לא יודעת למה

likud1

New member
אולי אני ביום של חוסר קליטה ../images/Emo13.gif

א"א להאשים אותי, ישנתי ארבע שעות בבוקר (הלכתי לישון ב7:00 וקמתי כבר ב 11:00). אם כך, כנראה שאנחנו מסכימים.

יום.

New member
להבא אנא תדייק במונחים

דתל"שית דו מינית בדיכאון אולי היה מתאים יותר. ואני מציעה לך לבדוק טוב טוב מאיפה מגיעה הטינה הזאת לעברי. לא שפכתי פה כל זעם, רק התרעתי על הרגשתי.

סבבב

New member
שוב כמה דיוקים והבהרות על דבריך...

אינני יודע על איזו אג'נדה אתה מדבר ואיזו אג'נדה היתה פה לפני? לגבי הצטרפות חברים חדשים לפורום - אז מאז עזבת ועד שחזרת נוספו רבים וטובים. כשעזבת היו בערך שני מניינים של חברים, וכיום יש מעל 50 חברים בפורום (לא כולם פעילים באותה רמה). ברור שלא כולם באו מנענע אלא כתוצאה מהמפגשים החברתיים בהם פורסם הפורום ובדרכים נוספות... יתרה מזו, אם הגיעו אלינו החברים מנענע - כל שיש לומר להם זה - אהלן ומרחבא, מי שבא ברוך הבא. יש פה מקום לכולם ואין טעם לפילוגים ופיצולים. הפורום נועד לכתיבתם והבעת עמדתם של כולם, ולא משנה איפה הם כתבו לפני. לגבי שתי הדוגמאות שנתת: 1. לגבי המפגש עם הפסיכולוג - כבר הגבתי בהודעה נפרדת בשרשור של המפגש. 2. לגבי שינוי שם הפורום ולמי הוא מיועד - שינוי שם הפורום היה דבר שעלה והתבקש ע"י חברי הפורום. לפני שתגיד: זה מה שאמרתי, האג'נדה שלהם וכו'... אז אני אבהיר שלא הכותבים בפורום הם שהעלו בקשה זו, אלא מפגשי הצעירים (האנשים שלא ידעו את ואללה) בהם אמרו החברים כי השם מפריע להם כי יש להם בעיה עם המילה "גאים". אגב, עם המילה דתיים לא היתה להם בעיה אז וגם לא היום. הפורום הזה נועד והוקם לתת במה להתבטאות להומואים ולסביות דתיים. אתה יכול לראות זאת בהודעת הפתיחה של הפורום. שאלו אותי כמה אנשים, הכיצד זה שיש פה חילוניים כמו תלאביבי וכמוך שכותבים פה? ועניתי בצורה פשוטה - הפורום פתוח לכולם, וככל שמגוון האנשים יהיה שונה, כך הדעות יהיו מגוונות יותר וכי כולם צריכים להיחשף למגוון הדעות ולא רק לדעה דתית אחת או יותר. אני לא רואה שום קשר בין הקביעה שיש פגיעה בציבור הרחב לבין מה שכתבת... המשך יום טוב.

יום.

New member
אתה יודע מה

אני חושבת שאתה צודק, אכן השטלתה על הפורום איזו רוח זרה שאני לא מוצאת את מקומי בה. לא מכירה את וואלה וגם לא את נענע כך שבאמת איני יודעת האם אלו השורשים לכך. העבודה היא שאני כבר לא מרגישה חלק, וחבל. אני למדתי לחיות עם העבודה ששם הפורום הוא "הומואים דתיים" לי דווקא לא היתה בעיה עם הדתיים אא עם הומואים (פשוט כי קצת קשה לי להיות הומו), אב ניחא, קיבלתי את זה. זה שם שמרמז על מהות הפורום וזה מספק אותי בשלב זה. ולגבי "האירוע ההומופובי" כביכול, איני רואה בו ככזה אלא יותר כאקט של "דע את האויב". אבל עדיין אני מרגישה פה נטע זר. אולי גם בגלל שבזמן האחרון משיכה לנשים מצטיירת פה כבדיחה, אני מרגישה כאילו הפורום הזה הולך ומסגר את כותביו לתוך מכלאה של סרקסטיות. ובנוגע להמשך השרשור, אני לא חושבת שיש פה זכות קדימה לכותבים וותיקים, פורום טוב הוא פורטם שיוד לקבל משתתפים חדשים ומכבד את דעותיו. פורום טוב עוד יותר יידע גם לשמר את כותביו הוותיקים.

likud1

New member
אני מסכים איתך על חלק נרחב מההודעה

צריך לשמר את הוותיקים ולקבל את החדשים. כשאני קראתי את ההודעה שלך, לא ראיתי שום התרסה, כי אם אמירה מהלב. אני מרגיש כאן מקום נעים לכתוב בו ולמרות הויכוחים אני מכבד כל אחד ואחד שכותב כאן.

dkey

New member
יום היקרה

גם אני לא מדבר על זכות קדימה. התגובה שלי היתה על דבריו החצופים של ארמדילו שנעזוב את הפורום.

dkey

New member
ותודה על הדברים

אנחנו צריכים לעמוד על כך שאופיו הפלורליסטי של הפורום ימשך, לא יפגעו בנשים כפי שהיה בעבר ותהיה אפשרות לכל אחד לכתוב. אגב, ישנו כותב מסוים שכותב בנימה מבודחת על משיכה לנשים של הומואים. אני חושב שאף לא לרגע הוא התכוון לפגוע בנשים אלא להפך להגן עליהן ולהתריע מפני כל מיני מחשבות יצירתיות שסופן פגיעה איומה בנשים.

מנסון1

New member
הכותב המסוים

אכן מסכים למה שנאמר. אין לי שמץ של שמצוץ של זלזול בנשים, הן מכובדות עלי מאוד, וכל הבדיחות הן כלפי טיפולי השינוי, וכמובן לא כלפי נשים.

SmartToyBoy

New member
מסכים מאוד !

יום , את ממש לא צריכה להרגיש כך. נכון, אנשים מתחלפים בפורום, אולי האווירה קצת משתנה - אבל זה אין אומר חלילה שמישהו אינו רצוי כאן !! למרות המחלוקות והשונות אנחנו מנסים להסתדר, אז שאת תרגישי כ"נטע זר" ? לא בא בחשבון

סבבב

New member
אחזק ואומר...

הפורום בלעדייך לא יהיה אותו הפורום... ומהכרותינו את יודעת שאין פה בפורום שום נטייה נגד לסביות (יש רק נטייה לבני אותו המין...) את רצויה ואפילו מעבר לכך... צר לי מאוד לשמוע שאת מרגישה לא נוח, ולכן אם את חושבת שיש אופציה לתקן זאת - אימרי לנו...

יום.

New member
אני יודעת שאין

פה ולא היתה פה שום נטיה נגד לסביות וגם לו זאת היתה הכוונה שלי. נראה לי שרוח הפורום מנשבת למקום לא טוב. וכמו שאמרתי זה אנטיגונזים, כך שאין לי ממש סיבה אלא תחושה כללית. (ובכל מקרה סליחה שאיני מגיבה לכל השרשור שבכל זאני פתחתי.. הייתי בעבודה ומאז שתרמתי דם אתמול אני מרגישה חלשה ויש לי סחרחורות, אז איתכם הסליחה)

dkey

New member
יש איזה דיווח על אתמול?

או שכולם עסוקים אצלו היום בהמרה טרם תכנס השבת?

מנסון1

New member
איזה המרה

הם כבר שרים בואי כלה בואי כלה. חבר'ה אל תיעלבו חס וחלילה. אם מכירים אותי קצת

io4minyan

New member
זה יכול לקרות התכנסות של יהודים בעלי דיעה

דברים נאמרים, דברים נכתבים. לפעמים השפה חדה מידי. לפעמים ההתנסחות מעט פוגעת או סתם נטולת רגישות. במפגשים של פנים אל פנים הרבה יותר קל לשלוט על מנגנוני הסינון בפורום וירטואלי, האפשרויות לנגח ולהתנצח גדולות הרבה יותר, מה שדורש מאיתנו זה לבור את המוץ מהתבן ולהחליט לבחור את מה שראוי לנו להתייחס אליו, לחוות אותו, ללמוד ממנו ולתקן טעויות ולהתעלם מהיתר, שכן הדרת רגליים ( או אצבעות מקלידות ) ממפגש דיעות שיש בו הרבה תועלת, אינו הפתרון. ולכל העוסקים באבחון אג'נדות ובפלגנות. יש הרבה יופי וחוכמה בריבוי דיעות וכיווני חשיבה משתנים.

Seasonal

New member
אני לא שייך לפורום האומנם

אבל אני מסתכל קצת על מה שקורה פה ובאמת שאלתי את עצמי מתי זה יתפוצץ... פשוט צריך לקרוא לילד בשמו, זה הכל...

למעלה