לא נראה לכם קצת מוזר ההרשעה הזאת

billc

New member
סיפרתי לידידה ההודית שלי על המקרה והיא אמרה

הוא שיקר, בטח שמגיע לו כלא מסקנה, זה לא קשור ספיציפית לערבים/יהודים לא קשור לגודל השקר ובכל זאת אני נשאר בדעתי, ששנה וחצי בכלא על המקרה הספציפי הזה, מוגזם אני לא סובל שקרנים, ולכן אני בעד להרתיע אבל צריך פרופורציה , אני הייתי נותן רק אזהרה ועונש על תנאי 60 יום בכלא. ואם מדברים על כלא, הבית החדש של לינדזי לוהן http://www.usmagazine.com/celebritynews/news/pic-see-lindsay-lohans-depressing-jail-cell-2010207

smaak

New member
לא מבינה מה מעניין ביצורית הזו

שחקנית היא לא, זמרת היא לא, סלבריטאית ביבים. שתשלם את חובה לחברה, עאלק. אני מבטיחה לך שהיא עוד תוציא מזה ביוגרפיה שתימכר במליונים.

billc

New member
יש פה קשר יהודי

בתא הצמוד אליה יושבת בכלא Alexis Neiers עוד סלברטית ששדדה את אורלנדו בלום כאשר היתה שיכורה אחותה של Alexis Neiers לפחות בתוכנית ראליטי היא Tess Taylor השם הקודם של Tess Taylor לפני שהיא החליפה אותו היה Amber Adler ככל הידוע לי ,אדלר זה שם יהודי אז סיכום מלינדזי לוהן אנחנו מגיעים ליהודיה טס טיילור (שהופיעה גם בפלייבוי)

Ricca

New member
זילות זילות זילות.

ההשוואה לדין פרוטה כדין מאה היא לא רלוונטית. במקרה שלנו זה יותר דומה להבדל בין מישהו שגנב לך מאתיים שקל מהארנק, או מכר לך קרם פנים במאתיים שקל. אונס זה כשמישהו דופק לך אגרוף, בועט לך בפנים כשאת על הרצפה, חודר אלייך בכוח וקורע לך את הווגינה, מועך אותך עד שאת בקושי יכולה לנשום ובאופן כללי את בטוחה שעוד שנייה הוא משסף את הגרון שלך וגם די מייחלת לכך. ללכת להתחנגל עם מישהו על הגג, ואז להתלונן במשטרה כשאת מגלה שהוא גם לא יהודי וגם לא רווק - זה סתם טימטום. ואני יודעת שתאשימו אותי ב"שיפוט", אבל אני מציינת את זה בלי שום נימה שלילית. גם אני יצאתי מטומטמת עם לא מעט בחורים, ואני בטוחה שיהיו כאלה שיאמרו שיצאו מטומטמים איתי. ככה זה מערכות יחסים, ובטח שככה זה סטוצים. זה שמישהו הוא זבל, לא אומר שהוא עבריין פלילי.

smaak

New member
כבר סיכמנו שלא נסכים בעניינים האלה

ואני לא מתייחסת לחומרת העונש של המקרה דנן. אלא לעיסוק במי אשם בכל פעם שעולה סיפור של תקיפה מינית, ובדיונים על עונש מוגזם, שעולים משום מה רק במקרים האלה ולא במקרי פשע אחרים. אף אחד לא מרחם על מישהו שמכר מריחואנה וקיבל עונש, או על מישהו שגנב כמו בדוגמא מהפוסט שהבאתי. אבל תקיפה מינית תמיד נתונה לאינטרפטציות מלומדות. על זה אני מתרעמת. אבל העיסוק בזה מדכא אותי. תביאי לי קצת מוזיקה טובה, יותר נעים.

saritoosh22

New member
אבל לא היה כאן מקרה של תקיפה מינית

במקסימום היה שידול, ראיתי ראיון עם הבחור היום במהדורת החדשות, יש לו מבטא ערבי קל, הוא גם טוען שלא התחזה ליהודי אלא רק אמר שהוא רווק, היה וטענתה נכונה והוא אמר לה שהוא יהודי, היא צריכה חהיות אידיוטית שלא להבחין שהבחוור שמולה ערבי. לדעתי החמירו איתו בבית המשפט רק בגלל שהוא ערבי, איילו שמו היה ברקוביץ' לא היה מקבל כזה מאסר ארוך. מצד שני, במדינה שבה אדם שזורק נעל על שופטת מקבל מאסר של 3 שנים, שוטר שיורה בפורץ מקבל מאסר של 3 שנים, מערכת שיפוטית שכאזת.

smaak

New member
הדיון בעיניי לא צריך להיות סביב השאלה

האם היא אדיוטית או לא. גם לאדיוטים יש זכות להתפכח מהטיפשות שלהם (כמו התמימים והמסכנים בתכניות בסגנון אמנון לוי שנתנו לרמאי כזה או אחר את כל חסכונותיהם). ויכול להיות שהחמירו איתו בגלל שהוא ערבי (סביר להניח יותר נכון). תמיד יש מי שאומרים, במקרים בהם דנים על אשמה של אדם כזה או אחר, שעד שהוכחה אשמתו הוא חף מפשע. במקרה הזה הוא הודה באונס (במסגרת הסכם טיעון), אני מתייחסת לכך באופן הזה. הדיון שאותי מעניין באופן אישי הוא מדוע כשמגיעים לאישומים בעניינים הנוגעים לתקיפה מינית (והדיון הזה נסוב סביב העניין)- קל להפנות אצבע מאשימה כלפי הנפגעת ולהאשים אותה בטיפשות/חוסר חוש הומור/ייצר נקמה או כל תירוץ אחר. אין לזה אח ורע בתחומים אחרים בדיונים שאני קוראת או משתתפת בהם ועוסקים בפשע. אני חושבת שהנושא היחיד שעוד יש עליו קונצנזוס בציבור (בארץ) הוא פדופיליה. כל השאר נתון לפרשנויות. אפילו במקרה של ארז מלח הארץ אפרתי, אחרי שהודה (וזה אחרי שניסה להתחמק בדרכים שונות)- עוד היו כאלה שטענו שהמתלוננת משקרת ורוצה לנקום בו.

Ricca

New member
אהההההההההה!!

כי לא הייתה פה תקיפה!! אם כואב לך הראש, ופשושיק, אומר לך - אבל פחזנייה שלי, אני חרמן אש, ואת אומרת די נו, עזוב אותי באמשך, והוא אומר לך, אבל שטפתי כלים היום ומחר אני אעשה פאנלים, נו, מציצונת קטנה, ואת מתרצה וזורמת, ולמחרת הוא לא עשה פאנלים - זו גם תקיפה מינית? נו ראבאק! אז הוא אמר לה שהוא רווק, והיא האמינה.. יצאה נעל, אבל הוא לא עבריין.

sirpad

New member
אף פעם לא ניסיתי עם "פחזנייה שלי"

אולי בגלל זה לא הולך לי...

joojoo

New member
קרעת אותי

ריקה, אין עלייך, הפוסט הזה צריך להיות היילייטאד ומתורגם לחמישים שפות. לא יודע שאפשר. הצלחת פה להשתמש בכ"כ הרבה ביטויים "ישראליים" (idiomatic expressions) שזה מדהים. *מחיאות כפיים סוערות*

joojoo

New member
כי כ"כ צחקתי...

... הנה "תרגום ישיר" לאגלית שמדגים את בעיית ה idiomatic expressions:
Because there was no assault! If your head is hurting, and cute little warbler tells you - but my cream puff, I am horny fire, and you say, leave me in your mother, and he says, but I did the dishes today and tomorrow I will make panels, go on, a little blow, and you consent and stream, and the next day he doesn't make panels - this is also sexual assault? Go on really! So he told her he was a bachelor, she believed him... she became a shoe, but he is not a criminal.​

Ricca

New member
קודם כל - המון מרחמים על סוחרי מריחואנה.

זה דווקא נושא שעולה שוב ושוב על סדר היום. להמון אנשים ברחבי העולם נמאס מהאפלייה של המעשנים והצדיקים שמספקים להם חומר. ודבר שני, הסברתי לך. לא מדובר פה על חומרת העונש שקיבל גנב מליונים לעומת גנב פרוטות. מדובר פה על כך שזו בכלל לא צריכה להיות עבירה פלילית. כמו שלמכור קרם פנים להצערת העור לא צריכה להיות עבירה פלילית. ובגלל שביקשת יפה: http://www.youtube.com/watch?v=eY-eyZuW_Uk&feature=avmsc2

נו מה מוזר בזה הבחור ערבי

אם זה היה אבי או משה אז אין עבירה ,אני לא מצדיקה את המרמה ואת השקר חלילה אבל שנה וחצי ועל מה שקר ? ומה היא עד כדי טיפשה שלא בחנה ובדקה לפני שנכנסה איתו למיטה ?

forglemmigej

New member
היא לא הספיקה, היתה צריכה לספר לחברה../images/Emo152.gif

כל הענין הזה מגעיל ברמות ,כולם משקרים ,ככה העולם שלנו בנוי . מענין למה השופטים האמינו לה ..

mt98

New member
מדובר באינוס במרמה, את יכולה להסכים עם החוק

או להתנגד לו. את יכולה לטעון שהבחורה מטומטמת או שהבחור שקרן ורמאי, אבל את לא יכולה לטעון שנעשה לבחור עוול בגלל שהוא ערבי. היו כבר כמה יהודים שנשפטו לפניו על אותו סעיף. התקדים הראשון היה לפני 12 שנים - ערן בן אברהם.

billc

New member
אם תגיע למצב מאוזן עם בחורה

תתנשקו, תורידו בגדים, תתמזמזו ושניה לפני שאתה מגיע ל3rd BASE היא שואלת אותך, אתה אוהב אותי? מה אותה עושה במצב כזה?

תראה

זה שהיא מטומטמת זה הרי ברור וזה שהוא שקרן זה גם ברור מה שכן לא נעשה כאן אינוס היא הסכימה לשכב איתו אין כאן עבירה . מרמה זה שהוא הסתיר ממנה את הזהות שלו לא אומר שאנס אותה לשכב איתו ! הוא שקר לגבי המוצא שלו ולגבי הסטטוס שלו זה לעצמו חמור בין זה לאונס! קצת הזוי בעיני יעני איזה אשה נורמלית מתלווה לגבר זר שרק הכירה לבניין נטוש ומקיימת איתו יחסים על סמך זה שהוא טען שהוא יהודי רציני היא הסכימה לשכב איתו ורק לאחר הגילוי שהוא ערבי אז זה נקרא אונס ומקודם מה זה היה ? שתשלם על הטיפשות שלה

סלסרו

New member
את היהודים הללו גם עצרו במעצר בית לשנתיים?

תקן אותי אם אני טועה - ערן בן אברהם הורשע רק בהשגת מין במרמה ולא באינוס. חוצמזה, לדעתי יש הבדל בין שקרן מועד שבאופן ססטמטי מתחזה ומוליך נשים שולל, לבין אחד שאמר לבחורה שקוראים לו דודו, כי באמת קוראים לו דודו, והיא הניחה שהוא יהודי. אולי הוא גם פלט לה, תוך כדי שהוא מלקק לה בשדים או תוך כדי שהיא מוצצת לו, שהוא רווק ונורא מעוניין ביחסים רומנטים לטווח ארוך.. הנקודה היא שמעשיה שלה מעלים תהיה קשה עד כמה תביעתה כעת כנה. יתכן שבמקרים של בן אברהם הנשים היו נורמטיביות (אם כי כנראה די גולד-דיגרס) ובאמת האמינו שהוא טייס, נוירוכירורג ועשיר, פיתחו ציפיות לגבי עתידו (וממילא עתידן) הכלכלי, ועל סמך זה פיתחו רגשות שבאו לידי ביטוי בסקס. אבל סלח לי, בחורה שתוך 2 דקות קופצת על גבר זר, על גג, היא לא בדיוק בחורה נורמטיבית שכל כך חשוב לה שהגבר יהיה רווק. היא בחורה שרוצה זין, ותפסיק לקשקש שהיא האמינה שהוא רוצה יחסים עמוקים ורומנטים לטווח ארוך. אם זה באמת היה כל כך חשוב לה, היא היתה דואגת להכיר אותו קצת לפני שפושקת את רגליה. עצם זה שהיא תובעת אותו, מוכנה להרוס את חייו בגלל דבר כזה, מראה עם מי יש לנו עסק: שרמוטה.

למעלה