לא נמאס לכם?

לא נמאס לכם?

לא נמאס לכם להתעורר כל בוקר ולשמוע על עוד פיגוע? לא נמאס לכם כל ערב לשמוע על עוד חייל שנהרג בעזה? לא נמאס לכם מביזבוז הכספים שמושקעים בהתנחלויות בעזה במקום בחינוך? היום כבר ברור-חייבים לצאת מעזה!!! לצאת מעזה-עד פסח! לחתימה על העצומה...

כן, אני בטוחה שתשפיע

אבל באמת צריך לצאת מעזה.

Ez sLeeP

New member
אולי באותה הזדמנות גם נצא מירושלים,

נעבור כולנו להתיישב באוהלים בנגב, ונשאיר את ארץ ישראל לכל החופץ.

דמגוג!!!

אתה משתמש בשיטת אפקט הדומינו!!! יציאה מעזה אינה אומרת יציאה מירושלים,מהגליל,מהגולן או מכל מקום אחר אשר סופח למדינת ישראל!!! חייבים לצאת מעזה... ואם כולנו נתאחד ותחתום על העצומה הנ"ל,הממשלה תיהיה חייבת להקשיב לנו!!! כולנו ביחד יכולים לשנות! רוצים לשנות!Q חייבים לשנות!!! יוצאים מעזה-עד פסח! ביחד!

../images/Emo123.gif לצאת מעזה?

אתה מתכוון שאני יהיה הגבול הבא? ואז יתישבו ליידי מלא ערבים שיטענו אחר כך שהמקום הזה גם שלהם ושוב נתפנה מהישובים וכו' וכו' כמה כבר אפשר לוותר? תסלח לי אבל איפה אתה גר? בטח בת"א או כל עיר/מושב/קיבוץ שלא צריך להתפנות כי מה איכפת לך בעצם? אז שיפנו כמה אנשים שלא קשורים אליך לא כ"כ נורא, אז זהו שזה כן נורא, לפי דעתי הטעות שלנו הייתה כשהחזרנו את סיניי היינו צריכים לדרוש שגם הם יכללו בעיסקה ואם בא לך מה דעתך לוותר על כל הארץ ונברח לחו"ל כי שמה בטוח יהיה לנו טוב, אתה יודע, כמו בשנים עברו...

גם אתה משתמש בדמגוגיה זולה!!!

יציאה מעזה לא אומרת נטישת הארץ!!! כן לצאת מעזה... להשלים את הגדר הביטחונית מסביב לרצועה... ולהפסיק את הטרוף שחיילי צה"ל הם ברווזים במטווח.... חי-מת,רק עיניין של כמה שניות!!! חייבים לצאת מעזה-למען ישראל!!

לא לצאת מעזה כי:

זה יעלה הרבה כסף זה יתן לערבים תקווה שאם הם הצליחו לגרש אותנו משם אז הם יצליחו עם השנים לגרש אותנו גם מירושליים זה לא יפסיק את הפיגועים זה רק יגביר את הקצב

אני אומרת מדינה פלסטינית,

ושיהיה פה סבבה כבר.
הם בעזה, אנחנו בהרצליה.

fresh mishmesh

New member
היי-

דווקא בעניין הכסף יש לך טעות... את יודעת כמה כסף יחסכו אם יצאו מעזה?... כמה חיילים שמפטרלים שם ברחובות יעזבו, עם ציוד שעולה עשרות אלפי שקלים אם לא יותר, לבערך כל 10 חיילים שנית- על כל חייל שנפצע או נהרג שם, צה"ל משלם למשפחות פיצויים... את יודעת כמה כסף יחסך (עזבי חיי אדם כרגע, כי עכשיו אני מדברת רק על הפן הכלכלי) בקטע הזה? אפשר להמשיך עם עוד דוגמאות, אבל אין לי כוח... בכלל לא רציתי להגיב בשרשור הזה, אבל הקטע עם ה"יעלה הרבה כסף" בקשר ליציאה מעזה קצת הציק לי בעיניים...

דמגוגיה זולה?

אתה לא זה שהופך להיות הקו הבא אני כן!!!!!!! אז לא מעניין אותי באיזה שיטה אני אצתרך לנסות להעביר לך את המסר אני לא מתכוונת להיות הקו הבא ואני מודה כל רגע על אלה שגרים בתוך עזה שהם מוכנים להיות הקו

חחח מה אתם מתחילים עכשיו עם הריבים

הפוליטיים....אתם יודעים שזה לא ייגמר...

or 343

New member
תקישבו, לדעתי

מתישהו חייבים לצאת מעזה, הפלסתינאים בסופו של דבר יקבלו את מה שהם רוצים.... לא צריך להגזים ולהגיד שאם יוצאים מעזה אז נותנים להם הכל...ולנו נשאר רק תל אביב...איזו הגזמה... אני בטוחה ששני לאומים יכולים לחיות זה לצד זה, אולי אני אופטימית מדי, אבל אני לא בעד שנחיה כולנו ביחד בסבבה כי זה לא יקרה, בגלל זה צריכה להיות הפרדה בינינו לביניהם, לי אישית בתור ירושלמית לא אכפת אם ירושלים המזרחית תחשב לפלסתין בכל מקרה אני לא הולכת לשם אף פעם ואין לי שומדבר לחפש שם.......

זה בדיוק הקטע...

בגלל שלך לא איכפת זה לא אומר שאנשים לא חיים שם זה לא אומר שזה לא חשוב לכולם כי יש אנשים שזה הבית שלהם טוב אז אולי הגזמנו כשאמרנו שזה=ללתת את כל המדינה אבל זה עדיין לא משנה, כולם רוצים שלום אבל לדעתי זה לא הדרך להשיג אותו

אוי נו מיכל

מזרח ירושלים זה במילא ערבים, אז מה הקטע? וגם עזה, עזה שייכת לנו? יש לנו מה לחפש שם? סתם נתקעים שם מתנחלים באמצע עזה וצריכים לנסוע באוטו מוגן לכל מקום, ולגור במקום נידח עם 10 חיילים ששומרים על כל זוג אנשים. ואז החיילים נהרגים בגלל איזה דוס מטומטם שחושב שהוא מהעם הנבחר והוא הרבה יותר טוב מ"איזה ערבי", גוי, "ערבי טוב זה ערבי מת". בעעע

למעלה