לא יודע אם עשו את זה כבר לא אכפת לי

matt hensley

New member
חחחחח לך תאונן תוך כדי שמיעת דיסק

של בליינד גרדייאן יא עלוב....רק מושפלים כמוך ממשיכים להתעקש בולשיטים כאלה יא ילד אומלל....ונדיר שאני בא לעזרה של בן דוד שלי אבל הפעם אתה שברת שיא ברמת העליזות שלך...אבל נו מישהו פה צריך לגמור עם השטות החנונית-מוסיקלית הזאת חחח אז בוא נצא ילדים גדולים: הלוין-אתה מומחה מוסיקלי אלון-אתה לא קפיש? מרוצה מטאליסט ותיק? יפה. ואגב זה פורום ככה שכל הודעה שאתה רושם זה הזמנה אישית לכל מי שקורא אותה להגיב אז אל תתפלא על התגובות....

HelloweeN

New member
ועוד מי שמדבר על הומואים.

אני שוב לא מבין מה אתה דוחף את האף שלך לעניינים לא לך. האם מישהו קבע אותך לסניגור של הבן דוד שלך? הוא לא יכול להגיב בעצמו? ניחא. אני שוב חוזר וכותב, כל הוויכוח המיותר הזה היה נמנע, אם הבן דוד ההומו שלך (זה עובר אצלכם במישפחה אני רואה..) היה מוסיף את המילה "לדעתו" להודעה שלו, ולא מנסה לצאת בהצהרות מטופשות. תקרא את ההודעות שלי, את התוכן שלהן נטו, ותיראה שאני צודק דוגרי.

Alon31288

New member
תרגיע את עצמך

אני מתחיל לחשוב שאתה איזה עשיר אחד שחושב שהוא מושלם וכולם נחותים מדי בשבילו. כמה גיי אתה יכול להיות?

Alon31288

New member
שמע יא חתיכת נגיף טפיל חיידק מעצבן

אני יכול להסתדר בעצמי והוא פשוט לא סובל מפגרים כמוך אז הוא היה חייב להגיב. עכשיו, זה שאתה תקוע באידיולוגיה של חקירות על מוסיקה ומונחים ולא נהנה ממוסיקה זאת בעיה שלך וטימטום גמור. ואם אתה חושב שאם אתה טיפה יותר גדול אתה יותר חכם ויותר מבין אז באמת שאתה אידיוט כי אתה רק עוד מעריץ ואתה לא קובע שומדבר. לא מה שתגיד יהיה נכון אז סתום ת'פה כבר ותקשיב למה שאומרים לך כי באמת כבר נמאס מהתפלצפות שלך שהיא לגמרי חסרת בסיס וגורמת לך להראות כמו טמבל.

HelloweeN

New member
למה אתה והבן דוד המפגר שלך מנסים

להכניס לי מילים לפה? מאיפה אתה יודע שאני לא נהנה ממוזיקה? מאיפה אתה יודע שאני שקוע כל החיים שלי באידיאולוגיה? אני לא מבין מאיפה אתה מפליץ אץ השטויות האלה. אני בעצמי מנגן, כבר כמה שנים טובות, אז תאמין לי שאני יודע להנות ועוד איך ממוזיקה. גם ממוזיקה שאני שומע, וגם ממוזיקה שאני יוצר. ה'יתרון' שלי עלייך, שאני יודע את ההבדלים בין ז'אנרים מסויימים, מה שמאפשר לי לדייק בהגדרת סגנון המוזיקה החביב עלי. מעריץ? שוב, אני לא יודע מאיפה אתה קורא, מהתחת או אנ'לא יודע מה.. ולא מבין איך אתה מגיע למסקנות על סמך דברים שבכלל לא כתבתי. אבל עדין כל הכבוד שאתה מנסה להיות הפסיכולוג בשקל שלי, ומנסה לבנות לי "קווים לדמותו של גולש האינטרנט HELLOWEEN", בלי הצלחה יתרה אני חייב לציין. להבא, פשוט תשתוק. או תוסיף את המילה "לדעתי" בהודעות שלך. עכשיו, פיפי וישון.

matt hensley

New member
חחח טוב אני אסיים את זה פה.

אתה מלך. אתה יודע הכל במוסיקה. אנחנו שני הומואים שלא מבינים כלום. הנה מרוצה?או שבא לך לריב עוד קצת כמו ילד?

Alon31288

New member
ניצחת!

כולם לדעת שהלווין ניצח אותי! המלך שוב השתמש במהלכים המבריקים שלו נגד הנחותים שמזלזלים בסמכותו. לא היה לי סיכוי... שיט.

HelloweeN

New member
שוב, אתה מכניס לי מילים לפה.

מילים שמבוססות על בולשיט, ועל דברים שלא אמרתי. תחשוב מה שבא לך, לי כבר לא אכפת. רק להבא, שהבן דוד שלך פשוט יוסיף את המילה "לדעתו" בהכללות שלו. i rest my fuckin' case

Alon31288

New member
טובבבבבבבב

המשפטים המפגרים האלה באנגלית לא עושים אותך יותר גברי, שתדע. ומשתגיד. נמאס כבר.

Alon31288

New member
פשוא אל תגיב יא תקוע

וואי אשכרה אין לך חיים שיש לך מה להגיד על כל דבר תבין שאתה לא מעניין לא אתה לא הידע מרקיע השחקים שלך ולא הקללות העלובות שלך שחוזרות על עצמן כמו מחזור. נו ניצחת כן בליינד הם הבי מטאל כי ברור שהם החלוצים של הסגנון והם הכי כבדים שיש. לא. איירון מיידן ג'ודס פריסט דיפ פרפל... הם הבי. אבל... מה שאתה אומר קדוש הוא כי אתה יותר גדול.. בטימטום אולי... לא, בעצם בטוח. ועכשיו תפסיק כי אין לך מה להגיד חוץ משטויות אז תחסוך לי את זה.

אז גם אתה הייתה צריך להוסיף "לדעתך"

יוצא בהצהרות כאילו מוזיקה זה עובדות. אז הוא אומר שבליינד גארדיין זה לא ת'ראש או כן ת'ראש או לא משנה מה, עניין של טעם. מה חשוב לך? אקיצר, אתה, אלון ומאט יצאתם הומואים שאתם מתווכחים כמו דפוקים על שטויות.

Alon31288

New member
ואתה דפוק מטבעך

אתה סתם מדבר בלי להבין מה קרה פה בכלל הוא נותן הגדרות לא נכונות ועוד ממשיך לחקור על זה עד פרטי פרטים הכי קטנים ומתחיל לעשות דוקטורט על ז'אנרים של מוסיקה בלי סיבה ועוד אחר כך מתנשא על כולם בגלל שהוא יותר גדול וחושב שבוא יודע הכל הגיטריסט המהולל אל תעזור לו, גם אתה תצא אידיוט בסוף. תניח לזה כל עוד זה נראה בסדר.

HelloweeN

New member
אני מקווה שתקבל כבר חסימה על

הזיוני שכל שלך. "גיטריסט מהולל"? שוב, לא מבין איך הגעת לזה. הקיצר, לך חפש ת'חברים שלך.

Alon31288

New member
כן מלכי. ברור, ברור...

בניגוד לך המנהל נוהג לחשוב בהיגיון למרות שהוא שונא אותי

matt hensley

New member
חחח אני אמרתי להם שהם טמבלים

שהם מתווכחים על זה....והם גררו אותי לתוך זה.....

HelloweeN

New member
לא,אתה גררת את עצמך לוויכוח מטופש

זה. יצאת דביל בדיוק כמו השאר.

matt hensley

New member
חחח באמת...

הייתי צריך לתת לכם להמשיך לריב כמו טמבלים...זה היה הכי טוב...

למעלה