לא לבעלי לב חלש...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
לא לבעלי לב חלש...

סרטון על ה"שלום" הנהדר שלנו... אני לא ממליץ לכל אחד לראות את הסרטון, יש בו הרבה דברים אמיתיים אבל נראה לי קצת מפחידים לגילאים נמוכים.. נראה לי מתאים לגילאי 16 ומעלה או משהו כזה. אני הזהרתי...

tamar brandy

New member
מצגת מגעילה../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo163.gif

התמונות גרמו לי להתעצב, ממש מגעילות התמונות עם הדם
בררררר המשפט הסופי די הרס ופגע, עיזבו

MS6

New member
בגלל זה המלצתי שרק מעל 16 יראו את..

אבל לא נורא. דעי לך שלפעמים בשביל להעביר רעיון צריך להראות תמונות מזעזעות.. האמת קשה, וצריך להתמודד איתה, צריכים להבין את המצב כאין ברירה, ניסינו את השלום ויותר מאלף אנשים נהרגו כבר מאז אוסלו, אבל למרות זאת עדיין אנשים מתעקשים להאמין בשטות הזאת של דו הקיום על חשבון שטחי יש"ע. צריך קודם כל להיות חזקים, מאוחדים, להאמין בציונות, במדינה, לאהוב את המדינה ואת כל האזרחים שבה, להיות מאוחדים ולהרים את הראש ואם נעשה זאת- אף אחד לא יוכל עלינו. כמו שמעטים הקימו פה מדינה מכלום כך אנחנו יכולים לשמור על המדינה מפירוק והשמדה. ופה לדעתי נכנסת תנועת בית"ר לתמונה, כתנועה הפתוחה לכל. דתיים וחילונים, עולים חדשים וותיקים, ולכולם מכנה משותף ורעיון משותף, טהור וצודק:על המדינה שלי אני לא מוותר, אם מישהו רוצה את הארץ שלי- שידע שאני אלחם למענה ואם אצטרך גם אמות, אבל אמות כשאני יודע שעשיתי את המעשה הנכון. נלחמתי על מה ששייך לי החתימה שלי אומרת הכל.. על מקרה אמיתי של אדם שמת למען האידיאלים של בית"ר, ושל העם.

tamar brandy

New member
=\ ../images/Emo163.gif

(פרסומת לבית"ר?
) ראיתי מספיק תמונות מזעזעות בחיים שלי, רק שכאן זה פיגועים, זה דבר שלא עולה על הדעת..
עולם אומלל יש לנו=\

MS6

New member
חחחחחח

עדיין.. זו הסיבה שאני בתנועה, כי אני רואה את הדברים ככה. אממ עולם אומלל כן.. צריך ללמוד את המציאות.

שלום כן- פראייר לא!

אנחנו לא פחדני שלום, אנחנו רוצים שלום כמו כולם!! אבל אנחנו רוצים שלום אמיתי!! למה שאני יוותר על שטחים של המדינה שלי בשביל אנשים שמתנהגים כמו חיות. אני הולך להגיד כאן משהו, שאולי יפתיע כמה אנשים, אבל אני מוכן לוותר על שטחים תמורת שלום אמיתי, לא הרפתקאת "שלום" של השמאל!! יש ויתורים כואבים שחייבים לעשות, אבל לא חייבים לעשות ויתורים כדי שתמיד יהיה כואב!! מה?! אם נצא מעזה, אז יהיה שלום?! לא!! יתקפו אותנו יותר קרוב?! ואז מה נעשה?? נצא משדרות? בית שמש? תל אביב? ואם נמסור שטחים אז יהיה שלום?! לא!! הם ירצו עוד!! אני לא אומר את זה כניחוש, אני אומר את זה כי זה מה שהם אומרים!! הם לא יכנעו עד שלא יקבלו את כל ישראל ויהפכו אותה לפלסטין!! ולזה אני בחיים לא יתן לקרות!! על גופתי המתה!

tamar brandy

New member
ממתי... ../images/Emo163.gif

חיות קושרות את עצמן בחגורות של חומר נפץ ומתאבדות והורגות עוד מלא אנשים? וגם לא כל הפלסטינאים מתאבדים, זו הכללה איומה, יש כאלה שכן רוצים שלום ולחיות ביחד עם הישראלים! זה כמו להגיד "להרוג את כל הגרמנים! הם רעים!" ולא כולם רעים..! יש כאלה שאפילו הגנו על יהודים בשואה... אז מאיפה באות לכם ההכללות האלה? תחשבו לפני שאתם מדברים! (כותבים, וואטאבר..)

תמר....

הרוב אצל הפלסטינאים, מעודדים מחבלים ורוצים להיות מחבלים! זאת לא הכללה- זאת המציאות!! מערכת החינוך הפלסטינאית מוציאה חוברות שנאה נגד ישראל- זה הכללה? שידורי הטלוויזיה הממלכתית של הפלסטינאים מעודדות ילדים לרצות להיות שאהידים- זה הכללה? אמהות גאות בילדהם המתאבדים- זה הכללה? תמר, תפסיקי להיות תמימה, יש קומץ אנשים שרוצים שלום, אבל הם נורא נורא קטנים...

tamar brandy

New member
אז מה? ../images/Emo163.gif

אז מה אם זה קומץ של אנשים שרוצים שלום? גם אצל הישראלים וגם אצל הפלסתינאים זה קומץ! תראה באיזה מצב אנחנו- ילדים שלנו אומרים סיסמאות מגעילות נגד הערבים! נגד ערבים שלא רוצים שלום ונגד ערבים שכן רוצים שלום! אם רוב הפלסטינאים לא רוצים שלום זה לא אומר שכולם לא רוצים, אפילו אם יש קומץ של אנשים שכן רוצים לחיות כמו שצריך! כל דבר שדורש בעד\נגד מתחיל בקומץ... אחר כך זה גדל.. ובמקרה הזה שאנחנו רוצים שלום ילדים מאצלנו ממציאים סיסמאות נגדם! אז אם אתם רוצים שלום, אתם יכולים להמשיך לחלום עליו כי בכלל לא משתדלים לעשות משו!

MS6

New member
אין דבר כזה שלום תמורת שטחים ...

כל הסכם שכזה עם ה"פלסטינים" יגרור תגובות יותר קשות שלהם בניסיון "לסחוט" עוד ועוד שטחים עד שלא תהיה מדינת ישראל. אנחנו צריכים להילחם על מה ששייך לנו בצדק.

למעלה