לא יודעת למה

feelin^lost

New member
לא יודעת למה

לא יודעת למה אני יושבת מול המסך ב 3 לפנות בקר ומרגישה דחף בלתי מוסבר להוציא משהו שלא ידעתי שהיה בתוכי אחרי שקראתי כל אחת ואחת מההודעות פה... מישהו...תנו לי כיוון אני לא יכולה להתחיל מההתחלה כי כל מה שאני רואה זה סוף

alona..

New member
לא יודעת

איזה כיוון לתת לך. להתחיל מההתחלה? ככה בדר``כ אומרים אבל.. לפעמים אין בדיוק התחלה, אין משהו שאפשר להניח עליו את האצבע ולהגיד: הנה, ככה זה התחיל. אולי פשוט תשפכי? שיצא מבולבל, שיצא קטוע, תתחילי מהסוף, מההתחלה, או מהאמצע, זה לא ממש חשוב, סימכי על האינטיליגנציה שלנו, מבטיחה שלפחות אני אנסה להבין. פשוט שבי מול המסך, ותשפכי רגשות, תחושות, או מעשים, מה שתרגישי שעומד לך על קצה הלשון, ושוכב שם המון זמן בבטן. פשוט תשפכי..

שום אחד

New member
אולי ככה?

אני לא יודע. לי זה עבד. התחלתי מהסוף. ואז - באה ההתחלה. כן, זה לא הסדר הטבעי. אבל גם מה שהיה לא בדיוק טבעי, ככה שלא מפריע לי ממש. אוף. מה אני בכלל מדבר.. כאילו, אני כבר מנוסה בעניינים שכאלה... לא משנה. בכל מקרה, זה חשוב להוציא. גם אם זה לפורום, שלעולם לא יקראו.

אפשר להתחיל מהסוף

לא תמיד חייבים להתחיל מהתחלה. אפשר להתחיל מהסוף שאותו כמו שאמרת רואים. אפשר להתחיל מאיפה שהכי קל ברגע שמתחילים זה זורם מעצמו וגם אם מתחילים אפשר באמצע להפסיק. וזה בסדר גמור כל עוד מרגישים נוח עם מה שעושים. אפשר להתחיל גם בשאלות - זו גם דרך להתחיל אם תרצי אני פה - אשתדל לעזור מלי

feelin^lost

New member
``ואולי...לא היו הדברים מעולם...``?

זה מה שאני מרגישה שזה לא מציאותי. לא לא הגיוני.

alona..

New member
למה?

כי הצלחת לחיות את חייך? כי זה עלה רק אחרי שקראת פה הודעות? ויודעת מה? גם אם, רק נניח, זה יציר הדמיון.. הרי אנחנו לא מענישים פה אף אחד, ואנחנו לא צולבים את האחראי למעשה. מה שחשוב הוא מה שאת מרגישה. ואם תפרקי וזה יעזור לך לדעת אם זה הדמיון או המציאות, אז למה לא לנסות?

feelin^lost

New member
אנסה

בצורה קרה ומחושבת בלי הרבה הבעות רגש כי אין לי כוחות לזה כבר סתם רציתי לומר שגם אני נאנסתי

alona..

New member
וסתם לספר

לך.. שדווקא בגלל הקרות הזו, כל כך הצטמררתי. ואין לי מילים, ואני לא יודעת אם את מצפה שיהיו.. אבל אני כאן, תמיד, אם רק תרצי. ובהתחלה אמרת שאת לא יודעת מאיפה להתחיל לספר, וכביכול התחלת ``מהסוף``. אבל באיזושהי צורה, החיים מתחלקים ל- ``לפני ואחרי המעשה``. ואת לא בסוף, את בהתחלה, והיא יכולה להיות נהדרת.. היא באמת יכולה להיות כזו. אלונה.

feelin^lost

New member
התחלה...

זה מה שאני רוצה...בדיוק מה שאני רוצה התחלה שום דבר אחר.. בא לי לעזוב הכל מאחור אולי זה לא בסדר אולי זה כן לא יודעת...מה שאני יודעת זה מה אני רוצה ה ת ח ל ה

alona..

New member
את יכולה

ואני יודעת שזה קל לדבר, וקשה לעשות. ואני יודעת שלא משנה מה יהיה, זה תמיד יהיה שם, איתך, גם אם רק מאחור. אבל את יכולה! וההתחלה הזו תראה בדיוק כמו שתרצי שהיא תהיה. כי עכשיו את היא האחראית לחייך, ועכשיו את היא שמחליטה איך הכל יראה בעולמך. ואת יכולה פשוט לעזוב הכל, ולהתחיל מחדש, כאילו לא היו הדברים מעולם. אבל.. מתישהו, זה יצוץ, כי זו דרכו של הלב, כשהוא עמוס במשהו כבד. ואת יכולה קודם לפרוק הכל, לשחרר ולשחרר ולשחרר. וכשתרגישי מרוקנת מבפנים, וכשתרגישי שלמה עם עצמך בכל דרך שהיא, אז גם ההתחלה תהיה קלה יותר. ואת יכולה להתחיל פה, ואת יכולה לבחור בכל מקום אחר- מציאותי יותר, ואת יכולה- כמו שמלי אמרה- לעצור מתי שרק תרצי. את יכולה *הכל*, מה שרק תבחרי.

alona..

New member
לאמר לך

את האמת? לדעתי, חבל שתתחילי בחיים ``חדשים`` לפני שתטפלי במה שהציק לך בחיים ``שקיימים עכשיו``. כי.. מתישהו, זה יצוץ שוב, במלוא העוצמה, ואז, כל פעם תצטרכי להתחיל מהתחלה. באיזשהו שלב, אני מאמינה שזה יתיש אותך, כי כמה אפשר להתחיל כל פעם מחדש? לבנות, לשקם, לעשות, ואז הכל מתמוטט מחדש.. אז אם את שואלת לדעתי.. טפלי בזה קודם. אני שונאת את המילה הזו, ``טפלי`` כאילו שזו מחלה או משהו, אבל אין לי מילה אחרת להשתמש בה.. אז יש את 1202 שזה מספר טלפון שאת יכולה להשתמש בו. את יכולה להתקשר אליהם, לשאול אותם שאלות, או סתם לספר, או סתם להגיד האלו ולנתק. את יכולה להשאר אנונימית לגמרי. הם שם רק בכדי להקשיב, ולייעץ. ויש את קופת החולים, שתנחה אותך לפסיכולוג, אם תרצי. ויש אותי, ואני אומנם לא מבינה כלום, אבל אני מבטיחה להיות פה. אז מאיפה מתחילים? מהרגשות.. ואני יודעת שזה יכאיב, ואני מבטיחה להיות פה, ולהחזיק לך את היד, אם רק תרצי. אבל אם תתעלמי ולא תפרקי עד הסוף.. זה ישבור אותך, מתישהו. ואני לא מכירה אותך, ובכל זאת, אני באמת לא רוצה שתשברי. נסי לרשום, לפעמים, רק הנסיון לסדר את המילים על הדף עושה סדר בראש. ולפעמים, אחרי שאנחנו קוראים את מה שכתבנו, אנחנו מבינים מה שלא הבנו קודם. מה שלא תחליטי, אני איתך. אלונה.

feelin^lost

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

alona..

New member
אוקיי

אני יכולה לשאול כמה שאלות? תעני על מה שאת רוצה, ואם יותר נוח לך, אל תעני על אף אחת מהן, אני אסתדר עם מה שתבחרי.. ההורים, הם יודעים על זה? אם כן אז, מי מהם יודע? או ששניהם? יש לי עוד שאלה, ואני לא יודעת איך לנסח אותה. כל דרך שאני אבחר בה תהיה בוטה מידי, לא לעניין. אבל אני חושבת שזה חשוב אז אנא.. תביני אותי.. הבחור ההוא, שנגע בך בלי שרצית, הוא בסביבתך עדיין? אם כן אז, כמה קרוב אלייך...? ושאלה אחרונה, יש מישהו בעולם שסיפרת לו על זה אי פעם? אולי זה חטטני מידי לשאול את השאלות האלו אבל.. אני באמת לא רואה דרך אחרת, בלעדיי התשובות. ובכל זאת מבטיחה, אם תבחרי שלא לענות, אני עדיין אהיה פה, איתך. אלונה.

feelin^lost

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

למעלה