לא ממש עניתם לי

simba00

New member
הוהוהוהוהוהווהוההוהוהווהוהוהו...

כל האנשים שעשו פיזיקה בתיכון... (אני עושה כימיה יותר כיף)

ספרות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אה כן, שכחתי מתמטיקה ל5, אנגלית 5 ומדעי החברה(סוציולוגיה+פסיכולוגיה).

L e s t a t

New member
האמת שכן, אבל אני היחידי בכל הדיון

שלומד עיצוב גרפי

Skunk On Wheels

New member
גם אני לומד עיצוב גרפי...

וגם צילום ותולדות צילום ותולדות אומנות (עוד לא ממש חולקנו למגמות ובחרנו במה להרחיב וכל החרא). אה וחלטתי לבוא לפורום הזה לכתוב (לפי הידע המועט שיש לי) ולהסתכל על הודעות וללמוד אולי קצת.. אז אני מברך את עצמי וחוסך ממכם את ה"ברוך הבא" .]

simba00

New member
אמא דיי!!!

ואני חשבתי שתקשורת וכימיה זה קשה... אתם פשוט מטורפים... רגע רגע רגע... מישו פה מקבל את חמש יחידות מתמטיקה בלי מבחן?? אני לא שומע... לא?? לא?? אז חלאתה מקבל כל מה שהוא צריך לעשות זה לכתבו עבודת גמר במתמטיקה ויש לו... ואנשים מופתעים למה אני קורא לו חלאתה???

dopey_wizard

New member
תודה, תודה...

לא רק שנטפלים אלי.. אתמול בזמן שכתבתי את ההודעה ההיא, זה היה בדיוק חצי שעה אחרי שחזרתי מהמשטרה... פתחו לי תיק... מעשה מגונה בפומבי... (הראתי את התחת שלי לכמה דתיות..) טוב, אני מודה שאתמול הם עצרו אותי בצדק...!

dopey_wizard

New member
כמה דברים..

להחזיר אהבה אפשר גם בלי מאגיה מעשית... השאלה היא האם את חייבת להשתמש במאגיה, ואם המאמץ שווה... תחשבי טוב טוב מכול הכיוונים האם האהבה הזאת בכלל שווה להחזרה, אולי טוב שהיא הלכה? בכול מקרה, אם זה ממש דחוף אני בטוח שיש פה כמה אנשים שישמחו להסביר לך באיזה כלים להשתמש ואיך לעשות... כדי שתעשי זאת לבד בלי שאף אחד יקח על זה כסף וגם כדי שזה יצא טוב ותרגישי טוב אם עצמך...

L e s t a t

New member
אני לא כל כך מסכים איתך

אומנם ניתן להשתמש במאגיה כדי להחזיר אהבה בעקיפין, זאת אומרת לשפר את הסיכויים להחזיר את האהבה בדרכים רגילות. אבל החלק הזה של המאגיה גם דורש איזשהו אימון מסויים לפני הביצוע ובמאגיה כמו בכמעט כל תחום אחר - לא רואים תוצאות אחרי שבוע, שבועיים או אפילו חודש. לרוב מתחילים לראות תוצאות אחרי כחצי שנה או שנה. ואם הבנתי נכון - אין לה חצי שנה או שנה, היא צריכה את זה עכשיו ומיד. אם כן, הסיכויים להצלחה עכשיו ומיד הם קטנים מאוד ולא סבירים, לא הייתי מהמהר על הסוס הזה. לעומת זאת, אם יש לה חצי שנה או שנה, אני אשמח לתת הדרכה לזה.

למעלה