לא לבעלי לב חלש...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
מגניב לראות שעוד מישהו עוקב אחרינו

הייתי בטוח שאני ומשה הם היחידים שקוראים את ההודעות של אחד את השני. רוב האנשים התאיישו מאיתנו ! אוקי יעל, אז יאללה לכי תחלפי את דוד שלי שהוא שוטר בירושלים והוא שומר על הר הבית כדי שאנשים כמוכם יוכלו להיות שם. את לא יודעת איזה קשה זה לעבוד שם ! ! ! פעם לפני האינתיפדה היינו יכולים ללכת לכיפת הזהב, לעיר העתיקה בירושלים. אבל היום אנחנו לא יכולים לזוז מילטמר באזור בלי שחפץ ! ! ! אז יאללה אני אתן לך את הטל' של דוד שלי, נראה אולי הוא יסדר לך עבודה שמה ! ! ! משה, אם אתה גם כל כך רוצה לשמור על השטחים האלה, אני יכול לעשות מאמצים. אבל באמת שזה לא שווה את זה. אני לא אומר להחזיר את השטחים האלה. אבל צריך להגיע לאיזה הסכמה בין ישראלים לערבים בנוגע למקומות הקדושים ליהודים ! ! ! פינת הידע כללי: הסכסוך היהודי הערבי פרץ עוד לפני שכולנו היינו בתיכנון ! למי שלא למד היסטויה *שיעול שיעול שיעול*, או שכח. עד 1920 היהודים והערבים הסתדרו משהו בסט ! ! ! (הלוואי היינו יכולים לחזור לתקופה ההיא !, אכן התקופה הטובה של הארץ !) ב-1920 פרצו בישוב מאורעות בין הערבים ליהודים, כמובן בגלל הערבים. מארועות שנמשכו שנה שלמה והיום מוכרים בשם מאורעות תר"פ - תרפ"א. לאט לאט לאט, הערבים גרמו לכך שהסכסוך יהיה על המקומות הקדושים לאיסלם. כאילו היהודים מנסים להשתלט על המקומות הקדושים לאיסלם. מאז יחסי יהודים ערבים היו רק במידרון ! עד התחלת חוזי השלום עם מצרים, ירדן, וכן הלאה. ספרי היסטוריה דבר טוב ! דבריה של רכזת הקן: "ההיסטוריה הכי גרועה, היא ההיסטוריה שחוזרת על עצמה !"

MS6

New member
אין סיבה שלא יקראו את מה שאנחנו...

כותבים.. כי זה אמור להיות מעניין. גם מגניב שאני מתחיל לכתוב את ההודעה הזאת בזמן כמה דקות אחרי שאתה סיימת את שלך. קודם כל מה שאמרת ממש לא נכון. הסיכסוך עם הערבים על ארץ ישראל נוצר הרבה לפני כן ומאורעות 1920 לא היה משהו שפתאום נוצר. המאורעות הן התפוצצות של משהו שנוצר לפני כן. כבר בתחילת המאה הביעו הערבים דאגה מהעלייה הישראלית, כשהם הקימו את "התנועה הנוצרית-מוסלמית למען סוריה הגדולה" הם הקימו ארגון שבמצעו נאמר שצריך לאסור את המשך העלייה היהודית וכשתקום מדינת סוריה היא צריכה לספח אליה את כל שטחי א"י המערבית.. זתומרת הם בכלל לא רצו עצמאות. לאט לאט אחרי שקמה סוריה הערבים הבינו, שהרעיון לאיחוד עם סוריה לא הגיוני לכן הם המציאו לעצמם לאום.. הם קראו לעצמם "פלסטינים", למרות שבעצם עד היום אין דבר כזה, זו המצאה של העשרות שנים האחרונות... אתה יודע על מה נפתחה מלחמת העצמאות?? לא בגלל שהעם היהודי דיכא את הערבים בגלל שהערבים לא רצו שתקום מדינה יהודית, לכן הם הכריזו על מלחמה כדי למנוע את הקמת המדינה היהודית. אין פה איזשהו חוכמות, ואנחנו לא ממציאים פה את הגלגל, הערבים פשוט לא מוכנים לקבל אותנו כמדינה. והם לא יפסיקו את מאמציהם להשמידנו עד שנושמד או עד שנוכיח להם שכל רעיון לריבונות ערבית בארץ ישראל יכשל. אתה הבאת מין ציטוט הקשור לחינוך אז בוא נלך איתו באמת.. גם אני חושב שהחינוך זה המפתח. ועובדה היא שמערכת החינוך ה"פלסטינית" מחנכת שהיהודים פלשו לפלסטין הגדולה, אין להם קשר למקום הזה ותפקיד ה"פלסטינים" להילחם בהם עד שמדינת ישראל תושמד.

yaelila

New member
טוב תקשיב....

תשמע אביחי,אולי אני לא יודעת איך זה לשמור שם,אני לא אומרת שזה קל אבל כשיהודי צריך לעבור תידרוך שכולל אזהרות והוראות לא להתפלל וכו' מה שמבקשים מהיהודים האלה הוא בעצם לא להתנהג כמו יהודי באחד המקומות הכי קדושים אם לא הכי קדוש...רק בגלל שזה עלול להרגיז ערבים שנמצאים במקום.או למשל שאנשים כמו דוד שלך שומרים על מתפללים בכותל,ככה לא אמורה להראות המציאות.אני לא אומרת שערבים לא יעלו להר הבית אני אומרת שצריך למצוא דרך ששני הדתות יוכלו לבקר במקומות הקדושים לא דווקא בהר הבית.... ואביחי רק בגלל שלא עשיתי היסטוריה לא אומר שאני לא יודעת כלום ושאתה צריך להסביר..

יעל יקירתי ...

תשמעי, הערבים שמה, זה פשוט המציאות, וצריך להתמודד איתה. כרגע לפי דעתי ההתמודדות ממש טובה. לשתי הדתות יש את היכולות להגיע למקומות הקדושים להם ! תראי זאת המציאות, רק אנשים ממש ממש מפגרים יכולים לחיות באשליה שאפשר פשוט להרוג את כל הערבים, וכך תהיה מציאות הרבה יותר טובה ונוחה לכולם ! אבל לא, אי אפשר לעשות את זה ! ! ! וגם, אני לא אומר שצריך להיות שמאלני קיצוני, ולתת לערבים את כל השטחים שהם רוצים, וכל מה שהם רוצים כדי שיהיה שלום ! אני אומר שצריך לדעת לחיות עם הערבים. כי זה המציאות, אנחנו לא יכולים להתעלם מהם לעד. צריך לעזור לערבים להקים מדינה, לתת להם ריבונות על השטחים שלהם. ולא לתת להם לשבור את הראש עם עצמם ! מי יתן וערפאת ימות במהרה, ויקום מנהיג אחר לערבים, שאיתו יהיה אפשר לדבר בהגיון. ולקדם את שתי המדינות לאלף השלישי. השיעור בהיסטוריה, היה לכל הפורום ולא רק לך יקירתי. פה זה לא שיעור פרטי !

yaelila

New member
טוף....

אתה כנראה חי באשליה אם אתה חושב שההתמודדות טובה.אני לא אמרתי שצריך להרוג אתכל הערבים אמרתי בדיוק כמוך אביחי שצריך למצוא דרך לחיות ביחד בדיוק כמו שאמרת אבל כרגע נראה שהערבים סתם משחקים ברגע שהם יהיו רציניים אז נדבר כבר...אני מאשימה רק את הערבים כי גם צה"ל עושה טעויות.... והבנתי כבר שהשיעור לא היה מיועד רק בישבילי....

MS6

New member
משהו קצת בעייתי...

"אבל כרגע נראה שהערבים סתם משחקים ברגע שהם יהיו רציניים אז נדבר כבר"- הם סתם משחקים כבר כמעט מאה שנים, הם לעולם לא באו בגישה של הסכם של שני עמים וגם לעולם לא יבואו בגישה שכזאת, וגם אם יבואו זה יהיה משהו זמני עד שהם ינצלו את החולשות שלנו. אין דבר כזה שלום תמורת שטחים ביש"ע.

תראי כיום טפו טפו טפו בלי עין הרע !

כוחות הביטחון בולמים את הפיגועים ברמה יוצאת מן הכלל ! ונקווה שזה ימשך ככה. ובקשר לערבים אני חושב שהכל בגלל עראפת, עראפת רואה את האינטרסים שלו ומקדם אותם. לא את האינטרסים של הערבים. אז כאשר עראפת ימות במהרה בימנו, נקווה שיעלה מנהיג יותר שקול, ויותר מתון. ושטובת הערבים נגד עיניו לא טובתיו האישיות ! אז נוכל לדבר, לעשות הסכמים ולהגיע לשלום המיוכל !

yaelila

New member
אמן ימות היום....

בעזרת השם.... או נו אתה רואה אביחי סוף סוף אנחנו מסכימים על משו..... וזה סוף הויכוח בשבילי...

MS6

New member
לחשוב שהמקום הזה קדוש להם..

רק בגלל שמוחמד המציא איזשהו כלל שכל מקום שקדוש ליהודים ולנוצרים יהיה קדוש גם למוסלמים.. תביני המקום הזה קדוש להם בגללנו!! ואנחנו מזלזלים בדבר כזה כ"כ ונותנים לחקיינים האלה לשלוט בו.. זה פשוט התנהגות יהודית עלובה ופחדנית, שמראה כמה אנחנו לא יודעים לעמוד על שלנו וכמה רכרוכים הפכנו עם כל אשליית השלום המטומטמת הזאת.

MS6

New member
שמשה יסתדר איתכם מה איכפת לי???

כל הכבוד לאחריות שלך!!!!! חח ועוד נותנים לך להיות שליחת בית"ר בארגנטינה?? חח אגב שכחתי שאין לי מה לדבר איתך.. שלחת את אחותך להדריך בבני עקיבא במקום במעו"ז...

Dark faith

New member
עצוב עצוב...

קורע את הלב. אבל משה כל התמונות הן לפני האינתפאדה?

shiroosh999

New member
זה פשוט מזעזע.....

אני פשוט לא מבינה מה הקשר לשמאל, זו המציאות שלנו, וזה לא בגלל השמאל! ולא רק השמאל אשם בזה...... אני אל מבדילה כל כך בין השמאל לימין, אני מאמינה שצריך לפתור את המלחמה הזו..... אני פשוט כנראה "קטנה" מידי כדי להבין איך עושים את זה....

MS6

New member
השמאל אשם פה..

כי השמאל הוא זה שעשה את הסכם אוסלו, נתן להם להקים רשות פלסטינית, והביא להם רובים בשביל ה"משטרה הפלסטינית" ובעזרת הרובים הללו נהרגו ישראלים רבים.

shiroosh999

New member
תראה....

השמאל!??!?!? זו הממשלה, ואם אני לא טועה, אותו שמאל נבחר בידיד העם לא? למה כמה ערבים נהרגו בידי הרובים של המשטרה והצבא הישראלי? על זה לא חשבת.... אתה לא יכול להאשים סתם, תחשוב לפני שאתה מאשים, ואז תדבר (או תכתוב וואטאבר!)

MS6

New member
אה??

דיברת על איזה עשר נושאים בשני שורות.. השמאל אשם כי השמאל עשה את הסכם אוסלו (רוב העם בחר את השמאל נכון אבל מה הקשר?!?!) אני לא מדבר פה על כמה ערבים נהרגו כי העניין הוא ביטחוננו ולא ביטחונם (לא שאני מזלזל במספר ההרוגים הערבים אבל אנחנו מדברים על מה שהסכם אוסלו עשה לנו). למה אנחנו רוצים שלום?? למה?? בשביל שיהיה שקט נכון? אוקי, השמאל החליט שאם אנחנו רוצים לעשות שלום אנחנו חייבים למסור שטחים מארצנו לידי הערבים. הסרטון מסביר שעשינו את הדבר הזה, נתנו להם שליטה על הערים שלהם והכפרים שלהם (על כל הערים ועל כל הכפרים) וגם נתנו למשטרה שלהם נשק כדי שיוכלו להילחם בארגונים הערבים הקיצונים. ומה הייתה התוצאה?? האם נהיה שקט? לא. נהרגו יותר מאלף ישראלים מאז אוסלו. האם רעיון השלום תמורת שטחים צלח? לא הוא נכשל. זו השורה התחתונה.

yaelila

New member
הסכם או לא

אני לא אשב פה סתם ואראה את המדינה שלי שכל כך הרבה אנשים נפלו בשביל שלך תהיה מדינה, אביחי נמסרת לערבים בגלל אשליה של שלום... בחיים לא!! המדינה הזאת הוגשה לך על מגש של כסף אולי כדאי שתחשוב על זה לפני שאתה חושב אפילו לתת סנטימטר מהמדינה הזאת!

למעלה