לא יודע אם עשו את זה כבר לא אכפת לי

HelloweeN

New member
אממממ על מי אתה מדבר?

כי שתי הלהקות חיות ממה שהן אוהבות לעשות - מוזיקה. קאנטים או לא קאנטים, זה הגשמת חלום של כל מוזיקאי.

ואני לא אוהב את זה...

הליריקה מטומטמת, אני מניח שיש אנשים שמסכימים איתי... גם אצל איירון מיידן ככה, וגם בלהקות פאוור מטאל זה ככה. ואת המוזיקה של מאנוור אני לא אוהב, לא מתחבר לזה... וזה מה שיש להגיד, עכשיו בוא נפסיק את הויכוח המטומטם הזה, הוא לא מתקדם לשום מקום.

MetalliKosta

New member
הליריקה של מיידן טיפשית?!

של מנוואר מילא...הם לא שיא התחכום (למרות שאני אוהב כמה שירים שלהם) אבל של מיידן?

שמע...

הם שרים על מטוסים ועל אינדיאנים, זה טיפשי לדעתי

matt hensley

New member
הממ....

1)children of the damned,only the good die young 2)חחח למרבה הפלא the long distance runner 3)deja vu(תקנו אותי פה...יש לי טעות מאה אחוז אבל אין לי כוח לבדוק מהי..מי שבא לו שיתקן..) 4)aces high(מזכיר לי מכונות משחק כאלה שהיו שהייתי קטן של קפקום...המוסיקה ממש דומה למנגינות שהיו להן...)

תשובות

1.children of the damned(בהחלט שיר שמעביר עצב) 2.Run To The Hills 3.Infinite Dreams 4.Be Quick Or Be Dead(מזכיר לי את המשחק קארמגדון II וגם זה היה השיר הראשון של מיידן שלי)

שלי

1. אין דבר כזה! 2. המממ... Aces High, Phantom Of The Opera 3. לא יודע, לא קרה לי... פילוסופיה זה מפגר 4. Fear Of The Dark, The Wicker Man

למעלה