לא מרגיש בנוח

OMG!!

תפוז כתבו "בגדתי באשתי עם גבר ובן דוד שלי יודע מזה"!!!! ועכשיו כשאני קוראת את ההודעה שלו... הוא לא כתב על בגידה!! הוא כתב שהוא גיי והוא סיפר לבן דוד שלו שהוא גיי... אתה צודק במיליון אחוז!! התפוז האלו...אני הייתי תובעת אותם!! menmen אני ממש מצטערת - קראתי את ההודעה שלך בדף הראשי של תפוז, שהטעתה אותי לחלוטין! סליחה! ממש לא התכוונתי לפגוע, התייחסתי לזה כאילו בגדת... ו"גם גולש" - ממש תודה שהארת את עיני.

../images/Emo88.gifתקראי את ההודעה - הבנת הנקרא בסיסית !!

"על המפגשים" ... זה לא מפגשים לטאקי

lightflake

New member
האמת, אתה פשוט מניאק

ואני מקווה מאוד שלא ימחקו את ההודעה כי אני בטוח שהיא לא תפגע בך יותר ממה שאתה פוגע באישתך. איזה חוצפה לבגוד באדם שהכי סומך עליך והתחתן איתך??? ולך תדע איזה מחלות אתה מביא לה למיטה מכל הסטוצים שלך בלי ליידע אותה. אישית אני מקווה מאוד שזה יתגלה ושהיא תזרוק אותך כמה שיותר מהר.

אני אמנם לא קשורה לנושא

אבל יש לי כמה דברים: השאלה שלך היא לא "האם עשיתי לא בסדר שבגדתי באשתי" השאלה שלך היא "האם עשיתי בסדר שנפתחתי אליו" אז אני אגיב על השאלה שלך כי זה ששאלת... מה שאתה לא רוצה שיוודע - אל תספר. אף פעם ולעולם לא. אל תסמוך על אף אחד בעולם הזה. כן, זו הייתה טעות וייתכן מאוד שתיאלץ לשלם עליה אם הוא יחליט לספר. וזו תהיה אשמתך בלבד - אתה זה שהחליט לספר ואף אחד לא חייב לך שום דבר. אין לו שום הסכם איתך... ולדעותי האישיות - החלטת להיות גיי? מעולה. אבל אל תעשה את זה לאשתך. בדיוק כמו שאמרו כאן בפורום אנשים חכמים ממני - זה לא הוגן. זה לא קשור אליה והיא לא צריכה להיפגע ממך. (ד"א, כשאני חושבת על זה - אם החבר שלי היה אומר לי "בגדתי בך עם גבר" זה היה לי הרבה פחות קשה אם הוא היה בוגד בי עם אשה... טוב, אלו דעות של סטרייטית../images/Emo13.gif בשני המקרים הייתי מעיפה אותו מעל המכ"מ שלי, אבל זה היה פחות פוגע בי) לגבי אלו שאומרים שכל העולם בוגד וכו' - אני מקווה מאוד שזה לא ככה../images/Emo10.gif באמת שאני מקווה. זה נשמע כל כך נורא! תמיד תהיה מישהי יותר מושכת\סקסית\יפה ממני. תמיד. אז מה? החבר שלי יקפוץ למיטה עם כל מישהי שעושה לו את זה?... אם ככה אתם חושבים אז מה הטעם במערת יחסים? נאמנות זה לא דבר ראשון? עדיפות עליונה?... ואם ככה אתם חושבים - זה גם מה שאתם חושבים שאתם תעשו אם תיווצר סיטואציה כזו? פשוט תבגדו בבני הזוג שלכם? זה עצוב... menmen, תתעשת. זה לא קשור לעובדת היותך גיי - ממש לא. זה קשור לעובדת אי היותך בן אדם מספיק. הפחד שלך נובע מחשש על עצמך בלבד - זה מה שאני מצליחה לקרוא מהשורות המועטות שכתבת כאן. ולמה אתה דואג? אם היא תגלה - זה לא יהפוך את כל העניין ליותר פשוט מבחינתך? אתה "תיפטר" ממנה ותוכל לחיות עם עצמך בשלום... לא עדיף? כמובן שתפגע בה... אבל זה פרט ממש שולי, לא?

מתוקה הוא לא החליט להיות גיי

הוא פשוט לא יכל יותר להסתיר את העובדה הזאת בתוך עצמו. זה לא משהו שבוחרים, כי תראי לי מי היה בוחר את זה בהתחשב בכל ההשלכות של העניין...

שלגי24

New member
נשמה לא הרסת כלום,אבל ככה אתה רוצה לחיות?

אם אתה אוהב את אשתך ונמשך אליה, תהיה נאמן. אם אתה אוהב בנים, לך עם בנים. רק אל תרמה את עצמך.

klingi

New member
תגובה שקולה

1. ראשית כל דבר עם בן הדוד. תגיד לוש אתה חושש ותבקש ממנו שלא יספר לאישתך, גם כי אולי אתה לא רוצה שתדע- אבל לדעתי- אם שתדע, אז עדיף שתדע את זה ממך. פשוט תדבר איתו על הכל. אם אתם כבר מדברים- ממה יש לך לחשוש. 2. אני לא מכיר את אישתך, ואני לא יודע אם הנישואים שלך יהיו נתונים בסכנה אם תספר לה על מה שקרה. אבל אני חושב שיותר משאשתך צריכה לחיות איתך, אתה צריך לחיות עם עצמך תמיד, ולכן יש שני דברים חשובים, שבגללם הייתי שוקל את האפשרות של שיחה עם האישה באופן רציני: א. חשוב שאתה תרגיש טוב עם עצמך. אם רובצת עליך איזושהי אשמה, ואני מניח שכן, חשוב שאתה תפרוק את זה ותדע שאולי עשית מעשה שעלול לפגוע באישה, אבל תיקנת כמה שיכולת, ולפחות היית כנה. ב. במידה והחלטת להיות עם בחור אחר: האם אתה נמשך לאישתך? האם אתה אוהב אותה? האם אתה מעוניין להמשיך את הקשר הזה? במידה וכן- אם לא תספר תימשך מערכת יחסים שבבסיסה עומד שקר קטן, שאם יתגלה בבוא היום עלול להוות בעיה. במדיה ואתה לא מעוניין להמשיך, אתה יכול כבר לספר לה, לא תפסיד הרבה, ותרוויח הרגשה טובה עם עצמך. בכל מקרה- היזהר לפגוע בה כמה שפחות. ודבר כבר עם הבן דוד.

chemi1

New member
לא מרגיש בנוח

הכי טוב כמה שזה ישמע מוזר תקיים גם איתו יחסים

LIAMOS

New member
אמממממממ שמע נשמה...

דבר ראשון אני חושב שזה יפה שעזרת אומץ בכלל לספר על כך לבן דודך כי זה מראה עלייך הרבה אתה חושב שזה לא בסדר מה שאתה עשית מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני אם זה מה שהמחשבות שלך דורשות וזה מה שגופך דורש שיבושם לך אבל תדע אני חושב שאוליי באמת זה לא מה שהרגשת כאשר התחתנת איתה או שכן וחשבת שזה לא באמת מה שאתה רוצה אבל זה לא משהו רע אני מציע לך בכל אופן לא לפחד אלא ללכת אם אשתך לשבת לדבר איתה ולספר לה כי אחרת היא סתם איתך שחרר אותה אוליי היא תוכל לחדש את מצבה אם גבר שבאמת נמשך אלייה כי לפי מה שאתה אומר זה אומר שאתה לא נמשך אלייה וזה חבל כי כל עוד תמשוך את זה הרבה זמן אתה סתם פוגע בה עוד יותר אז תגיד לה את זה וגם אם יש לכם ילדים משותפים אתם יכולים לעשות משמרות וזה גם בסדר ואם אין לכם אז זה גם בסדר אל תגרום לה סבל כי גם ככה אחרי שתספר לה היא תהיה במצב על הפנים ואז אם היא תגלה את זה בעצמה זה יהיה אסון או כמו שאתה חושש שבן דודך יספר גם זה לא בסדר כי לא אתה באת ואמרת לה את זה אז חיימשלי תספר לה ותציל תעניין ברוך הבא לקהילה... מקווה שתקרא את מה שאני מוסר לך פה ושתאהב... כל בעייה אני זמין בשבילך תמיד נשמה מסנג'ר [email protected] "ציפור מצאה לה בית ודרור קן לה" אל תשפוט אדם על פי מעשיו אלא אל פי התנהגותו...

LLLSSS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפוז הורגים אותי לפעמים עם היציאות שלהם בעמוד הראשי...חחח איזה ניסוח הביאו! לדעתי אתה צריך לקיים יחסים עם בן דודך וכך תשבור עוד שיא.

LiLoOKuN

New member
שמע אתה יש לך בעיה ..

טוב בעצם אתה יודע חיחי אז קודם כל למה בגדת באישתך? תחשוב על זה .. כי נמאס לך ממנה? או שאתה פשוט גיי ... אז תקח לך קצת זמן למחשב..ושתגיע לתשובה תעשה אותה.. ובקשר לבן דוד האדיוט שלך..אם הוא יספר תשלח את הבורר (היי יצא לי חרוז). ועשית בסדר שנפתחת כי צריך לספר מה שיש על הלב..

לבחור החמוד

אני כאשה אומרת לך מותק שאני חושבת שאתה עשית טעות איומה מאחר והלכת לעשות משהו מאחוריי הגב של אשתך עוד עם גבר שזה פסול בפני עצמו לא הכוונה שלי חס ושלום שאני לא בעד הומואים או דו מינייים עצם זה הקטע של הבגידה זה מה שמציק ואז הלכת לספר את זה לבן דוד שלך שהוא בן 19 אני לא מאמינה שהוא יספר כי בטח הוא גם בארון והוא ישתוק אבל שהוא יבוא אליכם הוא לא ידע איך להגיב מול אשתך ותצטרך להזהיר אותו מלפלוט כמה מילים והם הוא גיי והוא שלם עם עצמו והוא מחוץ לארון אז הסכנה היא פי שניים כי הוא עלול לעשות משהו מתוך נקמנות אליך אז אני לא יודעת מה להגיד חוץ מלהגיד לך להיזהר כפול עכשיו אני חושבת שהדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה ללכת עם מה שאתה מרגיש ולשמור על זה בסודיות עם כבר אתה בוגד אני מאמינה שעם תבגוד ותעשה בשקט את זה ולא תרוץ כמו חמור לספר את זה אז הכול יכול להיות טוב אוליי אני אשה טיפשה ואוליי אשה תמימה אבל עם אני יבגוד בבן זוגי אין ולא יהיה שום מצב שאני רצה לספר את זה לחברות שלי או לידידים שלי אני מאמינה במשפט "כול עוד אתה שומר על סודיות תבגוד חופשי " וזהו מקווה שאני עניתי לך על השאלה שלך

very VIP

New member
אוי ואבוי.את חייבת להתחיל לכתוב עם פיסוק נכון

פסיקים, נקודות. היה פשוט זוועה לקרוא (או לנסות לקרוא) את מה שכתבת עכשיו. אני מציע לך, יותר בשבילך ופחות בשבילי, להתחיל לכתוב עם פסיקים ונקודות.

למעלה