נכון שזה יפה!!! *______* מנצל"ש: אם כבר מדברים על הנאבי אז אני ממליץ לכם לנסות את השיר : Kingyo Hanabi של הזמרת Ai Otsuka זה שיר יפה והקליפ שלו אפילו עוד יותר יפה!! היא כל כך יפה!! *_____*
אבל כשחושבים על זה לרוב הדמויות יש ביגוד חם ומעיק...הם לא מחליפים בגדים בקיץ? תחשבו על זה...להתרוצץ ממקום למקום במעיל בקיץ... איך הוא שורד O.O מקסימום אני לא ילבש מתחת כלום וכל פעם שאף אחד לא מסתכל אני יתפשט XDDDD
*קאפסלוק* D: בהנחה שאני אצליח להכין תחפושת משכנעת, וכי להכין את החרב ואת השיער של קיסאמה יהיה הרבה יותר מדי קשה, אני אהיה סארוטובי. מי לא ירצה להיות הזקן המאגניב...? כן. בקיצור, אני מניחה שככה לפחות אני אהיה מיוחדת (אני סבורה שאני היחידה שתחשוב להתחפש אליו.)
אם אני אתחפש לדמות שמישהו אחר כבר מתחפש אליה? הדמות מנארוטו שהכי דומה לי באופי(אם כי בצורה מוקצנת) היא הינאטה וגם די קל להכין את התחפושת שלה... למרותש אני לא יודעת איך אני אשרוד עם מעיל באמצע הקיץ.. הדמות השנייה שחשבתי הייתה האקו. כי כשאני עושה פן יש לי שיער ממש דומה לשלו.. רק שלי יהיה קשה לנצל מישהו שיכין לי את הלבוש שלו... אם יש לכם עוד רעיונות בבקשה תציעו לי, גם רעיונות לאיך להכין את התחפושת ^^.. אני מיואשת