לא נמאס לכם?

Ed Hunter

New member
ערבי טוב זה ערבי מת????

מה??? את חושבת בכלל מה את אומרת?!? אנחנו כבר לא ילדים בכיתה ח שמתלהבים מזה שהם שונאים את הערבים אוקיי? אנחנו נמצאים פחות משנה לפני גיוס לצבא ואם זאת הגישה שלך ושי עוד אנשים עם גישה כמו שלך אז אנחנו בבעיה רצינית

Ed Hunter

New member
אממממ שנייה אחת...

ניראה לי שאני קצת התבלבלתי ולא הבנתי את מה שאמרת פה... ניראה לי שלא התכוונת לזה אלא הבאת את זה כציטוט... מצטער, טעות שלי... קבלי
כפיצוי

לאאאאאאאאאאא

זה היה בתור משהו שהמתנחלים אומרים. זאת בכלל לא הגישה שלי. אבל יש ילדים בכיתה שלי שזאת הגישה שלהם, רק שתבין איזה אנשים אני צריכה לסבול.

MoOsHoN17

New member
תתפני מהרצליה

לידעתך הרצליה וכל צפון ת"א יושבות על אדמות ששיכות לכפר פלסטיני בשם "שייח מוניס" אותו כפר פונה בכח ד"א, במלחמת העצמאות.

Nimst

New member
זה הבית שלהם כי הם עברו לגור שם

למרות שהם ידעו שאלה שטחים כבושים, שלא סיפחנו מעולם למדינת ישראל ושהיו אמורים להיות במקור קלפי מיקוח. אי אפשר להשוות את העוול של פינוי מתנחלים מהבית שלהם לעומת העוול שנעשה לפלשתינאים בגלל הכיבוש.

Ed Hunter

New member
עזבי אותך העוול של הפלשתינאים...

נהיה אנוכיים לרגע, ואנשים שלא איכפת להם מהערבים... איזה עוול זה עושה לנו! על כל שני ישוב כזה יש כמעט גדוד שלם ששומר ומכל גדוד כזה נהרגים וניפצעים חיילים... על כל חייל שניפצע או נהרג יש משפחה הרוסה וכך הלאה... ובגלל שאיזה מישהו החליט שהוא רוצה לסכן את עצמו למען אידיאולוגיה מפגרת נהרסות משפחות שלמות...

Nimst

New member
אין ספק שזה לא חיובי לנו מאף בחינה

כלכלית, דעת קהל עולמית.. איפה זה כן מועיל לנו? ואולי כשמנסים לשכנע מישהו עדיף להדגיש איך זה עוזר לנו, למדינת ישראל, אבל אי אפשר לשכוח את הצד ההומני..

MoOsHoN17

New member
צודק!!

עזוב אם הסורים פותחים במלחמה על הזין שלי אני מגן רק על הבית מה אכפת לי מהחוליירות ברמת הגולן , הגליל או חיפה... תגיד אתה נורמלי?! אתה קולט איזו שטות כתבת שם?!? אתה בכלל מבין את המשמעות של דבריך???

Ed Hunter

New member
ניראה לי שלא הבנת...

זה לא שלא איכפת לי מהפלשתיאים להיפך... פשוט דיברו שם על עוול לשני הצדדים ואני ניסיתי להרראות לאנשים שלא איכפת להם מהצד של הפלשתיאנים שגם הצד שלנו נורא סובל מכל העסק... אני לא בטוח שלזה התכוונת אם כן אז מקווה שהסברתי את עצמי...

MoOsHoN17

New member
לי נמאס מהסרבנים

במדינה מתוקנת הם היו עומדים מול מטווח אם יוצאים מעזה אז רק מנצרים ואם מפנים את נצרים אז רק בהסכם ואם בהסכם אז רק אם וויתורים גם מצד מצריים זו הנוסחה לא מתקפלים ובורחים עם הזנב בין הרגליים, כמו בלבנון.

Nimst

New member
במדינה מתוקנת?

ברוב המדינות המתוקנות מכירים בסרבנות.

MoOsHoN17

New member
נכון

אבל לא במסיתים לסרבנות ובטח שלא בהפגנות בעד הסרבנות ועל אחת כמה וכמה בזמן מלחמה.

Ed Hunter

New member
ברוב המדינות בעולם הגיוס לצבא הוא

התנדבותי לכן הסרבנים לא מתגייסים.. מה לעשות שאנחנו לא מדינה שיכולה להרשות לה גיוס התנדבותי? והסרבנות בארץ היא לא סרבנות היא הסטה... הסטה של שמאל קיצוני... זה דבר שאסור שיהיה קיים במדינה... על אחת כמה וכמה בזמן מלחמה...

Nimst

New member
אני מדברת על מדינות מתוקנות

שיש בהן גיוס חובה. יש שני סוגי סרבנות - סרבנות מצפון וסרבנות פוליטית. סרבנות מצפון היא בשום אופן לא הסתה. סרבנות פוליטית כן מנסה לשנות את מדיניות הממשלה ע"י סירוב גיוס - כן, זו המטרה שלה. אתה רוצה לקרוא לזה הסתה? בסדר.

Ed Hunter

New member
חחח אין כאלה:)

מדינה לא יכולה להיות מתוקנת כל עוד יש בה גיוס חובה...

Ed Hunter

New member
אמממ...

ניראה לי שכולנו מסכימים עם העובדה שהשטח הזה הוא לא שלנו... לכן אנשים בעלי אזרחות ישראלית שמחליטים על דעת עצמם להתיישב באיזור זאת החלטה שלהם וצה"ל לא אמור להגן עליהם... משום מה צה"ל לא מגן על ישובים יהודיים בכל רחבי העולם נכון? לדעתי פה זה אמור להיות אותו דבר... אם בא להם שיתישבו איפה שהם רוצים אבל זה יהיה על אחריותם ורק על אחריותם... הם לא צריכים לצפות לגיבוי מהמדינה כי מבחינת המדינה הם נימצאים בחו"ל...

youvall

New member
ההגדרה של יש"ע מאוד קשה!!!

זה לא שטח ישראלי-כי לא סיפחנ אותו! זה לא שטח כבוש-כי יש שלטון עצמאי! זה לא שטח ירדני/מצרי-כי לשלטנות האלה אין נגיעה בחיי תושבי השטח! זה לא שטח צבאי-יש ממשל אזרחי! זה לא שטח אזרחי-כי יש ממשל צבאי! זה לא חו"ל-כי ישראל יושבת שם! זה לא ישראל-כי אין לכל האזרחים שם זכויות וחובות שוות!

למעלה