לא יודע אם עשו את זה כבר לא אכפת לי

Awaken

New member
לא יודע אם עשו את זה כבר לא אכפת לי

בכל מקרה... סקר נחמד.... 90% שכבר עשו את זה אבל לא נורא.... 1) איזה שיר של מיידן גורם לכם להיות המין מצב רוח מלנכולי, כמעט עצב? 2) איזה שיר של מיידן גורם לכם לחשוב שאתם יכולים עכשיו לרוץ 10000 קילומטר ב-2 שניות. (יעני מכניס לכם מרץ ואנרגיה). 3) איזה שיר של מיידן גורם לכם לחשוב מחשבות "פילוסופיות" על החיים? 4) איזה שיר של מיידן מעלה לכם זכרונות נוסטלגיים? (אני לא מדבר בהכרח על שירים ישנים)

Awaken

New member
שלי....

1) Brave New World 2) The Wicker Man, Rainmaker 3) Hallowed Be Thy Name 4) Aces High

MetalliKosta

New member
אהבתי את הסקר

1.הלוואד בי דיי ניים...שיר עצוב. 2.הטרופר וראן טו דה הילס 3.המממ רוב השירים בסבן סאן אוף סבן סאן 4.FEAR OF THE DARK

Yuvallica

New member
אז ככה...

1. עצב? כל השירים מהX Factor 2. אנרגטי? Aces High 3. פילוסופי? Infinite Dreams 4. נוסטלגי? Fear of the Dark

נימרודל

New member
מגניב...

1) השיר שעושה לה מצברוח מלנכולי זה אולי, WASTING LOVE 2) שיר שנותן לי מרץ POWERSLAVE יש עוד המון אבל זה מה שמתעורר לי בראש. 3) שיר שגורם לי לחשוב על משמעות החיים HALLOWED BE THY NAME 4) נוסטלגיה SEVENTH SON OF A SEVENTH SON וזייהו בערך...

Zombieִ

New member
.

1) blood brothers גורם לי, מסיבה לא ידועה, להיות קצת מדוכאת. שיר ענק. 2) יש שני שירים שמכניסים בי מרץ- ראן טו דה הילס ו-בי קוויק אור בי דד. 3) מחשבות פילוסופיות... אולי ריינמייקר, למרות שהוא לא שיר כ"כ טוב. 4) נוסטלגיה? משהו כמו דה נאמבר אוף דה ביסט ופיר אוף דה דארק.

סקר נחמד

1) Hallowed Be Thy Name & Afraid To Shoot Strangers 2) Run To The Hills & Wasted Years 3) Two Minutes To Midnight... סתם על השאלה הזאת אני לא יכול לענות, זה לא קשוח. 4) Fear Of The Dark & Wasted Years מזכיר לי את הזמן בכיתה ז' שישבתי באוטובוס עם המינידיסק וחרשתי על השירים האלה.

Alon31288

New member
וואו ענק. כל הכבוד על הרעיון.

1.No Prayer For The Dying, Children Of The Damned,The Mercenary,The Thin Line Between Love And Hate 2.Invaders,Holy Smoke,The Number Of The Beast,The Thin Line Between Love And Hate 3.Bring Your Daughter To The Slaughter,The Thin Line Between Love And Hate 4.Two Minutes To Midnight, Run To The Hills, Can I Play With Madness

Alon31288

New member
תראה...

אני חולה עליהם כי הם גאונים לדעתי אבל הדיסק הזה ברובו בסדר השיר שהכי מעצבן אותי בו זה "סורפין' יו אס איי" כי זה של הביץ' בויז. איכס... אם אתה מכיר אותם זה כבר טוב. מומלץ למי שלא מכיר. פאוור מטאל טהור ועוצר נשימה.

HelloweeN

New member
זה לא פאוור מטאל טהור בכלל.

ההגדרה הכי מדוייקת לבליינד גארדיין בתקופה הזאת זה הבי/פאוור עם נגיעות של ת'ראש מטאל. כיום, אתה יכול לקרוא להם פאוור מטאל, כי הם התחרבנו בטירוף. אז הם היו להקה משובחת משהו בסט. הקיצר, זזה לא המקום. יש פורום פאוור מטאל, פורום עם הרבה הומואים שלא מבינים מהחיים שלהם, שם אפשר לדסקס את ענייני השומר העיוור.

Alon31288

New member
זה לא קשור עכשיו

אם כבר אמרת משהו. הם נעשו יותר טובים עם הזמן והם אלילי הפאוור מטאל אף להקה לא הגיעה לביצועים שלהם בז'אנר הזה הם אשכרה להקה שמשתבחת עם הזמן וכל פעם משנה משהו קטן הם אפילו לא קרובים לת'ראש וכן מן הסתם הם הבי אבל מחשיבים את זה כפאוור כי זה מה שהם בעקרון הקיצר, להקה מעולה ואחת הכי טובות שקיימות עם עוד כמה עשרות להקות שבינהן מיידן כמובן.

HelloweeN

New member
תרשה לי להוריד אותך מהעץ שטיפסת

עליו. שוב אתה מוכיח את טיפשותך. הכל היה נמנע אילו היית מוסיף את המילה "לדעתי". איזה אלילי פאוור ואיזה בטיח...... פחחחחחחחחח מלהיות להקה מיוחדת בתחילת שנות ה-90 עד לדיסק NIGHTFALL IN MIDDLE EARTH, הם הפכו לעוד להקת פאוור. הם ממחזרים את החומר שלהם, הסאונד הייחודי שהיה להם אבד, או במילים אחרות אבד עליהם הקלח. הם ממש לא משתבחים עם הזמן. יש הרבה מאוד להקות שבניגוד לבליינד, כן משתבחות עם השנים: GAMMA RAY, VISION DIVINE, EDGUY וכו'. תשמע את שלושת הדיסקים הראשונים של בליינד, ואם היית בקי מספיק במאפייני ת'ראש ומטאל בכלל, היית שומע מיד השפעות של ת'ראש. מוזן שבגדול הם הבי/פאוור אך בהחלט היו קיימות אז השפעות ת'ראש. להבא, לפני שאתה פולט בולשיט יענו "חכם", תחשוב קצת.

Alon31288

New member
מה אתה חושב שאתה?

אתה אומר דברים כאילו אתה איזה פרשן גדול ורק שטויות אתה פולט. שמע אתה לא ממש הבנאדם האידיאלי להתווכח איתו על זה ובכלל אז רד מזה. תקשיב ללהקות כמו שצריך ואז תדבר.

matt hensley

New member
אני חושב...

שאתם שני מפגרים ומוסיקה נוצרה שתהנו ממנה ותשמעו אותה לא תריבו על ההגדרה האולטרא סופר מדויקת שלה....אז חלאס.... אני בטוח שיש גם בתפוז פורום ריבים מפגרים אז תלכו לשם.... peace דני

HelloweeN

New member
אני אומר דברים שאני יודע על מה אני

מדבר עליהם. זה שאתה ילד פעור ולא מבין מהחיים שלו כלום, זאת כבר לא אשמתי. להקשיב ללהקות כמו שצריך... ילדון, אני הייתי שומע את המוזיקה שאתה שומע עוד כשלא ידעת מה זה מטאל. אל תנסה ללמד אותי "להקשיב" ללהקות כמו שצריך.

matt hensley

New member
חחחחחח חתיכת פלוץ הומו

איזה יציאה של מתרומם:"ילדון, אני הייתי שומע את המוזיקה שאתה שומע עוד כשלא ידעת מה זה מטאל". אני אומר שתכתוב מכתב למנאוור ולאיירון לבליינד ותכתוב להם כמה שאתה מעריץ ותיק-גבר....חחחח טמבל. נמאס מהויכוחים שאתה עושה פה. אני נכנס לפורום בשביל לנהל דיונים לא לריב על הגדרות פלצניות של ז'אנרים...אם בא לך להתווכח עם אנשים על הגדרות מוסיקליות לך לחנויות מוסיקה במקום להיות גיבור ויכוחי אינטרנט. בינתיים תמשיך להרגיש גבר כי אתה נולדת שנתיים וחצי לפני.... יום טוב

HelloweeN

New member
מי שמדבר על מתרוממים.. אתה והבן

דוד שלך, שני הומואים זייני שכל. אין דבר שאני יותר שונא זה מאנשים שלא מבינים מהחיים שלהם, וכאלה שבאים ביציאות מעצבנות. אם להבא הבן דוד האידיוט שלך, או מי שזה לא יהיה בישבילך שיכתוב דברים נכונים ומדוייקים, ויוסיף את המילה "לדעתו" להודעות שלו, וויכוחים כאלה ימנעו. מענין... הפכת לסניגור שלו? הוא זקוק לעזרה של "האח הגדול" ב"וויכוחים" שיש באינטרנט? עלוב. אל תתערב בענינים שלא נוגעים אליך. תאמין לי שאני מתתווכח על הגדרות גם עם אנשים מחוץ לאינטרנט, אבל מעט מאוד, כי רובם ככולם אנשים שמבינים במוזיקה ויודעים את ההבדלים בין הז'אנרים.

למעלה