לא מבינה!!*__________*

kaji to mizu

New member
דרך אגב, הנאבי ביפנית פירושו"זיקוק"

נכון שזה יפה!!! *______* מנצל"ש: אם כבר מדברים על הנאבי אז אני ממליץ לכם לנסות את השיר : Kingyo Hanabi של הזמרת Ai Otsuka זה שיר יפה והקליפ שלו אפילו עוד יותר יפה!! היא כל כך יפה!! *_____*

Sunnaiko

New member
זה רעיון ^_^

אבל... אני חושבת שאני הולכת על קאנקורו בסוף. אני אראה קצת כמו מחבל, אבל לא נורא. XD קאנקורו מגניב וקל להכנה. *מתפללת שהוא לא נלקח*

drawer

New member
אני שינו!!! D:

אני לא צריך להתחפש...רק לשים עלי מעיל מכנסיים משקפי שמש והאד פרוטקטור (אנד איים רדי טו גו ^.^ ) XDD

SasuNaru

New member
go bug-man go!!!

אני צריכה עוד הרבה עבודה עד לסוף התחפושת *____________________*

drawer

New member
הולי שיט זה נכון O.O

אבל כשחושבים על זה לרוב הדמויות יש ביגוד חם ומעיק...הם לא מחליפים בגדים בקיץ? תחשבו על זה...להתרוצץ ממקום למקום במעיל בקיץ... איך הוא שורד O.O מקסימום אני לא ילבש מתחת כלום וכל פעם שאף אחד לא מסתכל אני יתפשט XDDDD

ashkeloni

New member
תגיד טודע...

אני ג'יראיה ואני הולך להיות מבושל טוב טוב X_X

lgmtk

New member
גאארה ^O^

I R SANDAIME.

*קאפסלוק* D: בהנחה שאני אצליח להכין תחפושת משכנעת, וכי להכין את החרב ואת השיער של קיסאמה יהיה הרבה יותר מדי קשה, אני אהיה סארוטובי. מי לא ירצה להיות הזקן המאגניב...? כן. בקיצור, אני מניחה שככה לפחות אני אהיה מיוחדת (אני סבורה שאני היחידה שתחשוב להתחפש אליו.)

טוב נו לאף אחד לא יהיה אכפת...

אם אני אתחפש לדמות שמישהו אחר כבר מתחפש אליה? הדמות מנארוטו שהכי דומה לי באופי(אם כי בצורה מוקצנת) היא הינאטה וגם די קל להכין את התחפושת שלה... למרותש אני לא יודעת איך אני אשרוד עם מעיל באמצע הקיץ.. הדמות השנייה שחשבתי הייתה האקו. כי כשאני עושה פן יש לי שיער ממש דומה לשלו.. רק שלי יהיה קשה לנצל מישהו שיכין לי את הלבוש שלו... אם יש לכם עוד רעיונות בבקשה תציעו לי, גם רעיונות לאיך להכין את התחפושת ^^.. אני מיואשת
חח סתם .... אבל באמת .. עזרו לי בבקשה... :)

lgmtk

New member
בקשר להאקו, אני חושב שלעדי עדיין יש

את המסיכה, אם היא באמת לקחה אותה בסוף :\

Broken Identity

New member
סלחו לי על ההתפרצות...אבל אפשר שאלה

קטנה יש... למה אתם מתחפשים ? כאילו לכבוד מה ? ואם אפשר להצטרף בתור איטא'צי...אני לא מבין למה אף אחד לא מתפחש אליו או אל נרוטו...ססקה לפחות לקחו :)

למעלה