לא יודעת למה

יום.

New member
לא יודעת למה

אבל בזמן האחרון הפורום הזה יוצר בי תחושת אנטיגוניזם כולשהי...

סבבב

New member
אולי תנסי בכל זה לנסות ולהסביר למה?

אחרת איך נצליח לתקן את התחושה הזו?

SmartToyBoy

New member
וזה מדוע ?

האירי את עיני כולנו... ודרך אגב - תכתבי קצת יותר ! ואולי תבואי לאיזה מפגש או שניים, הבטחת פעם כמדומני ?

מנסון1

New member
יום, אל תדאגי

אחרי המפגש עם הפסיכולוג כולם פה יתחילו לחפש בחורה , ואז את תהיי הלהיט

dkey

New member
אני לא יודע מה הסיבות שלך

אבל ללא ספק שאני חש שבתקופה שלא הייתי כאן השתלטה על הפורום הזה אג'נדה שלא היתה כאן קודם וששורשיה בוואלה שנסגר. בעקבות אי התרוממות הפורום שבנענע החלו אותם אנשים לכתוב כאן. שתי דוגמאות שעולות במיידי הן שינוי שם הפורום שזה היה פשוט חוצפה כי הפורום הזה לא נועד רק לדתיים ורק להומואים ולמעשה פעלו כאן יותר דתל"שים מכל דבר אחר או למשל הארוע המכוער וההומופובי שיערך הערב. ארוע כזה הוא בפירוש פגיעה בציבור רחב שכותב כאן בפורום.

armadilloo

New member
צר לי להגיד אבל...

אני חושב שמי שמשליט פה אג'נדות חדשות זה אתה ודומים לך. הפורום הזה מיועד להומואים ולסביות דתיים או שחיים מסביב לקו התפר, והשם הקודם של הפורום היה אם אני לא טועה "גאים דתיים" ככה שאני לא רואה איך זה קשור באיזושהי צורה לדתל"שים יותר מעכשיו. לכן זה לא מפתיע שיש פה מגוון של דעות שמייצגות את האוכלוסייה הדתית ההומואית. כמובן שכולם מוזמנים כל זמן שהן יודעים לכבד ולא מנסים להשתלט. האנטיגוניזם שלך נגד הפסיכולוג מזכיר את האנטיגוניזם של החברה בעבר נגד ההומואים. גם הם אמרו שזה דבר פסול ולכן אף אחד לא רצה להקשיב. מי שבטוח בדעתו לא מפחד מדיון אינטלקטואלי אלא מגיע ומנסה לשכנע בצדקת דרכו. התנהלות קהילת ההומואים החילוניים היום מזכירה לי במידה רבה את התקופות החשוכות של ההיסטוריה בהם כל ניסיון להביא דעה חדשה או שונה מותקפת ונרדפת, ויחסם לדת בפרט מזכיר את יחס הדתיים להומואים, ובכך הם עושים את אותו עוול שעשו להם. מה שכן, חשוב שאותם אנשים שניסו להשתנות וזה פגע בהם יבואו ויציגו את ניסיונם. יש הרבה מאד פורומים להומואים חילוניים ורק אחד שמתאים לדתיים אז תכבדו את זה, ואל תנסו להפוך את הפורום הזה למשהו שהוא לא.

מדובר בדיני נפשות

לכן, יש להתריע ולהזהיר אנשים טובים ותמימים מפני ידעונים תאבי בצע שמנסים לנצל את מצוקותם הנוראה. ולגרום לקיסרת נפשם הצעירה. ולכן, "דיקיי ודומיו", ימשיכו לנסות ולהציל נפשות טועות בכל פעם שיעלה הנושא הזה. וזה יקרה בכל פורום, ממש לא משנה איך קוראים לפורום, מהי האג'נדה שלו או מי כותב בו דתל"שים, חיפאים או גולנצ'יקים.

io4minyan

New member
בכל טיפול פסיכולוגי, ולא רק בטיפולי המרה

יש מידת סיכון שתהיה רגרסיה, שמצבו של המטופל יחמיר. אני מציע למצילי הנפשות מכאן לפתוח את המניפה ולגלות שבשום ענף של פסיכולוגיה אין תעודת אחריות

האם היית מוכן

לעבור ניתוח מוח גאשר ברור לרםואה שאין סיכוי שיועיל לך? כי זו המקבילה לטפול המרה ולא טיפול פסיכולוגי המוכר כיעיל אך עם פוטניאל של רגרסיה.

dkey

New member
אתה כנראה לא מבין

יום, אני, דתל"שים וחילוניים רבים כתבו וכותבים כאן הרבה הרבה לפני שאתה ואחרים הגעתם לכאן.

likud1

New member
אני לא מאמין שצריכה להיות העדפה לפי קדימות

כל מי שכאן בעיניי מזומן לכתוב ולא משנה מה עמדתו או דעתו. אני חדש כאן ואני מרגיש טוב ונוח לכתוב בפורום. אני מקווה שגם לך ולחבר'ה אחרים נוח וטוב וימשיך להיות נוח וטוב לכתוב כאן. ויכוח הוא דבר לגיטימי, אנחנו אנשים שונים עם דיעות שונות ואם לא כך היה, העולם היה מאוד משעמם.

armadilloo

New member
אז?

לא שאני מבין מה הקשר למי הגיע קודם, אבל אם אתה מתעקש אני פה כבר כמה שנים טובות (רק שאני מחליף ניקים ועד עכשיו הייתי יחסית בשקט) ואם אתם רוצים "להציל" את נפשות הטועים פה- לכו למפגש והתעמתו עם הפסיכולוג המרושע במקום להלך פה אימים על כולם.

dkey

New member
מותק, החלפת ניקים לא נחשבת

ובעצם מדוע אתה צריך להחליף כלל ניקים? ואולי תספר לנו מה היו הניקים בעבר??? וביחס לשאר שענו, תשובתי שאנחנו כותבים כאן הרבה לפני אחרים היתה תגובה לשורה האחרונה של ארמדילו.

armadilloo

New member
מותק?!!

לא צריך לריב! הרי אנחנו יהודים אנחנו יודעים לפתור בעיות כאלה. פשוט נתפצל. אתה ותל אביבי תקימו לכם פורום "דתל"שים הומואים" ותוכלו להשמיץ שם את כל הצעירים שפה. ויום תקים לה פורום "דתלש"ית לסבית בדיכאון" ותוכל לשפוך שם את זעמה ללא הפרעה.

likud1

New member
אני מצטער, אבל זה לא במקום

גם אם זו בדיחה, או סוג של סרקזם, אני חושב שזה לא מתאים לכתוב כאלו דברים. אני רוצה להאמין שדווקא אנחנו הומואים ולסביות שמתמודדים עם החברה בנושא הקבלה לא צריכים לריב כך. אם אני לא טועה, הפורום הזה קיים בשביל כולנו, בכל גיל, מכל מין, חדש או וותיק. כמו שסבבב אמר, מי שרוצה ורואה בזה דבר חשוב שיבוא היום למפגש ומי שלא, לא חייב לבוא. בכל מקרה, שיהיה לכולם ערב מצויין.

armadilloo

New member
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד! (ע"י הקצנה)

שצריך ריבוי של דעות וזה מגוחך שמדברים על "אג'נגדות חדשות" ועל חברי פורום ותיקים מול חדשים

למעלה