לא לבנות בלבד...(?)

dianah

New member
100% בטוחה

וגם לא על אופנוען...

תמיד עדיף....

טריקו צמודה על גופיה , על גבר . עד שתחליטו גם אתם למרוט שם מתחת לבית השחי.

תגידו

אתם שם בבית המשפט.. ומה עושה בחורה שנושקת (חחח אהבתי..נושקת) לגובה 1.80?? איך היא משתלבת עם הסנדל שהראית? הייתי מתה ללכת עם סנדל כזה וזה באמת סקסי. אבל..לפעמים גובה הוא חיסרון

babe10

New member
אני נושקת.

וזה לא מפריע לי ללכת עם עקב של 8 ס"מ. לקחת את ה"חסרון" ולהפוך אותו ליתרון. תחשבי - 1.77 מ´, עקבים של 8 ס"מ בתוך סנדל ערב דק. חצאית עד הברך או מכנס שלושת רבעי צמוד. שיער פזור. מי יכול להתעלם?...

Nelli

New member
לא מסכימה איתך, אבל...../images/Emo41.gif

על טעם וריח...אין לי ממש דעה נחרצת בנוגע לגופיות, אבל אני בהחלט נגד עניין הורדת השיער . בשביל זה יש אותנו! לא ברצינות...באמת מפריע לך העניין הזה של שיער בבית השחי אצל גבר? מראה לי כ"כ טריוואלי, שלעולם לא יחסתי לכך שום חשיבות... ANYWAY...תמיד משעשע אותי העניין הזה, שישנם כמה ISUES, בנוגע אליהם לעולם לא ניתן להגיע לקונסנזיוס...סנדלים (כן או לא? ואם התשובה היא "כן" אז נכנס לתמונה תסביך כפות הרגליים...מה היא כף רגל יפה?ועניין הגופיות הזה גם כן...ועוד מאה דברים נוספים: חזיות סטרפלס, תחתוני בוקסר (ואם התשובה היא "כן", אז האם בוקסר עם ציורים זה דבר אינפנטילי?), כובעים, מכנסי שלושת-רבעי, חולצות בתוך מכנסיים, מכנסיים קצרים אחרי גיל 12, ועוד ועוד... איך, לעזאזל, אנחנו מגיעים לדברים הללו, GOD KNOWS...

החלטתי להרים את הכפפה

לא תמיד צריך רק להתחבט בעניני הנפש...אז ככה: אני אישית אוהבת גופיות על בנים, וגם סנדלים. מה שכן, לעולם לא גרביים עם סנדלים, כמו שלעולם לא נעליים בלי גרביים. והכי נורא - לעולם לא מגפי בוקרים, אנחנו לא בטקסס, וגם שם זה לא נראה טוב. חולצה בתוך המכנסיים לעיתים היא מחוייבת המציאות, אבל נחמד גם סתם ככה, בכל מקרה רק עם חגורה. מכנסיים שאי אפשר לשים עליהם חגורה, פשוט לא נועדו להכיל בתוכם חולצה, עיין ערך מכנסי התעמלות, טרנינגים ושכאלה. ולקראת הקיץ הבא עלינו לטובה, בנים, לא משנה כמה חטובים אתם, תמיד, אבל תמיד, עדיף בגד ים מסוג מכנס כלשהו (קצר, ארוך, וואטאבר) על פני ספידו.

Nelli

New member
GOD יקר...

שתהיה לי בריא עם ההברקות שלך בכל הנוגע לתמונות המצורפות...מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?! פעם סנדלים, פעם יבלות ברגליים, עוד פעם סנדלים, זרועות איזה גבר ישוב בנחותא...מה יהיה? למרות שזה בהחלט מוסיף עניין. אני פשוט מתפעלת מיכולת הגמישות שלך בנושא...כל הכבוד!

dianah

New member
נלי יקרה...../images/Emo13.gif

אולי שטויות, אבל קשורות לתוכן.... נראה לי שכולם כאן בתמונותיהם הצליחו להדגים את הקשר שבין תוכן למילים...
איך שאמרת, זה מוסיף עניין ושעשוע, בלי ציניות ובלי יותר מדי רצינות
ואגב, היבלת ברגלים זו הברקה ה-י-ס-ט-ר-י-ת של בייב, אל תקחי את זה ממנה

Nelli

New member
יפה אמרת!

רק לא ספידו...עדיף כבר ללכת ערום מאשר זה. אמנם תמיד ישנם כמה גברים אופטימיים במיוחד שחיים בתוך חלום הBAY WATCH, וחושבים שעצם לבישת התחתון-חנק הזה תקרב אותם עוד צעד למציאות הזוהרת, אבל צר לי לאכזב...זה פשוט לא יקרה. עם התחתון ובלעדיו. GET A GRIP! לגבי ה-COW BOY מגפיים - אכן מדובר בעוד המצאה כושלת, ולא נוחה לחלוטין (עדויות החברים בלבד...). וכמובן נקודת הסנדלים ללא גרביים - חזובה מאין כמוהה. אין כמו לראות גבר ישראלי חטוב עם זוג סנדלים תנכיות, גרבי אדידס עד הברך, עם חולצת קיבוצניקים משובצת, מוכנסת עמוק לתוך הספידו האדום והצמוד...מראה משובב עין, לכל הדעות, לא?

למעלה