לא לא לא לא שוב!!!

אני לא מחלק את הארץ לאיזורים,

ישראל בשבילי היא ארץ אחת ושלימה, אבל בירושלים לא היו רק איומים, וכן, בתל אביב הרבה יותר בטוח לעשות את זה וזו עובדה.. פשוט יותר טוב לכולם!

white star

New member
../images/Emo54.gif לא דקרו שנה שעברה

ומה שאתה שאתה מביע לדעתי היא חלק מחוסר ההשלמה העצמית שלך.

אולי די?

כמה פעמים תזכיר חוסר השלמה עצמית כי אתה לא בעמדה להגיד כאן לאנשים מה הם ומה לא, סך הכל הבן אדם לא מסכים איתך. אם כבר המתוסבכים כאן הם אלה שלא יכולים לנהל את החיים שלהם בלי הרגשי נחיתות מירושלמים. אנחנו לא בשנות העשרים, כל אחד חופשי לחיות איך שבא לו ולא חסרים מקומות להומואים ולסביות. מה לעשות שיש זמן ומקום לכל דבר. הרבה בקהילה צריכים להבין את זה, להתבגר ולקדם את החיים שלהם במקום לסכן אותם ולהביא עוד שנאה מיותרת על הקהילה.

אממ.. זה לא קצת מופרך לטעון שאני

לא שלם עם עצמי? כי אני מאוד שלם עם עצמי ואפילו אוהב את מי שאני, ויותר מזה גם לא הייתי משנה את מי שאני! אז לומר שאני לא שלם עם עצמי נשמע לי קצת.. הזוי חחח ואני לא מצליח למצוא קשר בין זה שאני דואג לחיי אדם לבין זה שאני לא שלם עם עצמי לכאורה..

white star

New member
../images/Emo54.gif להביא לך הודעה שלך?

ואני חושב שיותר תרגיש את המהות כשיהיה לך חבר אמיתי

אתה מוזמן בכיף..

אם אתה מתכוון להודעה בה אני אומר שרע לי עם המשיכה שלי לבנים ושאני לא רוצה להיות כזה וכו, אז שמע, השלמה עצמית היא תהליך, וברוך ה' היום אני שלם
כולם יודעים, לא מסתתר, לא מתחבא, טוב לי.. ובקשר לעקיצה בקשר ל"חבר האמיתי", הייתי אומר שלא מתאים לך, אבל מה לעשות, דווקא כן מתאים לך.. =\

white star

New member
../images/Emo54.gif כי זה נכון?

ואני לא מדבר על האפיזודה הקצרה שהיתה לך אלא זוגיות אמיתית וארוכה עם גבר אז תבין יותר הכל מאהבה

אני לא מזלזל בניסיון שלך,

אבל איך זה שלך הייתה זוגיות רצינית וארוכה ולי עדיין לא עושה אותך צודק יותר ממני? עובדה שאין להתווכח עליה, אני שלם עם עצמי, וכמה שתנסה לגרום לזה להיראות לא כך רק יגרע כיוון שזה לא נכון.. אין טעם להתווכח על זה כי אני אוהב את זה שאני אוהב בנים חחח אני אומר את זה בפה מלא ולא רק פה אלא בקול רם. אני נגד המצעד, ותתפלא, לא הכל סביב השלמה עצמית.. כמובן שמאהבה גם

white star

New member
../images/Emo54.gif התייחסתי לזוית אחרת

של יותר לדעת על הצד ההומואי שלך. ויותר על מה שאין לך במצב הנוכחי שלכול סטרייט יש כמובן מאליו

זה הורס את השם של הקהילה

ולא תורם לכלום חוץ ממכות ודקירות שיהיו שם אולי. רק מחזק את הטענה שהומואים הם סוטים כי מה שהם עושים שם זה באמת גועל נפש, וגם לסטרייטים היו מעירים על מצעדי סקס. הייתי כבר בת"א. אפילו לי הכל נראה מגעיל ואני (מן הסתם...) ממש לא נגד. אי אפשר להמשיך למשוך תשומת לב בצורה הכי מגעילה ולבקש כבוד. יש זמן ומקום לכל דבר, אף אחד לא עוצר אף אחד לחיות את החיים שלהם, מותר להיות הומואים ולסביות, יש מועדונים ופאבים, יש עיר שיחסית תומכת בזה כמו ת"א, סתם לחפש אש בגלל חוסר בטחון.

white star

New member
../images/Emo54.gif אוייש תנוח

די נמאס לי מכל ההומואים ההומופובים שמתחבאים מהצל של עצמם וחושבים שהם יודעים מה הולך במצעד בירושלים לא הוא לא כמו התל אביבי ותהיה בו אז תראה.

אני בת

תשנה דחוף את הטון הזה שיש לך פה על כל מי שלא מסכים איתך כי זה לא מתאים למנהל. אתה אולי כחול אבל הדעה שלך לא מעל אף אחד פה. חשבתי כמוך כשהיה את המצעד לשעבר שזה הומופביה עצמית כי התעצבנתי מהתגובות של הדתיים ואפילו רציתי לבוא. אבל ממש אין לזה שום קשר, מגעיל אותי לפתוח עיתון ולראות שאני בקבוצה של האנשים החולי תשומת לב האלה. זה ייצוג גרוע וזה לא מקדם שום דבר חוץ מיותר שנאה, אל תנתח אותי הומופובית או לא כי אין לי שום בעיה לחיות את החיים שלי כמו בן אדם נורמלי, כל אחד חופשי לעשות מה שהוא רוצה, מה לעשות שאי אפשר לעשות את זה בכל מקום. כמו שאוכלי חזיר יעשו מצעדים בירושלים בשביל שיהיו יותר חנויות לבשר לבן בירושלים. תעשה לי טובה ואל תעשה מהמצעד מצעד תמים ולא פרובוקטיבי. כל המטרה שלו זה לעשות רעש אז כשיש דקירות ושריפות לא להתפלא. אבל אם אתה בקטע של פסיכולוגיה זה הכל חוסר בטחון עצמי ורגשי נחיתות. כל הפרובקטיביות הזאת מעוררת רחמים. תלמדו לחיות את החיים שלכם בלי למלא לעצמכם את החיים בדרמות מיותרות או דקירות שאתם מביאים על עצמכם ואחר כך גם תתלוננו עליהן.

white star

New member
|חתול?| בולשיט

והטון קודם היה כי הייתי עצבני, על זה אני מתנצל. המצעד תמים בקטע של סקס, אבל לא במהות. כן זה להזכיר שעדיין דופקים אותנו, שעדיין מתייחסים אלינו כאל אזרחים סוג ב'

white star

New member
../images/Emo54.gif אתה לא מגביר שנאה

אלא אם מבחינתך לעמוד על זכויותינו זה לגרום שנאה. סבבה, בוא נמשיך בביטול, וגם זה יגיע לת"א, הרי גם שם יש דתיים שזה פוגע ברגשותיהם, לא? ונמשיך מבחינת חוקים, ההכרה (המאוד חלקית) של המדינה בהומואים פוגעת ברגשות המפלגות החרדיות, בואו נבטל אותה! ובצבא... אתה מבין לאן אתה יכול להגיע? ומי שחושב שזה דמיוני, לא חסרות דוגמאות בהסטוריה

א. ברור שאתה מגביר שנאה,

נתקלתי בזה ביום יום שלי, אם זה בבית ספר, אם זה בעבודה, אם זה באינטרנט, אם זה עם אנשים שאוהבים הומואים!! ממש אוהבים!! "המצעד הזה ממש מיותר, אין לי כלום נגדם אבל הפעם הם באמת הגזימו.." נשמעו קריאות כאלה מכל עבר, ואני ספגתי אותם בעצמי מאנשים שמה לעשות, לא יודעים שאני אישית נגד זה ופונים בלשון רבים "למה אתם עושים את זה בכלל? זה מיותר!!" אתה צריך להבין שהמוני אנשים שהיו בעדנו, פשוטו כמשמעו הפכו את עורם מולנו כנגדנו. זו עובדה קיימת, וזה רק בגלל המצעד האחרון. אני לא מבין איך על ידי צעידה ברחובות ירושלים, כשדגלי גאווה מונפים על כל עמודי העיר בגאון, יכולים לשנות את זכויותינו. מקסימום, לערער אותם ואת מעמדנו. לצערי

למעלה