לא יכולה יותר.

seeyou

New member
"אני בנאדם שקשה לו להיות לבד "

מכאן מתחילות הבעיות של כול זוגיות אם את לא חייה טוב עם עצמך אל תצפי שאדם זר יקבל את זה בהבנה. בני אדם נולדים לבד חיים לבד מתים לבד ולא ב"זוגות" גם אם יש אהבה גדולה(לכול אחד יש מסלול אישי
) יוסי

SilentWarrior

New member
קראתי את הדברים שכתבת...

וזה כאילו אני כתבתי אותם!!! רק בנוסף לכל זה, אין לי תקשורת טובה עם בן הזוג שלי, אז גם לא עלתה אופציה של טיפול זוגי... אנחנו מתנהגים כאילו הכל בסדר, אבל יש לי תחושה כבדה מאוד 24/7.... אני הולכת לפסיכולוג וגם בעבר נטלתי טיפול נוגד דיכאון, אבל כנראה יש משהו אחר ובסיסי שאמור לפתור את הבעיות, אני רק מנסה לשכנע את עצמי שזה משהו חיצוני ולא עבודה פנימית...

chenby

New member
תמשיכי לנסות לשכנע את עצמך

אין באמת שום דבר חיצוני, הכל תמיד היה ויהיה עבודה פנימית. אישה חכמה מאוד אומרת - התפקיד שלי בחיים, זה אהבה ללא תנאים. התפקיד של כל השאר, זה ללחוץ לי על הנקודות... אין לך שליטה על שום דבר חיצוני, זה הכל בא בשביל להעמיד אותך בניסיונות. סורי, אבל צריך להתחיל לעבוד.. וזו העבודה הכי משתלמת שיש.

SilentWarrior

New member
כמובן שאת צודקת

אבל הכי קשה זה לעבוד על הדברים הכואבים ביותר, לכן מדחיקים אותם עוד ועוד... :(

chenby

New member
נכון

ותמיד הם יחזרו להציף אותך, תמיד יחזור אלייך הניסיון עד שתעמדי בו. וגם אחרי שתשברי דפוס- תמיד יחזור עוד ניסיון או שניים בשביל לבדוק אותך - האם באמת שברת דפוס? או שאת עובדת על עצמך... אין מנוחה בעולם הזה, ככל שתשכילי להפנים את זה מהר יותר, יהיה לך קל יותר. ותתחילי לעבוד.

למעלה