לא נמאס לכם?

youvall

New member
לזה ED הגדיר את יש"ע כחו"ל....

את מבינה את זה גברת זיליונסקי???

youvall

New member
שלום רב...

מפלגת העבודה מתנגדת לסרבנות... מגנה את הסרבנות... אינה מעודדת סרבנות... זה רק כדי שיהיה ברור....... מה הקשר בין מצרים ונצרים? תסביר לי.... זה שטח שכבוש ע"י ממצרים?? המצרים,רוצים אותו??? מה אכפת להם... זה אצלנו...שאנחנו ניחנק!!! לא יהיה ויתורים מצריים,כי למצריים לא אכפת מעזה!!! למה לפנות את נצרים ולא את כפר דרום? ועוד התנחלויות על החוך העזייאתי??? ורדו מלבנון! שנה לפני ברק אמר שנצא משם.. הייתה החלטת ממשלה מ1986 לצאת משם!!! הצבא יודע 4 חודשיים לפני שנצא משם!!! הצבא תיכנן את היציאה משם!!! לא ברחנו!!! יצאנו בצורה היחידה שהבטיחה שאף לא אחד מחיילינו יפגע במהלך היציאה!!!

MoOsHoN17

New member
בוא אני אסביר לך

את גוש קטיף לא מפנים את צפון הרצועה גם א מפנים, אפשר להמשיך להתישב שם אבל נצרים באמת מבודדת מידי, ככה שלא יהיו הרבה ברירות ויש לפנותה אבל רק בהסכם! צריך להכיר את המנטליות הערבית, אסור לברוח משום פיסת אדמה! עכשיו הקשר למצריים, ברצועת עזה חיים כמליון איש צפיפות האוכלוסין שם היא מן הגבוהות ביותר בעולם...התלות המוחלטת שלהם בישראל בכל הקשור לכלכלה ומחייה לא יכולה להימשך, גם המיצריים צריכים לתרום את חלקם קודם כל בשטחים מיסני וגם במתן אשרות עבודה במצריים... ובקשר ללבנון, זו הייתה בריחה, עובדה שצד"ל הופקר שם, עובדה!

youvall

New member
ככה...

למה לא לפנות את גוש קטיף? להעתיק אותו טיפה יותר מזרחה..... כנ"ל את צפון הרצועה... מצרים,המרחק בין מקום העבודה הכי קרוב בגבול המצרי לרצועה הוא מרחק של קרוב ליומיים הליכה... באמת נראה לך שמישהו ילך לעבוד במצרים??? ובקשר ללבנון... צד"ל הופקר בגלל תוכנית הצבא... לא בגלל ברק!!!! שאול מופז היה זה שאמר לברק זו התוכנית הטובה ביותר... נכון על ברק מוטלת אשמה,אבל לא הכל!!!

MoOsHoN17

New member
לא הבנת

במקום שהפלסטינים יהיו תלויים לחלוטין באזורי תעשייה ישראליים....יש להקים כאלה במצריים....ככה שיהיה איזון אי אפשר שכל פיגוע יסגרו את ארז למשל, ואז שוב אין איזון כלכלי ברצועה וזה רק מגביר את השינאה ואת הטרור...

youvall

New member
אבל אתה לא מבין...

למצרים אין שום אינטרס לבנות שם אזורי תעשייה.... לנו אין אינטרס אבל כבר בנוי שם איזור תעשייה... מה לעשות,תריך פועלים אז לוקחים את הערבים כי הם יותר זולים... למצרים אין איזור תעשייה שם אז הם גם לא יקימו!!! אבל מלכתחילה אנחנו צריכים לדאוג עכשיו ומיד להקמת שנים-שלושה מפעלים אירופאים לדברים כמו מחבתות וסירים שם ע"מ לפשר לפלסטינאים לעבוד בתוך הרצועה!!!

painapple

New member
../images/Emo5.gifנמאס..

הכל נמאס.. כל כך.. חסר פואנטה.. תועלת.. ./ מה עזה עכשיו מה?! אחרי הודעה כזאת אתה תוקע את עזה? וזה הכי הרג אותי.. "אין הבדל בין השמאל לימין" (למטה: "מחץ", "העבודה"). בסדר.

Ez sLeeP

New member
אני אף פעם לא לומד.

למחוק את ההודעות עם האופי הפוליטי. למחוק. טיפש. נדב טיפש.

youvall

New member
למה למחוק???

בבחירות הבאות אנחנו מצביעים!!! שנה הבאה אנחנו הולכים לצבא!!! למה שלא תיהיה לנו נגיעה גם לנושאים פוליטים??? למה שלא נדבר גם על זה???

Ez sLeeP

New member
ע"פי השרשור הנוראי שהתפתח כאן,

וודאי אתה מבין שכולנו מחזיקים בדעה פוליטית זו או אחרת. פורום שמיניסטים, עם כל הכבוד לשאיפה לגלובליזציה שלו, ומרחב האפשרויות והנושאים הלגיטימיים שניתן לכתוב בגבולותיו מבלי שהודעות מסוימות ייחשבו לא רלוונטיות, וכל עוד הנ"ל יתבצע בידי שמיניסט/ית (להצדיק את השם והמקום והקיום) - פוליטיקה זה לא לעניין. טעמנו על בשרינו את העניין. מעולם ידעתי ולעולם אדע שויכוחים פוליטים לא מביאים לאיזשהוא פיתרון או רזולוציה שונה. אך כאן, שהחובה בהם אף זניחה ולא קיימת - אני לא רואה לנכון לקיימם. סתם בלאגן והבעת דיעות בצורה לא מסודרת.

Ez sLeeP

New member
ועוד דבר,

סתם כי שעשעת אותי. בצבא אין לך דיעה פוליטית. אין לך דיעה של ממש. כלומר יש לך, אבל אין לך את זכות ההבעה. מה שכן אתה צריך לשמור על היגיון מסוים, שבעת הצורך, תדע להבחין בין פקודה בלתי-חוקית ופקודה בלתי-חוקית בעליל. אבל דיעה פוליטית בצבא זה לא דבר שימושי.
ברוך תהיה!

Nimst

New member
אבל.. אם כולם מחזיקים בדעה פוליטית

זו או אחרת, זה נראה לי נושא מצויין לדבר עליו. אז מה אם זה לא מביא לפיתרון? כשאתה צריך להציג את הדיעה שלך ולהתווכח עליה מול אחרים אתה גם מבין אותה יותר טוב, ואולי לומד גם מהצד השני ומשנה את דעתך (כן, כן, זה קורה). נראה לי הכי רלוונטי בעולם, לדבר על פוליטיקה בפורום של שמיניסטים. כמו שמישהו פה אמר, חלקנו כבר יכולים להצביע וחלקנו עוד מעט.. ואם מישהו יכעס על מישהו אחר בגלל דעתו הפוליטית - שיהיה. גם זה לגיטימי. איך אפשר ליצור קשר עם מישהו ולסרב לדעת את דעתו הפוליטית?

Ez sLeeP

New member
ניתן לראות שאיש לא מפיק מן האחר,

ואף אחד לא קורא את תגובתו של השני כהלכה. וזה לא רלוונטי לנושא הפורום. זה סתם מעמיס, ופותח שרשורי ענק, וזה בניגוד לחוקי הפורום. וכל פעם קורה אותו דבר, ולא משיגים פשרה של ממש. מזל טוב, אגב. :)

כי זה מפרק לנו את הפורום ../images/Emo7.gif

חחח סתם, כשמתחילים לריב על פוליטיקה, זה לא נגמר, ועכשיו כולם כועסים על כולם.

סיוני.. אני לא כועסת עליך... תתנחמי

ואני גם שונאת פוליטיקה.... אוף איתכםםםםם תפסיקו להיתווכח על זה פה!!

Stillwater

New member
אני בכלל חושבת...

שצריך לכבוש את קנדה! קנדה כמו בלגיה, שויץ ולכטנשיין זאת מדינה מאוד מיותרת! לכבוש את קנדה, שזאת מדינה גדולה מאוד עם הרבה אוצרות טבע ונוף מהמם ולחלק אותה חצי, חצי ליהודים ולערבים. אני בטוחה שהאמריקאים יעזרו לנו, הם גם לא אוהבים את הקנדים!

*superstar*

New member
אוי אוי... כל כך מסכימה איתך..

כל כך אבל.
blame canda!!! כמו שאומרים.

למעלה