לא צריך באמת ];

mikokikyo

New member
אנו אמ...

גלילאו גלילאי לא המציא את הגלגל, הוא גילה שכדור הארץ מסתובב סביב עצמו וסביב השמש, בניגוד למה שחשבו באותה תקופה [באותה תקופה האמינו שהשמש וכל הכוכבים מסתובבים סביב כדור הארץ (נרקיסיסטים עם אגו מנופח שחושבים שהם מרכז העולם>>" אהמ^^")]... ואמ, העלו אותו על המוקד בגלל זה^^"

melody3

New member
תשובות.

1.שם: מלודי. 2.גיל: 15. 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): זכר. 4.צבע עיניים: חום. 5.צבע שיער: חום. 6.גובה: 1.70m 7.מצבך הארוני: לא יודע. 8.פירסינגים: לא. 9.קעקועים: לא. 10.משקפיים: לא. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך? לא. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, מעט גרמנית, מעט יידיש וספרדית. 13.תכונות טובות שלך: לא יודע. 14.תכונות רעות שלך: לא יודע. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא יודע. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? לא יודע. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? זה תלוי. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכר. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא זוכר. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שינה. 6.מה מפחיד אותך? לא יודע. 7.מה מרתק אותך? לא יודע. 8.מה מעציב אותך? לא יודע. 9.מה משמח אותך? לא יודע. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? לא יודע. 2.מה הארוחה החלומית שלך? לא יודע. 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא יודע. 5.קפה או תה: תה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: לא יודע. 9.פיתה או לאפה: לא יודע. 10.סמי או סוסו: לא יודע. 11.אחמד או סלים: לא יודע. 12.מועדון או בית קפה: לא יודע. 13.פאב או דאנס בר: לא יודע. 14.תאטרון או ז'אן דארק? לא יודע. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: ניקולאוס קופרניקוס. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לא יודע. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? לא יודע. 3.מעשה נועז שעשית? לא יודע. 4.מעשה טפשי שעשית? לא יודע. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך? לא יודע. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא זוכר. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודע. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא? לא יודע. 10. מה סקסי בעיניך? לא יודע. 11. מה רומנטי בעיניך? לא יודע. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אמדאו אבוגדרו. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודע. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? לא יודע. 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא יודע. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודע. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לא יודע. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? לא יודע. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? לא יודע. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מקדחה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? באהבה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? לא יודע. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים? הרים. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? זריחה. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? בזבזן. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי הכוס הריקה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם* 20. למי אתה מתגעגע? לא יודע. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודע. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שום דבר. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אני לא נוהג לדרג את אהבתי בין צבעים. 2.בעל חיים: אני לא נוהג לדרג את אהבתי בין בעלי חיים. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): "סולאריס". 4.סרט: לא יודע. 5.שחקן: אני לא נוהג לדרג את אהבתי בין בני אדם. 6.שחקנית: אני לא נוהג לדרג את אהבתי בין בני אדם. 7.דיסק: לא יודע. 8.שיר: לא יודע. 9.מקום בילוי: לישון. 10. פורום אהוב: לא יודע. 11. עונה: סתיו. 12. מקום להעביר בו חופשה: לישון. 13. רכב: לא יודע. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא יודע. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא יודע. 16. עיתון: לא יודע. 17. סדרה: לא יודע. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אני לא זוכר. 2.זכית לחיוך? לא יודע. 3.הענקת מחמאה? לפני מספר שעות. 4.קיבלת מחמאה? לפני מספר ימים. 5.עשית משהו טפשי? כל דבר הוא טיפשי. הכל עניין של פרספקטיבה. 6.פינקת מישהו? לא זוכר. 7.פינקת את עצמך? לא זוכר. 8.צחקת? אתמול. 9.גרמת למישהו לצחוק? לא זוכר. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר. 11.בכית? לפני כמה שנים. 12.הסתפרת? לפני כמה שבועות. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? לא. 3.עשית משהו מסוכן? מה? כל דבר הוא מסוכן באופן כלשהו. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא. 5.בכית בסרט? לא. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא זוכר. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית? אני לא זוכר. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אני לא זוכר. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך? אני לא זוכר. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? זה לא מצחיק. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך? אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? אני לא נוהג לדרג את אהבתי בין בני אדם. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אני לא נוהג לדרג את אהבתי בין בני אדם. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לא. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא.

Himeka

New member
עונה~ עוד מעט תדעו מי אני.^_-

בכלליות: 1.שם: טלי. P: 2.גיל: 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): יש הטוענים שאני בן בישי, למרות שאני בת. 4.צבע עיניים: ירוקות. 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: 1.53 אולי יותר. 7.מצבך הארוני: בי? Oo; 8.פירסינגים:באוזנים איזה 5. XD 9.קעקועים: לע. P: 10.משקפיים: כע.>; 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: יש לי מסנג'ר, לא אני לא אגיד. XP 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית ומעט יפנית 13.תכונות טובות שלך: אני כוסית! רגע, זו לא תוכנה..>,>; אמ... אני עוזרת.^^" 14.תכונות רעות שלך: Cute but deadly יש לי הרגשה שיש לי שגיאות כתיב. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: בישי. 3: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? יאוי~ סתם, אמ.. רואה טלווזיה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? הסיוט שלי.@@; 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? השכנה. שירדתי למקלט. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? כעקרון לבלות, אבל כרגע מקלט זה הכי בילוי בעולם.^_^ 6.מה מפחיד אותך? ליצנים.>,>; 7.מה מרתק אותך? אמ.. יאוי?^^" 8.מה מעציב אותך? שמישהו שיקר לי מפסיק לחייך.;;~ 9.מה משמח אותך?אנשים מחייכים! ובגדים חדשים! וחברים!3> שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אמ.. .@@; פיצה?^^" 2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבה דברים מתוקים! וג'אנק פוד.*_* 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, אבל אם אני בת"א אז זה המון רדבול. D: 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? רדבול עם וודקה.^-^ 5.קפה או תה: שוקו. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: לא זה ולא זה. 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו:>,>? 11.אחמד או סלים:? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. D: 13.פאב או דאנס בר: פאב? Oo; 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו.^_^ אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? תחייה את הרגע. D: 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משלמת ת'משכנתה של הבית+ מביאה את כל הכסף שההורים שלי חייבים לבנק. D: 3.מעשה נועז שעשית? עגיל.3< 4.מעשה טפשי שעשית? הייתי בצ'אט סקס, ומאז מישהו מטריד אותי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוהבת לקלף עור של אנשים שנשרפו בשמש. D: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, בקנדה נולדתי שם דה.><; 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודעת... אני מניחה קנדה או יפן. 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום. D: 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עצמות לחיים שיער ועיניים. D: 10. מה סקסי בעיניך? שוט.*-* 11. מה רומנטי בעיניך? לשבת בחוף הים, או במיטה אם שמיכה ושוקו ולהתכרבל(לא, לא כמו באמת או חובה. XD). 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה של היסודי, שם הייתי מחזירה לאנשים מפגרים. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אמ.. הכלב שלי שנדרס.>: 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה. D: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "נדפקת" 2.מה היא המילה השנואה עליך? "מפגר" 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שוט. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? איש זקן? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? "אבאש'ך@!*@#" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? "בעווו. 3:" 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ערסים. D: 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? טוב. XP 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 16. קור או חום? באמצע 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? אם אתה אם מישהו שאתה אוהב, תעשה את עצמך מפחד ואז זה יהיה מרגש.3< 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אם אח שלי, בהודו. 20. למי אתה מתגעגע? אח שלי.>: 21. את מי היית לוקח לאי בודד? שירלי.^___^ 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא האמנתי שאני אספר כ"כ קצר, והסתפרתי.

Himeka

New member
המשך~

דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כל הצבעים. 2.בעל חיים: כל דבר ממשפחת החתולים 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): צ'ארלי בממלכת השוקולד 4.סרט: סליפי הולו 5.שחקן:ג'וני דפ 6.שחקנית: ג'וני דפ. D: 7.דיסק: -- 8.שיר: אמ.. evreything for free 9.מקום בילוי: כל מקום שאני עם חברים שלי בו.^^ 10.פורום אהוב: לא יודעת. :ם 11.עונה: בין חורף לאביב 12.מקום להעביר בו חופשה:מחנות עולים 13.רכב:אופנוע? 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמ.. לא היה אחד שלא אמרתי לו 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: " But why is thr rum gone?!" 16.עיתון: אין כזה. 17.סדרה:אמ... אנימה ד.נ.אנג'ל ולא אנימה אז אמ... הכי גאים שיש.^^ מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? כרגע. 2.זכית לחיוך? לפני זמן קצר. D: 3.הענקת מחמאה? היום כשקמתי. 4.קיבלת מחמאה? אתמול. D: 5.עשית משהו טפשי? לפני המלחמה. P: 6.פינקת מישהו? לא כקרה לא יקרה. XD 7.פינקת את עצמך? כל מקלחת. P: סתם סתם אמ... מידי פעם שאני מקלחת אני עושה לעצמי טיפול כולל בפנים וזה.>,>; 8.צחקת? היום. D: 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת מתי 11.בכית? באחד הבומים שהיו.. 12.הסתפרת? פסח~ האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. XD 2.פחדת מהחושך? כן~ 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא עשיתי.. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? במה? Oo; 5.בכית בסרט? כע.;;~ 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כע.3> 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? כשהייתי קטנה.XD 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא, עדיין לא לפחות.3> לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמאבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: סבתא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: סבתא.@@; 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": יונתן.3> 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: עומר. XD ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מקלט.^__^ 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה פיק#$ שיעוו%*#$ 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מי? Oo; 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. XD 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? Love you. ^_~ 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לע, משעמם לי בכול מקרה. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : .... 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים

mikokikyo

New member
אנו אמ...

עם* והבנתי אתמול שב"ז=בו זמניתD: ואמ... בשאלה 14 "בכלליות", לא היו לך שגיאות כתיב, נראה לי^^ ^^

mikokikyo

New member
כע, כתבתי שאני אקרא את של כולם

בשאלון שלי, אבל אמ, אני בספק אם מישהו חוץ משקד צ'אן באמת קרא אותוXD

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif

בכלליות: 1.שם:חן 2.גיל:16 וחצי 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:כחול אפור 5.צבע שיער:חום נוטה לשחור XP 6.גובה:1.73 7.מצבך הארוני:אה? סגור? 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:הלוואי 10.משקפיים:יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך לא חושקת 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עיברית אנגלית וממש אבל ממש קצת יפנית 13.תכונות טובות שלך:--------- 14.תכונות רעות שלך:עקשנית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:עמוד חשמל וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שוטפת פנים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מחשב או ספר 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"פאק כואב לי הגרון" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אימאשלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבית של חברות שלי 6.מה מפחיד אותך?זריקות 7.מה מרתק אותך?ספורט אתגרי 8.מה מעציב אותך?שקרים 9.מה משמח אותך?חברות שלי והכלבה שלי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך?פנקייק עם גלידה 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אין 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו:סמי 11.אחמד או סלים:סלים 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק אה? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifהמשך...

אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?חייה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קופצת לתקרה 3.מעשה נועז שעשית?אממ...לא יודעת 4.מעשה טפשי שעשית?----------- 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:כן כאילו שאני אספר 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כן במיאמי 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אוסטרליה 8.מה יש לך מתחת למיטה?גופה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:העיניים 10. מה סקסי בעיניך?הכלבה שלי 11. מה רומנטי בעיניך?------ 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא הייתי חוזרת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?הרצל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?סבבי בבי 2.מה היא המילה השנואה עליך?אחושרמוטה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?דברים יפים 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?פאקצות 5.מה היא הקללה האהובה עליך?פאק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?אה? 7.איזה קול/רעש אתה שונא?---- 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם בלונים ושהשיר nothing elsa mater (סליחה אם לא רשמתי נכון) של מטאליקה ברקע 9.גלידה – בכוס או בוופל?בוופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?זריחה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?שניהם 16. קור או חום?תלוי 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?תלוי אחרי או לפני ששתיתי ממנה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אוסטרליה עם הכלבה שלי 20. למי אתה מתגעגע?לבן דוד שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?הכלבה שלי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?עירוי דברים אהובים עלייך: 1.צבע:שחור וסגול 2.בעל חיים:דולפין ונמר 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט:הרבה 5.שחקן:וויל סמית,גקי צאן,גים קארי וג'ט לי 6.שחקנית:אין 7.דיסק:של מטאליקה אבל שחכתי ת'שם שלו 8.שיר:יש הרבה 9.מקום בילוי:אצל חברה שלי 10. פורום אהוב:אינויאשה וקלאמפ 11. עונה:סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה:הר מבודד 13. רכב:צבאי שחור 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לא נראה לי שיש 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"ומה אני ופרד? השכנים ממול?" 16. עיתון:ידיעות 17. סדרה: יש הרבה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני יומיים 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?שלשום 5.עשית משהו טפשי?תמיד 6.פינקת מישהו?לא זוכרת 7.פינקת את עצמך? בטיול 8.צחקת?ממזמן (אני לא יכולה לצחוק עכשיו כי כואב לי הגרון) 9.גרמת למישהו לצחוק?היום 10.התחרטת על משהו שאמרת?ממזמן 11.בכית?היום בבוקר (ממש כאב לי הגרון) 12.הסתפרת?אויי איזה חמש שנים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?שהייתי קטנה 3.עשית משהו מסוכן? מה?סנפלינג? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?לא בוכה בסרטים 6.אמרת "אני אוהב אותך"?לבן-לא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?ממש לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לאלאלאלא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"- חברה שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:חברה שלי -זה בגלל שהתארחנו באותו הבית במיאמי!!!! ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ללכת לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק?לא זה ולא זה 3.הראל מויאל או הראל סקעת?לא זה ולא זה 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?יישר כוח 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?אה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . תשובה א'

פלורי2

New member
עונה ^^'...

1.שם: נילי 2.גיל: 12 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה
4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 1.40 7.מצבך הארוני: אע?! 8.פירסינגים: בקרוב.. 9.קעקועים: נממ.. היו ^^ 10.משקפיים: לא 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: איסי-227202301 12.שפות שאתה מדבר/לומד: ספרדית, אנגלית ועברית. 13.תכונות טובות שלך: נחמדה ומבינה. 14.תכונות רעות שלך: ביישנית, עצבנית. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: הסולנית של פוסיקט דולס. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכינה שוקו. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אם החרקים שחלמתי עליהם עדיין על הראש שלי. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?נממ מה שבא 6.מה מפחיד אותך? ג'וקים. 7.מה מרתק אותך? נחשים.. 8.מה מעציב אותך? ניסויים בבע"ח 9.מה משמח אותך? לונה פארק שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך? פיצה אן ארוחת ילדים חח 3.מה אתה שותה במהלך היום? שוקו 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? נאדה 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: פיתהה 10.סמי או סוסו:סמי 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: מועדון. 13.פאב או דאנס בר: פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון.. נדמה לי. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? הכל עובד בעזרת הרצון. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? רכבת הרים? 4.מעשה טפשי שעשית? זרקתי מישהו בשביל אחר 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני אוהבת ערפדים 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? שדים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: נממ.. מאיפה לי? 10. מה סקסי בעיניך? גוף חטוב 11. מה רומנטי בעיניך? עיניים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אין לי מושג 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לא יודעת.. אף פעם לא חשבתי על זה 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? בחשבון. אין לי כוח לשאר^^

../images/Emo1.gif../images/Emo199.gif../images/Emo190.gif

בכלליות: 1.שם:עדי 2.גיל:14 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חום-ירוק 5.צבע שיער:חום 6.גובה:מטר חמישים ומשהו 7.מצבך הארוני: הא? 8.פירסינגים:לא 9.קעקועים:לא 10.משקפיים:כע;; 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך מסן 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עיברית ואנגלית 13.תכונות טובות שלך:לא'דעת 14.תכונות רעות שלך:לא'דעת 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אמא שלי וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מחפשת ת'משקפיים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?זורקת את המשקפיים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?איפה המשקפיים המחורבנים 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?מתן ;-; 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשינה 6.מה מפחיד אותך?ערסים 7.מה מרתק אותך?יאוי? 8.מה מעציב אותך?הרבה דברים 9.מה משמח אותך?יאוי שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?טוסט 2.מה הארוחה החלומית שלך?הרבה טופו שמישהו הכין בצורה נורמלית-.-; 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?ליקר כזה שחום חצי חום חצי לבן 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פאלפל כי אני צימחונית ^^ 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:הא? 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:לא יודעת 14.תאטרון או ז'אן דארקלא יודעת 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אף אחד אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?לא יודעת 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?בורחת מהארץ 3.מעשה נועז שעשית?הלכתי לכיתה א'? 4.מעשה טפשי שעשית?הלכתי לכיתה א' 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא יודעת 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כע ברודוס בכרתים ובסנטוריני 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ברודס. 8.מה יש לך מתחת למיטה?נעליים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:בטן 10. מה סקסי בעיניך?לא 'דעת 11. מה רומנטי בעיניך?אין לי מושג 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?גיל יום.ככה. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?לא יודעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לדעת לעוף מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?יאוי 2.מה היא המילה השנואה עליך?מתן 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?יאוי 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?מתן 5.מה היא הקללה האהובה עליך?שיט 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?את ההתחלה של אול יו ניד איז לאב 7.איזה קול/רעש אתה שונא?הכול של מתן 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?הגהנום זה שם. 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?חסחנית 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם מושו באי בודד 20. למי אתה מתגעגע?לחברה טובה שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את מושו 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אסגוד בצורה מטורפת לסקס דברים אהובים עלייך: 1.צבע:אדום שחור 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)הארי פוטר 4.סרט:סופרמן 3 5.שחקן:לא יודעת 6.שחקנית:לא יודעת 7.דיסק:לא שומעת דיסקים 8.שיר:סטרוברי פילדז פוראבור 9.מקום בילוי:המיטה שלי 10. פורום אהוב:אינו 11. עונה:סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה:הצפון 13. רכב:אין 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לא יודעת 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:זה שיש לי בחתימה 16. עיתון:ילדי טבע הדברים 17. סדרה:טסובאסה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?לא זוכרת 4.קיבלת מחמאה?אתמול 5.עשית משהו טפשי?היום 6.פינקת מישהו?שבוע שעבר 7.פינקת את עצמך? שבוע שעבר 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?היחום 10.התחרטת על משהו שאמרת?לא זוכרת 11.בכית?לפני שבועיים + 12.הסתפרת?בגיל 7 האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן הלכתי לבית ספר^^ 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כע 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לע 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אבא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" מושו נחשב? 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:מושו נחשב אם לא, אז אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?רופא עיניים ;; 2.צביקה הדר או צביקה פיק?אף אחד 3.הראל מויאל או הראל סקעת?איכ שניההם 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?שאני מעריכה אותם^^ 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כע 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?איזה מבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים
ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

Lust chan

New member
טיהי O_O../images/Emo135.gif

מי שיקרא הכל מקבל עוגייה במפגש הבא~! ^__^ 1.שם: גלצ'אן~ 2.גיל: 13 X3; וחצי, נו ם-ם; 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): עד כמה שידוע לי, נקבה XD לבדוק? Oם 4.צבע עיניים: חום ;[ 5.צבע שיער: שחור-חום~ נו, כמו של הארוהי [הוסט קלאב] של פעם 3= 6.גובה: מטר שישים ומשו X3; 7.מצבך הארוני: מ..מה? O.ס אני אומו גאה 3> 8.פירסינגים: איכ, לא ;[ 9.קעקועים: לא XD 10.משקפיים: יאפ ם-ם 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: WTF מה אייסיקיו ;; מסן- [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אמ~ עברית [בספק
], אנגלית, צרפתית, למדתי גם ערבית אבל הספקתי לשכוח [האהא, תודה לאל שזה רק מקצוע בחירה XD], לומדת יפנית דרך המחשב ו.. אני מניחה שזהו 3= אני יודעת גם לקלל ביידיש [תודה סבתא ^^] 13.תכונות טובות שלך:עצלנות *-*~~~ מתה על התכונה הזו XD 14.תכונות רעות שלך: עצלנות ^__^? 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:דמות אנימה. ואמרו את זה _יותר_מדיי_ פעמים, דאמיט XP וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתהפכת וחוזרת לישון לעוד חצי שעה @@ 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שמה לי פלייליסט במחשב
כי זה מגניב 3= 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאם עוד פעם הולכים להעיר אותי ב11 וחצי אני אתנקש בבנאדם X_X 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חברהשלי שישנה אצלי והואילה בטובה לתקוע את המנגה של מאבוראהו בפרצוף שלי. תודה ניקול סס; 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אנימה X3 ומסן~ ו.. בעצם בדיוק כמו בימים רגילים ם-ם 6.מה מפחיד אותך? מלודי @@ 7.מה מרתק אותך? מלודי D: 8.מה מעציב אותך? אה.. מלודי? @@ 9.מה משמח אותך? יאוי [כן נו, זה קשור למלודי!~ ;;] שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ספגטי, וסופלה X3 2.מה הארוחה החלומית שלך? נו, מה שכתבתי למעלה X_X 3.מה אתה שותה במהלך היום? שתייה ס.ס 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מים, אבל יותר מדיי חברי פורום טוענים שזה וויסקי, אז.. מי יודע
5.קפה או תה: תה~~~ 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: ;; איכ, מי רוצה את זה בכלל 9.פיתה או לאפה: לאפה~ זה נשמע כמו כאפה >.<;;; 10.סמי או סוסו: סוס יאור ;[ 11.אחמד או סלים: וידאד ודאוד!!111 המבין יבין @_@ 12.מועדון או בית קפה: גלידריה T_T [כן אני יודעת שאני עונה תשובות של ילדה מטומטמת!!! X.X] 13.פאב או דאנס בר: DDR וזהו? ;; 14.תאטרון או ז'אן דארק: אה..אמ.. יאוי ס.ס 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מלודי!!111 3= אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? *קולטת שאני ילדה טיפשה בלי מוטו וחייתי כל חיי בלי מוטו, ובעצם אין לי שום צורך ממשי במוטו, וזה מעיד על טיפשותי הרבה כי אין לי מוטו* ;;;;;;;; 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הולכת לאנימהוליק ומבזבזת הכל XD 3.מעשה נועז שעשית? ההתחזות לנוב בפורום~ 'אינוישה המלך' למי שזוכר P: 4.מעשה טפשי שעשית? יש משהו -לא טיפשי- שעשיתי? P: 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: *טםטםטםטםטםטם* אמ~ אמ~. רגע נו!@11 תנו לי להתארגן >>~ *מוזיקה דרמטית ממשיכה* אני אוהבת מרפקים של אנשיםםם!!1 כן נו אמרתי את זה ;[ מרפקים זה כזה.. כזה... לא'דעת ;-; אמאשלי אמרה לי שאני פסיכוטית >>~ נו, אזמה אם יש לי קראש על מרפקים? ;; *לא מאמינה שאמרתי את זה למישהו* 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי בחו"ל. עכשיו הס ;[ 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? יפן~ זו בכלל שאלה? 8.מה יש לך מתחת למיטה? המשך של השטיח מקיר לקיר~ ובטח גם איזה קלף של פוקימון מהזמנים של כיתה ה' XD 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מרפקקקקקקקקקקקקק~~~!!11 ;; לא נו אמ~ זה לא סקסי אומשו, זה פשוט, פשוט.. מרפק!111 ;;;;;;; [בחיי שהסמיילי הזה אמיתי, אני בוכהההה ;;] 10. מה סקסי בעיניך? *נמנעת מלענות* 11. מה רומנטי בעיניך? א..אמ.. לא יודעת X_X 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הייתי חוזרת ללפני יומיים~ ולא קובעת כ"כ מוקדם עם חברה שלי שהולכת לבוא אליי _בתשע בבוקר_ מחר. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? יש לי מספיק דמויות מהעבר, יש לי גם מורה מהתקופה הפרהיסטורית X_X 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? נתחיל בזה שיהיה בכלל כישרון. אחרי זה נראה. נגמרמקום וכאלה~ המשך בהודעההבאה

Lust chan

New member
הנה @_@../images/Emo135.gif

מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? נאמ, מיעו, ואני חושבת שגם 'פףףףף'- שזו המצאה מקורית שלי אבל אנשים גונביםלי את זה;_; אה, וכמובן שיש את "שיואו" שזו המילה הכי מושית שיש!! O: XD 2.מה היא המילה השנואה עליך? כלמיני קללות לא חביבות שמתרגמים מרוסית
3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? '.' מה מדליק אותי? Oם מה אני, חדר? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? הפסקת חשמל? י-י 5.מה היא הקללה האהובה עליך? STFU~!!11 ו"פקאצע" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של המדובבת של שיפו
עוד לא ברור אם זה קול או רעש~ סתם נו, מדובבת מפגרת ;[ 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הצרחות של אמא שלי X_X "גל לכי לישון!!!!!!!!" 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם מלא הומואים מסביב 3> 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס ;[ אני כבר לא מתה על וופל~ חוצמזה הכוס יותר טעימה
10. שוקו או וניל? וניל O: 11. חוף או הרים? הרים O_O אין שם מדוזות *-* 12. לישון או לקום? איכס, מי רוצה לקום! ;[ 13. שקיעה או זריחה? זריחה כי בחיים לא ראיתי חוץ מבשנה שעברה? 3= 14. לילה או יום? לילה *_* 15. בזבזן או חסכן? מי אוהב לחסוך בכלל ;; [אם הייתי חוסכת אתם חושבים שהיו לי 91 מנגות? ;ם;] 16. קור או חום? חום ;; אני מצוננת לגמרי עכשיו, רק בגלל שהייתי שעה עם מזגן@# 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה XD 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה אנימניחה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? sore wa himitsu desu~! ^^ [נו, למי שלא הבין- "זה סוד"] 20. למי אתה מתגעגע? הימיטסו דסו~ גומן 3= 21. את מי היית לוקח לאי בודד? הי~מי~טסו~ ^^ 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? RP O_O דברים אהובים עלייך: 1.צבע: תכלת, אדום, שחור 2.בעל חיים: טיגריס 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): דיו חיווררררררר~!1 4.סרט: מסע השליחויות של קיקי *-* כי הייאו מייזאקי שליטע 5.שחקן: מי יודע Oם 6.שחקנית:אממ~~ נו~ איילת זורר קוראים לה?XP 7.דיסק: פרקים 1-4 של יאמי טו בושי XDDD נו סתם, לא'דעת;; 8.שיר: True מוואנדרד *-* התמכרתי~ וגם הפתיחה של קונו מיניקוקו מו אוטסוקושיי סקאיי ושל רוזןמיידן 9.מקום בילוי: החנות "אוטאקו" XD; 10. פורום אהוב: אינויאשה~! [וכולם ביחד- אוווווו XD] כמה קיטשי P: 11. עונה: קיץ~ 12. מקום להעביר בו חופשה: אנימהוליק 3= 13. רכב: ממ~ מי יודע Oם 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כן, כאילו שאני אגיד את זה כאן י__י 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "hmm... so homosexuality is not the norm on this planet"- קאשימאשי XP זה חמוד *-* 16. עיתון: NewType *_* כןכן, גם אותי הם שיחדו בDVD של ג'ונגל ווה איטסומו XP 17. סדרה: הוסט קלאב@!!1 מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אע, לפני כמה שניות ם-ם 2.זכית לחיוך? ל..לפני כמה שניות '///////////' 3.הענקת מחמאה? לפני כמה דקות?XD 4.קיבלת מחמאה? אע, היום, בטח בצהריים אומשו י-י~ ["את מה זה דומה להארוהי מהוסט!~!~ ם-ם"] 5.עשית משהו טפשי? בכל רגע P: 6.פינקת מישהו? מהמהמהמה, מה השאלה הזו אמורה להביע ;; 7.פינקת את עצמך? ושוב- מה זה אמור להביע? ם-ם 8.צחקת? בטח לפני שעה-שעתיים 3= אני בנאדמית שאוהבת לצחוק, קיל מי 3= 9.גרמת למישהו לצחוק? אה, בטח לפני כמה דקות O_O- 10.התחרטת על משהו שאמרת? תמיד 3> 11.בכית? נאא, לא מדברת על זה 3= רגע, תיקון, הרגע עולות לי דמעות בעיניים מהתמימותשלי שנהרסה כמה שאלות מתחת X_X תמימות? איפה אתתתתתתת? ;; 12.הסתפרת? מאיפה אני זוכרת? @@ האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא ם-ם מעדיפה שלא 3> 2.פחדת מהחושך? גיל 3 נחשב?XD 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא, לא שידוע לי י-י הדבר המסוכן היחיד שעשיתי היה להישאר ערה כל הלילה עד הבוקר כשאמא שלי לא מודעת לזהXD 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ם-----------ם *בורחת* 5.בכית בסרט? כן~ יותר מדיי פעמיםXDDD 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן י-י;; 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא שידוע לי ס.ס 8.הופעת בעירום בציבור? מ..מה?$%^%(* X________________X 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? WTF שקט, התמימות שלי נהרסתתת ;; לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי? X_X וחברהשלי שישנה אצלי אתמול~ 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברהשלי שהתקשרה אליי מחו"ל -^__^ 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: נו, חברהשלי מחו"ל 3= 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"- לאזוכרת ;; 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: א..אני X__X ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? חברה שבאה אליי מחר. בתשע ;___________; בבוקר!!!!!!!!!!!!! 2.צביקה הדר או צביקה פיק? מה ההבדל ביניהם בכלל?XD 3.הראל מויאל או הראל סקעת? ם-ם שני מכוערים עם טונות ג'ל, למיאכפת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? סנואי אמר שהוא יקרא D: אבל הוא ישתעמם באמצע נראהלי XD 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כןכן, חיבוק ענק!!11 ^___^ ועוגיה!!1 3= אני באמת אביא לכם עוגיה במפגש הבא אם קראתם את כל זה O: 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לאלא, זה היה כיף 3: 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? א..איזה מבוא? ^__^; 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : WTF מה 120 *מתה*~ שאלון טוב O_O אניחושבת~~ 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: אתן לו חיבוקי כי הוא נורא משועמם וזה עצוב ;[ אמג סיימתי ;; האושררררררר~~!!

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

על המיליון דולר! ואיילת זורר
בטיפול זה כל-כך טוב;; ולא נכנעתי, קראתי הכלXD

Lust chan

New member
יאאא DD:../images/Emo135.gif

במפגש הבא תקבל עוגיה XD כמה מרגש 3=

Lust chan

New member
רגערגע../images/Emo135.gif

אין לך בעיה עם עוגיות חמאה, נכון? XP *אוקיי הפסקתי להספים נו~!! הפסקתי!!1 ;;*

mikokikyo

New member
*חיבוק*

ואני אקבל עוגיהD: ואמ, את כל כך תמימה גל צ'אן^^ *נזכרת במנגות היאוי שראיתי אצלך במדף* ^^

למעלה