לא ממש עניתם לי

dana scully

New member
לא ממש עניתם לי

אז אני אשאל שוב... בטוח שחלק מכם מכירים מישהו עם כוחות , שפותח בקבלה או כל דבר אחר שיכול לעזור לי להחזיר את האהבה שנלקחה ממני בצורה נכונה וטהורה, מישהו עם כוונות טהורות, שלא ייקח ממני אלפי שקלים... אני נואשת...

DaniZisserman

New member
המצב הוא כזה...

אדם עם כוונות טהורות ומודעות עצמית מלכתחילה לא היה מתעסק ב-"כישופים קבליים" שכאלה ולא היה מוכן אפילו לנסות לעשות משהו שכזה, מכיוון שעצם הניסיון יש בו מן הטומאה (מבחינה פסיכולוגית/רוחנית). כך שלדעתי האישית אין אדם כזה ולא יכול להיות. אם את דווקא מתעקשת לפעול בדרך הזאת, הרי שתצטרכי להתמודד עם שלל שרלטנים, רמאים, גנבים, שקרנים, משוגעים, וכו´. אני הייתי ממליץ לפעול בדרכים אנושיות רגילות ולא לפתח אובססיה מיותרת. דני

gothicboy

New member
../images/Emo13.gifלהגיד לך משהו?

אני מאמין בדרך ה´-ישתבח שמו לעד! וכל דבר שקורה בעולם הפנימי והחיצוני הוא ע"י צו שמיים והגורל שרשום בשמיים! אם הלכה האהבה סימן שזה לא האחת הנכונה,עזבי אותך מכישופים שסתם יעשו רע ופשוט תאמיני ותישארי חזקה וניסים עוד ייקרו בס"ד!!!!!!

אתה דיי סותר את עצמך...

כי אתה אומר שכל דבר קורה בעזרת ה´ ובעצם הוא מנתב לנו את הדרך והוא קובע את הגורל ומה יהיה וכו´... אז בטח ה´ החליט גם שהאהבה שלה תלך ואז היא תעשה כישוף להחזרת האהבה... יש מבין??

dana scully

New member
אני גם חושבת שזה סותר

אם מישהו עשה לי כישוף, והכל קורא על פי רצון אלוהים, הרי שאלוהים רתה שיעשו לי כישוף, אז זה אומר שאלוהים רצה שיעשה משהו כזה טמא?? ואם זה ככה אז מה הגבול בין הבחירה האישית שלנו בחיים לבין היד המכוונת מלמעלה? האם אנחנו בעצם נטולי חופש בחירה כי אלוהים החליט מה יהיה בגורלינו?

ההודעה שלך דורשת תגובה שלי..

א, למה את חושבת שמישהו הטיל עליך לחש? ב, בהנחה וכן הטילו עליך לחש, את לא חושבת שכל דבר קורהמסיבה
תחשבי מה עשית כדי לקבל תגמול כזה. ג, בהנחה ולא הטילו עליך לחש, אולי תחשבי שיש סיבה לפרידה? אולי הצד השני לא אהב אותך? או ששוב, בחזרה למיסטיקה, יש סיבה, מלמעלה, שבגללה אתם לא אמורים להיות ביחד? תסתכלי על הכל מכל נקודת מבט אפשרית, ורק אז תחפשי עזרה. אני לא ממליצה לך ללכת למקובלים, חלקם פשוט שרלטנים שייקחו ממך כסף, או יתנו לך דברים שלא יעזרו לך לגמרי. אני הייתי ממליצה לך לפעול לפי ההגיון שלך, ולא לחכות שמישהו יבוא להציל אותך.

dana scully

New member
תגובה בחזרה

הסברתי כבר למה אני חושבת ככה, בעיקר הרגשה שדברים לא קרו מסיבות טבעיות, ויותר מזה, יש הסטוריה בנושא.. האמא של החבר הראשון שלי הייתה מתעסקת בכישופים. איזה רב אחד אמר לי שהיא עשתה עליי כישוף, כשאני והבן שלה נפרדנו... ביטלתי אותו כבר כמה פעמים, והביאו לי קמע שאמור למנוע ממנה לעשות את זה שוב, אבל קיבלתי אותו כבר אחרי שהוא ואני נפרדנו. אני לא אומרת שאני תלית שכולה תכלת. כבר ראיתי דברים נוראיים שקרו לצדיקים שלא הגיע להם, ואני מאמינה שכל דבר קורה מסיבה, אבל אני לא מתיימרת לדעת את הסיבה.אבל אני חושבת שיש כאלה שכן יודעים אותה, ואני רוצה לדעת מה הסיבה לטוב או לרע, אפילו אם זה אומר שאני אצטרך לשמוע שהוא לא אהב אותי. כבר נקלתי בשרלטנים שאת מדברת אליהם, בגלל זה אני לא רוצה ללכת יותר לאנשים שלוקחים כסף אלא לרבנים שעושים את זה מתוך רצון לעזור ואין להם אינטרס לשקר.

אני הייתי ממליצה לך לנסות הכל לבד.

לפתוח בטארוט, לתקשר, לבדוק בכל דרך שהיא מה הסיבה לפרידה. אם את מאמינה שכל דבר קורה מסיבה, ואתם הייתם אמורים להיות בייחד,אתם תהיו. אל דאגה, רצון האל תמיד בא על מימושו. קמעות של רבנים? גם זה נשמע לי כמו שרלטנות. גם לרבנים יש אינטרס לשקר.. הם יגידו לך מה שאת רוצה לשמע, ואז, כהכרת תודה, הם יבקשו ´מתנות´. גם כאלה אני מכירה. ואני יכולה להגיד לך בנוסף, שאפילו לי(ילדה בת 14) יש קשר יותר חזק עם אלוהי ישראל מאשר לחלק מהרבנים בארץ שלנו. אם את רוצה לדעת את האמת, חוששני שתיאלצי לגלות אותה בעצמך. יש דברים שאת אמורה לעשות לבד, וללמוד איך להתמודד אותם(דברים שיש עלייך ללמוד) מקווה שעזרתי.

בינינו... רוב הרבנים צצצצצבועים!

וגם מצד אחד הם באים לעזור בלי לבקש כלום אבל אחרי זה הם רומזים שיביאו להם מתנות... (כסף!)

simba00

New member
מה רע בלתת כסף???

הייתה מרוצה משרותיו של הרב האתה חושב שהוא צדיק תרום!!! אני לא במין מה זה הקטילות האלה!!! ולא אני לא תורם לנוכלים כאלה...0;

dopey_wizard

New member
יש מבין?(דוד חוזר, יש מבין?)../images/Emo54.gif

זה מה שאני שומע משוטרים ערסים מתלהבים!... חח... מה נשמע כולם? חזרתי!

היי דוד../images/Emo13.gif

מה שלומך? אני בסדר.. מה זה קאנאפלה? לא מכירה את המילה..

הצמח ממנו מפיקים

שקים, בגדים, חבלים ועוד משהו... המממ... תני לי להזכר... אה, כמובן! איך שכחתי! מריחואנה. גידול הצמח עצמו אינו חוקי ברוב העולם המערבי למעט הולנד וכן אזורים מסויימים בהם מגדלים אותו לצרכים רפואיים או ליצירת הדברים שהזכרתי קודם (רוב יצור זה, אם איני טועה, קיים באוסטרליה).

למעלה