לא יודע אם עשו את זה כבר לא אכפת לי

Alon31288

New member
חחחחחחח

הוד אוגרותו, למה אתה מתנשא עלינו ככה בגלל שאתה טיפה יותר גדול? זה הופך אותך ליותר חכם? לא. וזה באמת מטומטם הוויכוח הזה ואשכרה מוסיקה נוצרה (ברוב המקרים) כדי שנהנה ממנה ואני מרגיש כמו אידיוט על וויכוחים כאלה ובצדק. אם זה עושה לך טוב אז תהנה כל עוד אתה יכול, כי בסוף אתה תבין את הפיגור שבדבר. יומעולה והנה משהו שכבר טחנו אבל זה מתאים...

matt hensley

New member
חחח אלון יא נעל

הוא הגיב להלווין המטאליסט הותיק המרשים....חחחחחחח

Alon31288

New member
הוד אוגרותו אני מצטער.

אני קצת התבלבלתי לא התכוונתי אליך. סורי. התכוונתי לגיטריסט הקודם של איירון מיידן - הלווין הקדוש. תחליף את הוד אוגרותו להלווין. והלווין אידיוט.

HelloweeN

New member
בקשר אליך,

מי שמדבר על הומואים. להבא אל תדחוף ת'אף שלך לעניינים לא לך. אני שמתי לב שיש לך משהו נגדי. עכשיו, זה לא מענין אותי מה זה, יש לך משהו להגיד לי, שלח לי מסר אישי, או ניפגש כמו אנשים איזה יום במקום שניקבע, ואז תגיד לי בדיוק מה שיש לך להגיד. עד אז, keep your shylock nose off my buissnes

MetalliKosta

New member
הממ אני לא אמחוק

כי אני נגד הקטע של למחוק הודעות כי אנשים השקיעו זמן בלנסח את עצמם ולכתוב הודעות. אבל בחיית תשדלו לכתוב את הדיעה שלכם בצורה נורמאלית ולא "ת'הומו" וכו'. אלון,זה באמת קצת טיפשי לכתוב הודעה בסגנון "הם מלכי הפאוור מטאל" בלה בלה תכתוב שלדעתך הם להקה מעולה או משהו כזה. הקטע של ה"לדעתי" באמת חשוב בכל דיון... לאון,בחיית...קצת פחות התנשאות
אז הוא לא יודע שיש השפעות ת'ראש ונגיעות האבי בדיסקים הראשונים של בליינד גארדיאן,אבל זה לא עושה אותו ל"נחות" ממך.

Alon31288

New member
טוב, אני יודע את זה

פשוט זה לא נכון להגיד שהם הבי ות'ראש אפילו אם יש נגיעות כי מן הסתם יש להם השפעות של להקות הבי זה כן הכי נכון להגיד עליהם פאוור כי זה מה שהם אבל שיהיה

HelloweeN

New member
למה זה לא נכון?

תשמע את BATALLIONS OF FEAR למשל. אתה רוצה להגיד לי שזה פאוור כמו אדגאי, סונטה קרטיבה, וכל השיט? ממש לא. תשמע את FOLLOW THE BLIND, כנ"ל, אתה שומע שזה אותו הדבר כמו הלוואין, VISION DIVINE וכו'? ממש לא. תשמע את TALES FROM THE TWILIGHT WORLD, שוב, תבחר לך להקת פאוור אופיינית ותנסה להשוות. זה כמו שתגיד ICED EARTH הם פאוור. (הם פאוור/ת'ראש) בתקופה הזאת המוזיקה של דארדיין בגדול היא הבי עם נגיעות ת'ראש. זה לא אומר שהם ניגנו ת'ראש, זה אומר שהם ניגנו הבי בגדול ועם נגיעות של ת'ראש. שמעו בהחלט השפעות ניכרות של ת'ראש. היום, החל מהדיסק NIGHTFALL IN MIDDLE EARTH, הם אכן נהפכו ללהקת פאוור. להקת פאוור שמהר מאוד אבד עליה הקלח, והיא מתחילה למחזר חומר, להשמע אותו דבר, ואיבדה את הסאונד הייחודי שלה. במקום לנסות להתווכח איתי כל הזמן, פשוט תשמע בעצמך את הנ"ל, ותווכח בעצמך.

matt hensley

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההסבר

אתה רואה ככה זה סבבה להסביר לבנאדם משהו..אבל שאתה בא בקריאות של הומו הומו בלה בלה בלה זה סתם להיות טמבל. סחתיין על התגובה לעניין. ואגב אני לא הייתי בשום צד בויכוח הזה כל הזמן...הצטרפתי מתישהו לאלון כי אתה קיללת אותי וזה עיצבן אותי..זה הכל...מה שרציתי בכוונתי המקורית זה לשים סוף לויכוח הלא הכרחי הזה....

HelloweeN

New member
סבבה. להבא, פשוט אל תתערב

בוויכוחים שלא נוגעים אליך. הכי טוב.

HelloweeN

New member
טוב נו

1- מלנכוליה? אממממ אין כזה דבר. מוזיקה חוץ מכמה שירים של באת'ורי לא עושה אותי מדוכא ממש. 2-אמממ וואו יש הרבה, the trooper, caught somewhere in time וכו' 3-מחשבות פילוסופיות? אממ אף שיר 4- נוסטגליה? אוהוהו the evil that man do וכמובן כמובן fear of the dark שמעלה אצלי אסוציאציות של זמן אמיתי (1997) כשהייתי ילדון בן 14, ושמעתי את השיר הזה לראשונה בחיי, וידעתי שזהו, זאת ה-הלהקה.

HelloweeN

New member
אגב, במקרה שלי,

2, בממקום לרוץ מהר, אצלי זה: אני, האוטו, כביש חדש, מואר וריק, וריח של אספלט טרי. וזה בד"כ בלי מוזיקה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני פוזר? איך אתה מעז לדבר עם פוזרים כשאתה מזכיר את השם של מנוואר?

HelloweeN

New member
כי מנאוור נאמנים לאידיאלוגיה

שהם שרים עליה, והכי הכי חשוב, הם נאמנים למוזיקה שלהם. זה כמו שתגיד ש- DEICIDE הם פוזרים. אבל ההפך הוא הנכון - גם הם, עם כל הטיפשות שבליריקה שלהם, נאמנים לסגנון שלהם ולאידיאולוגיה שהם מאמינים בה. זה כל הנקודה.

למעלה