לא מבינה!!*__________*

SasuNaru

New member
gomen!!!!אני לא מנסה לפגוע רק >.<..

אני לא הבנתי מה מו מי אז רק שאלתי *בורחת מפחד שיסקלו אותי >>;;*

Kawaii Me

New member
גומן גומן ../images/Emo29.gif

אני לא סקלנית..לא התכוונתי לסקול אותך ! אני כן סקלנית בעצם..יש לי דוקטורט בזה... אבל אותך לא סקלתי
אני סתם עייפה בגלל מינה-יתר

SasuNaru

New member
D: כי אני לא התכוונתי לפגוע זה רק

בעית הביטוי העצמי שלי ואני לא התכוונתי להגיד שעשית משהו רע רק רציתי להגיד שאין לי מושג מה קורה מסבבי
ואני רגילה שסוקלים אותי כמו שאמרתי לחברי למדורה שאולי אני הולכת לאשקלון הם סקלו אותי כל הדרך הביתה וגם באוטובוס....מיפ....
אני סקלנית בעצמי אני סוקלת את אחותי הקטנה כל יום[
] ואני לא בדיוק מרחמת על אנשים שמציקים לי...בואי נגיד שהרבה אנשים נפגעו קשות בעקבות עיצבוני

dsol

New member
עעעעדי

אמרו לי להתחפש לקאבוטו והרי קאבוטו הוא העבד מין של אורו הפדופיל אז את רוצה אותי בתור עבד מין שלך ?

dsol

New member
תגידי לענת שהיא מפקירה !

היא הבטיחה לי הינאטא ! אבל שיהיה.... והאקו ^ תתחפשי דומה ! כי הוא שולט !

t a i

New member
אמרתי ../images/Emo98.gif

והיא אמרה שמישהי כבר מתחפשת להינטה.. אז היא תשאהר סאסקה!! והאקו בהחלט שולט!! הוא כזה יפה!! למה קרה לו משה שקרה לו....
נארוטו מרושע....(סתם... לא מאשימה אותו..) ואני מקווה שהתחפושת תיהיה טובה... פטרתי בערך את רוב הבעיות,, עכשיו נשאר רק לנדנד לאמא שתתפור לי חלוק ולהשיג איפשהו תמכנסיים שלו

kaji to mizu

New member
אני לא בטוח שאני אתחפש...אבל אם כן

אז אני זה בטח יהיה לדמות שלי Oikiro Kigishiri שהוא משבט הקיגישירי שהמצאתי ^^ רציתי להתחפש לרוק לי כי אני אוהב את הדמות שלו מאוד אבל אין לי את הגוף שלו בגרוש!! אני צריך לרוץ 5 פעמיים סביב העולם בשביל להיכנס לטייטס הירוקים הללו >__<

dsol

New member
ותאמין לי...

אנחנו גם לא רוצים לראות אותך בטייטס צמוד ירוק !

t a i

New member
יש תמונה לדמות??

אבל לדעתי עדיף להתחפש למישהו שכבר קיים.... אחרת הייתי דחוף מתחפשת לבת של ג'יראיה
... השיער שלו מדהים!!!! גם לבן וגם נפוח!!!

kaji to mizu

New member
לא עדיין לא..^^'

אבל אין סיכוי שלפניי הקוספליי אני לא אעשה שירשור על השבט שלי לפה ואשים תמונות בנושא!! ^___^

Galmon

New member
קיבה......יאי ^___^

הכי קל והכי פשוט ~ניא!~ *מוציא מעיל קיבה מוכן מהארון*

למעלה