לא לבנות בלבד...(?)

G.O.D

New member
סנדלי הרים נראות דווקא בסדר גמור

חוצמזה, שבוע שעבר היה ג´יימס בונד עם שון קונרי, שהוא כוסון עולמי לכל הדעות... ובמספר לא מבוטל של סצנות הוא היה עם סנדלים, והיה ניראה ממש טוב... כמו ששון קונרי ניראה
אני אנסה למצא תמונה...

אלדד26

New member
GOD NO

לא. גרבי רשת עם ביריות אני לובש רק בסיטואציה אחת.... טמבל!!!! איפה הוא, אני אראה לו מה זה. הוא סיפר לך, נכון, אה? אה?

babe10

New member
אל תכעס עליו....

זה לא היה מבחירה חופשית כי אם תחת איומים כבדים....
ות´אמת - רק אני חושבת שהסצינה במופע הקולנוע של רוקי היא אחת הסקסיות שצולמו אי פעם?....

yupy9

New member
בגלל מצב העייפות שלי...../images/Emo1.gif

יש לך סיכוי... אבל רק היום... כי מחר...- מחר יום חדש...

voguemaster

New member
פיכסה!! פויה!!!

לדעתי לגברים אין כפות רגליים יפות, לא יעזור כלום. גם הכפות רגליים הכי יפות שראיתי של גברים לא נראות לי מספיק אלגנטיות בשביל נעל פתוחה. בכל אופן לי אישית יש טראומה מסנדלים. פעם שיחקתי עם חבר במסדרון, הוא דחף אותי והעקב נכנס בעדנית (לפני אלו שיש היום מפלסטיק, היו ממתכת ודי חדות בקצה), כמה ס"מ עומק.. לא נעים, היו לי טביעות כף רגל אדומות לכמה דקות טובות... בעעע נעזוב, כל זה קרה כשהייתי קטן..

מה, כבר נגמר?!

אוף, רוצה עוד מצעד כזה! מישהו דיבר על קשירת ידיים או שאני טועה??! נראה לי שיש מה לעשות במפגש

dana1m

New member
לנשים סנדלים זה לרוב מאוד סקסי

לגברים ? שומר נפשו ירחק... ביום שבו גברים יתחילו לטפח כמו שצריך את כפות רגליהם יהיה על מה לדבר.. אבל כעת ? תודה לא. רק נשים (ורצוי עם איזה לאק סולידי ועדין, ושיפצור מאסיביב לפני כן, כמובן)

למעלה