טוב, אני ידגיש שוב,לא ברור למה חושבים שאם אחד כתב פה משהו זה פותח לו אפשרות לעלות עלינו.כל עוד שהוא לא נכנס לעניינים ומתכתב במסרים,הוא בדיוק כמו כל אחד שיכול לקרא הכל פה.מצד שני אם אחד שמגיע לו להיות פה יקבל דחיה הרי שמנענו ממנו דבר שאנחנו יודעים היטב כמה הוא חשוב.
כשאנשים לא רצויים ירגישו כאן בבית הם ירכשו את אימון החברים הקבועים כאן במהירות ומכאן הדרך למחבתי"ם הנכבדים לקבל את מה שהם כ"כ רוצים כבר שנים בפורום יוצאים ולא מצליחים קלה ביותר. צריכים גם להשתמש לפעמים אם השכל שאלוהים חושב שהוא נתן ולהבין שתמימות יתר בעולם הכ"כ מרושע הזה הורגת.
שעד עכשיו תמיד קיבלו יפה את מי שהציג את עצמו כמו שאנחנו רוצים,אז אני לא בא להקל את התנאים.רק ביקשתי שיתנו לבן אדם הזדמנות להציג את עצמו. מצד שני באתי גם להזכיר שגם מי שכותב בדיוק מה שאנחנו רוצים לקרא,יכול להיות מתחזה מתוחכם,ולצד קבלת פנים יפה צריך להמשיך לחשוד.אני גם רוצה שיקבע חד משמעית שרק לא מאמינים יכולים לכתוב פה. לא מדובר בתמימות אלא ברצון לעשות סדר בדברים.
אני מאמינה שיש אלוהים בעולם ולא מאמינה בכל האבולוציה וכו' אבל לא מאמינה ולא מקבלת את האורח חיים החרדי / דתי. אני חושבת שבאנו לעולם כדי להשתדל ולהיות אנשים טובים יותר מכל בחינה וזה תפקידנו פה. אז מה? לכן אני לא חרדית אנוסה??? היחס שקיבלתי בהתחלה באמת הוציא לי את החשק לכתוב פה ואני לא חושבת שאני שונה פה ממישהו. חרדית מודרנית כלפי חוץ אבל מקיימת אורח חיים חילוני לגמרי
נראה לי שרוב החברים/ות פה הם לא ילדים קטנים מתלהבנים, אלא בעלי משפחות ואנשים שכבר ראו כמה דברים בחיים, ולא במהרה יעשו מעשים פזיזים. כולנו מודעים היטב לעלול להתרחש בעקבות חשיפה, ומי שבתמימותו ובסכלותו חושף עצמו בפני מישהו שקיים לגביו חשש ולו הרחוק ביותר למחבתיות, אין לו על מי להלין אלא על שיקול דעתו המטופש. וכבר למדונו חכמים: כל מי שאין בו דעה - אסור לרחם עליו.
אני אומרת שקודם כל אפשר ללמוד מנסיונם של אחרים. שנית, בנות כמו הילה או איך שלא קוראים לה לא ייתקבלו כאן. שלישית, האנוסים שייתקבלו כאן בקור רוח יבינו שזה נובע מחשש ליפול בפח. רביעית ניקים חדשים שנוצרו במרץ 2010 מחשידים יותר מכל ניק אחר ולכן תציג את עצמיך. (וישלך מזל שראיתיך כותב בשבת אחרת היית מקבל בוקס לפרצוף)