לא לא לא לא שוב!!!

wiseman19

New member
אני דווקא בעד.

ירושלים היא עיר במדינה דמוקרטית, זכותנו לצעוד בעיר הבירה שלנו. נקווה שיהיה פחות בלאגן מהפעם הקודמת.

מממ...

אני יודע שיש הרבה חרדים בירושלים, ושהם טוענים שזה פוגע ברגשותיהם ובמוחם הרך של עולליהם. אבל לכל אחד מותר להביע דעה, ומבחינה היסטורית המצעד נראה לי חשוב...

אז כשתהיה ירושלמי ``תסכמים`` עם

מארגני המצעד, שמפספס כל פעם מחדש את המטרה שלו ופשוט גורם לאנשים שלא שמעו עלינו לשנוא אותנו סתם

יכול להיות

שהמצעד מפספס את המטרה, ואולי לא, אבל לא דיברתי על זה. דיברתי על הרצון של הירושלמים ההומואים להרגיש שגם הם שייכים לעיר הזאת ושגם להם יש זכות דיבור. בקשר אליי, אני לא אהיה במצעד, גם בגלל שאני חצי בארון, וגם בגלל שאני לא ירושלמי. אני אישית לא מרגיש שום זיקה לעיר הזאת כי אני לא גר בה, אבל יש המון אנשים שכן, וחשוב להם להביע דיעה. הם לא צריכים לשבת בשקט רק בגלל שיש אנשים שזה לא נראה להם ועלולים לשנוא אותם.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif "שלום לך ירו-הו-שלים

מעל פסגת הר הצופים! ירו-הו-שלים, על ה-***. כל בית"ר על הקטר!"

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif "לא לא לא זה לא חשוב

לא לא לא זה לא חשוב לא לא לא... זה לא חשוב לי... כי הכל יסתדר לי מחר"

starfield

New member
גם לפי דעתי מיותר

נכון שזו זכות שלנו, אבל זה סתם מעיק ומעצבן את רוב הדתות בעולם, ואין סיכוי שמפגש כפוי ישנה את דעתם על הדת, ככה שזה לא ממש חשוב לקיים את זה בי"ם

white star

New member
../images/Emo54.gif ההבעת דעה די מטופשת

בהתחשב בעובדה שזה הפעם השישית או השביעית שבה מתקיים המצעד.

הבעת הדעה היא לא מטופשת,

היא פשוט מנוגדת לשלך, והגיע הזמן שתכבד דעות כאלה. ולעניין, להזכיר לך מה קרה בשני המצעדים האחרונים? דקירות, חוליגניזם ופורענות? לא רוצה את זה בעיר שלי שוב לא רוצה את זה בכלל

../images/Emo88.gifבעיר שאתה כל כך מתאמץ להגן

עליה אם היו יודעים מי אתה ומה אתה לא ממש היו רוצים שתגור שם. ואם זכותך לגור שם זכותי לצעוד.

אתה לא עונה בצורה עניינית, מהסיבות:

א. כולם יודעים עלי בירושלים ואין אחד שחושב שאין לי זכות לגור פה, זה לא העניין. ב. זה לא קשור בכלל למגורים, זה עניין של להיות חכמים ולא צודקים, אני לא רוצה לקום בבוקר כשכל העיר (שכן, אני כל כך מגן עליה) שרופה ומסריחה מזבל ופלסטיק שרוף. ג. למה להתעקש לעשות את זה דווקא בירושלים? אוקי, אז זכויות האדם. אבל אפילו על חשבון שנאת העולם? וכן, אכפת לי ששונאים אותי על דברים שהם לא אמורים להוות עילה לשנאה. (עירום פרובוקטיבי, ובבקשה, אל תתיימר לומר שאין כי יש והמון!!) ד. מעצם העלאת הרעיון של המצעד אתה שוב מסתכן בחיי אדם! לא פחות ולא יותר!! אנשים נדקרו נשמה, נדקרו! למה שוב?? בקיצור ערן, יש אלף סיבות למה לעשות את המצעד, ויש אלף סיבות למה לא לעשות, אני חושב שאלה שמצדדים באי קיום המצעד גדולים בהרבה על אלו שכן, כיוון ששוב, חיי אדם עומדים כאן בסכנה וסדר כלל ארצי גם כן. מ.י.ו.ת.ר!!

white star

New member
../images/Emo54.gif כלומר אתה מפחד

אתה יודע שלפני המצעד הראשון בת"א היו איומים על החיים של הצועדים? אני חושב שירושלים חשובה לא פחות מת"א.

רותם

לרצות מצעד בירושליים (שוב!) זה הכי דווקא בעולם. לעורר את כל המדינה על קהילה שהיא מיעוט זה ללכת עם הראש בקיר. כשמחפשים שיקבלו אותך ושיתייחסו אלייך שווה בשווה לא צריך לגרום לכל העולם להתמרמר עלייך - הפוך, עדיף לבוא בחיובי. במיוחד שכ-ל הארץ, חוץ מאולי בני-ברק, פתוחה בפני המצעד, אז דווקא ירושליים? מתערבת איתך שחצי ממי שתומך ברעיון לא טורח לבקר שם אלא אם כן הוא ממש חייב. אז בוא נחתוך את ההתחסדות.. זאת עיר הבירה שלי וזכותי לצעוד שם - סבבה, אבל למה על חשבון רגשות של כל-כך הרבה אזרחים? וזו לא רק קהילת הדוסים המוטרפים שחיים שם. יותר מחצי מדינה התנגדה לזה, מסיבות אלו ואחרות. אתן לך דוגמה, אם בפולין, אנשים שמכחישים את השואה - יודעים שכל עם ישראל כואב אותה, עד היום! - יחליטו שהם רוצים לעשות מסיבת ענק דווקא על שטח גטו ורשה. כן, כל פולין העצומה פתוחה בפניהם, אבל מה, זאת עיר הבירה שלהם, זכותם לעשות שם מסיבה, למי אכפת אם יש כמה מיושנים שזה מפריע להם? אני בטוחה שזה היה מפריע לך, אולי מצלק אותך. אם זה לא התחום שנוגע בך אז תדמיין דוגמה אחרת. העקרון הוא, שכשכ"כ הרבה אנשים מתנגדים בצורה כ"כ נחרצת למשהו - ויש להם מניעים הגיוניים, אפשר, ורצוי, למצוא פשרה הולמת. בסה"כ הרעיון של המצעד הוא ליצור פתיחות וקבלה לקהילת ההומוסקסואלים והלסביות, לא? לגרום לאנשים לאחל לכם ת'מוות היא לא בדיוק הדרך..

white star

New member
../images/Emo54.gif סליחה?

לי יש הרבה יותר זכות מאיזה משתרמט שלא יודע מזה צבא ויורד על הדגל בעצמאות ולא עומד בשואה הם רגילים שמתקפלים אליהם לכן הם העתיד תחשבו על איראן, רק שלהם יש נפט -> פה באמת יחזרו לחיות כמו בני ישראל לפני 2000 שנה בקצב הזה

אישית הייתי בעד המצעד אך ורק אם לא

היה בו עירום (ששוב, ישנו!!) שלכאורה מייצג גם אותי. אני מאוד מסתייג מצורת ההתנהגות הזו של להתפשט ולהראות לכולם מה יש להם באיזור החלציים וכו ולכן אני נגד המצעד.. וזה לא משנה אם זה מצעד של סטרייטים טראנסג'נדרים דו מיניים וכו וכו כו כמובן שהערך המוסף הוא חיי האדם שמה לעשות רותם, תשלים עם זה, פשוט בסכנה אם מתקיים מצעד כזה בירושלים

למעלה