שוב כמה דיוקים והבהרות על דבריך...
אינני יודע על איזו אג'נדה אתה מדבר ואיזו אג'נדה היתה פה לפני? לגבי הצטרפות חברים חדשים לפורום - אז מאז עזבת ועד שחזרת נוספו רבים וטובים. כשעזבת היו בערך שני מניינים של חברים, וכיום יש מעל 50 חברים בפורום (לא כולם פעילים באותה רמה). ברור שלא כולם באו מנענע אלא כתוצאה מהמפגשים החברתיים בהם פורסם הפורום ובדרכים נוספות... יתרה מזו, אם הגיעו אלינו החברים מנענע - כל שיש לומר להם זה - אהלן ומרחבא, מי שבא ברוך הבא. יש פה מקום לכולם ואין טעם לפילוגים ופיצולים. הפורום נועד לכתיבתם והבעת עמדתם של כולם, ולא משנה איפה הם כתבו לפני. לגבי שתי הדוגמאות שנתת: 1. לגבי המפגש עם הפסיכולוג - כבר הגבתי בהודעה נפרדת בשרשור של המפגש. 2. לגבי שינוי שם הפורום ולמי הוא מיועד - שינוי שם הפורום היה דבר שעלה והתבקש ע"י חברי הפורום. לפני שתגיד: זה מה שאמרתי, האג'נדה שלהם וכו'... אז אני אבהיר שלא הכותבים בפורום הם שהעלו בקשה זו, אלא מפגשי הצעירים (האנשים שלא ידעו את ואללה) בהם אמרו החברים כי השם מפריע להם כי יש להם בעיה עם המילה "גאים". אגב, עם המילה דתיים לא היתה להם בעיה אז וגם לא היום. הפורום הזה נועד והוקם לתת במה להתבטאות להומואים ולסביות דתיים. אתה יכול לראות זאת בהודעת הפתיחה של הפורום. שאלו אותי כמה אנשים, הכיצד זה שיש פה חילוניים כמו תלאביבי וכמוך שכותבים פה? ועניתי בצורה פשוטה - הפורום פתוח לכולם, וככל שמגוון האנשים יהיה שונה, כך הדעות יהיו מגוונות יותר וכי כולם צריכים להיחשף למגוון הדעות ולא רק לדעה דתית אחת או יותר. אני לא רואה שום קשר בין הקביעה שיש פגיעה בציבור הרחב לבין מה שכתבת... המשך יום טוב.