייבים לבנק. D: 3.מעשה נועז שעשית? עגיל.3< 4.מעשה טפשי שעשית? הייתי בצ'אט סקס, ומאז מישהו מטריד אותי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוהבת לקלף עור של אנשים שנשרפו בשמש. D: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, בקנדה נולדתי שם דה.><; 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודעת... אני מניחה קנדה או יפן. 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום. D: 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עצמות לחיים שיער ועיניים. D: 10. מה סקסי בעיניך? שוט.*-* 11. מה רומנטי בעיניך? לשבת בחוף הים, או במיטה אם שמיכה ושוקו ולהתכרבל(לא, לא כמו באמת או חובה. XD). 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה של היסודי, שם הייתי מחזירה לאנשים מפגרים. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אמ.. הכלב שלי שנדרס.>: 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה. D: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "נדפקת" 2.מה היא המילה השנואה עליך? "מפגר" 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שוט. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? איש זקן? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? "אבאש'ך@!*@#" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? "בעווו. 3:" 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ערסים. D: 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? טוב. XP 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 16. קור או חום? באמצע 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? אם אתה אם מישהו שאתה אוהב, תעשה את עצמך מפחד ואז זה יהיה מרגש.3< 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אם אח שלי, בהודו. 20. למי אתה מתגעגע? אח שלי.>: 21. את מי היית לוקח לאי בודד? שירלי.^___^ 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא האמנתי שאני אספר כ"כ קצר, והסתפרתי.