לא לבנות בלבד...(?)

SummerGirl

New member
babe10!!!

תודה רבה לך שעשית לי את הבוקר

Nelli

New member
הראשון לוקח!

השאר נראים קצת כמו עמודי הפתיח של PLAY GIRL, אבל זה כבר עניין של טעם...אני בטוחה שעשית את היום של כמה וכמה בנות כאן (ואולי גם כמה בנים...מי יודע...) אבל כן. יש כבוד. אני מבסוטית ממך...

ליאן, עכשיו את מבינה למה אני מעדיפה

קרחים? ולא. לא כל קרח יכול להתאים, בפירוש לא!

babe10

New member
אחותי!

מה לא מזהה?... נכון שקשה לזהות אותו עם בגדים... אבל זה אהובנו - הבלתי מעורער. ניקולאס קייג´ האלוהי. יחד עם זאת - חייבת להודות - ניצחת. יש לך טלפון של הבחור?
חולה על קרחים

אני בשוק!

גם את בעניין קרחים? הלוו.. אין לי כוח לריב איתך על כל דייט שיהיה לי.. לא רוצה אותך נושפת בעורף..
תשמעי.. אם זה אכן ניק המלך, זו תמונה מלפני 800 שנה, הוא נראה שם כזה ילדון, ומה זו כל רעמת השיער? איפה המפרצים המדוברים? בכל מקרה, אני רואה אותך הערב, אז נוכל לדסקס את הנושא ארוכות

dianah

New member
בטוחה....? הממממ.....

כן
אחרי מצעד החשפנים והגילוים שרץ כאן במשך הלילה, אז כן לא אוהבת גופיות על גברים, לא על אף אחד מחברי הפורום הנכבדים שכאן ולא על אף אחד מהחברים שלך בייב (ואני לא מבינה למה את לא מסדרת לי את אחד מהם, אבל בלי גופייה..
) ואגב, בייב, שמת לב שלפחות אחד מ"חברייך" מסכים איתי בנוגע לגופייה והוא ממש מתאמץ להוריד אותה
ובלי קשר, היה נהדר לפתוח ככה (עם החשפנים והחשיפות...) את הבוקר בעבודה

babe10

New member
שמחתי להיום לך לעזר ../images/Emo13.gif

המתאמץ הוא כמובן דולף ... והלואי והם היו חברים שלי. את כולם אפשר למצוא באתר הפורש על פניו מאות תמונות מדהימות של גברים חטובים. אלה במיוחד נמצאות ב"מחלקה" של smooth skin.... יאמי...

yupy9

New member
איך הגענו לגופיות???????

קצת פיספסתם את הנקודה... מה שניסיתי להבין (ולשאול) - הוא- מה דעתכן (או /כם) על סנדלים לגברים??? וברגעים אלו ממש אני מרכיבה את המישקפי שמש הכי כהים שיש לי ובורחת לפני שיהרגו אותי בגלל השאלה...

babe10

New member
לגברים???!!!!!

יאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק אולי בפאלו. וגם זה תלוי על מי. אויש.

yupy9

New member
BABE יקירתי...

אפרופו תשובתך... לא שאני לא מבינה אותה... אבל שמתי לב (אחרי "מחקרון" שעשיתי), שיש מלא בחורות עם כפות רגליים מ-ז-ע-ז-ע-ו-ת!!! לעומת זאת, למרבית הגברים יש כפות רגליים ממש נאות. (או שמע רק אני מוקפת גברים שכאלה???)
תקני אותי אם אני טועה...

babe10

New member
את טועה.

לבחורות לא מטופחות יש רגליים מזעזעות. מודעות היא שם המשחק. טיפוח לא נגמר בצוואר... וכנראה שכן - רק את מוקפת בכאלה. אבל אם בא לך לנדב לנו כמה...

אלדד26

New member
שום דבר,

לא תשימו עליי סנדלים גם אם אני אהיה שיכור, מסומם ועם הידיים קשורות מאחורי הגב.

למעלה