לא יאומן!!!

Bufreak

New member
אל תאמינו למשה.

הוא ראה את פרק המחזמר של "באפי" עשרות פעמים(אולי יותר מכל פרק אחר אי פעם), כתב עליו את הניתוח הטוב ביותר שהוא כתב(בקרוב ב-ISF: "למה אני אוהב את הניתוח שכתבתי על 'קריאה לנשק' הכי הרבה", מאת משה גולדמן). וגם יש לו פוסטר של דרוסילה ליד המיטה(טוב, אין לו, אבל הוא בטח היה רוצה אחד כזה). דוד.

Bufreak

New member
הגם אתה, פרוטונוס? ../images/Emo12.gif?)

(נאמר במשמעוט חיוביט. נא לא לספיילר. 7. ). דוד.

Bajoran Priest

New member
למה אני אוהב הניתוח שכתבתי על קריאה

לנשקהכי הרבה, מאת משה גולדמן. ובכן, אין ספק שהניתוח של המחזמר היה אחד הניתוחים היותר משמעותיים שכתבתי(למרות שבקושי כתבתי סיכומי פרקים, אז זה לא כזה חוכמה). *אבל* כתבתי אותו תוך כמה שעות, כשהמחקר היחיד שעשיתי היה לראות את הפרק לפני. ומכיוון שממילא ראיתי אותו הרבה פעמים באותה התקופה, זו לא חוכמה. את המאמר על "קריאה לנשק" כתבתי במשך כמעט שבוע. השקעתי בו מחשבה רבה,ועשיתי מחקר לא קטן שכלל כתיבת רשימות תוך כדי הצפייה הפרק, מעבר על תקצירי פרקים אחרים וכו'. כמו כן,המאמר מסודר הרבה יותר טוב, מורחב, כתוב בשפה "מקצועית" יחסית, ולעזאזל, הוא עדיין בעמוד השער של ISF. שיורידו אותו כבר... אנמי רוצה לשלוח אותו גם לסטארבייס

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gifיאיי

תרגיש חופשי לפנות בכל שאלה

sysiphus

New member
מכל הדברים, באפי?

למה לא סדרות איכות? הבית הלבן? בנות גילמור, פאקינג ER או 24? ואם כבר בז'אנר אז גלקטיקה, ויש שיאמרו שפארסקייפ בסדר אבל לא ראיתי. אבל באפי?

אורי אתה שם פה את חייך על הכף ../images/Emo3.gif

יש כאן כמה אנשים שמאוד לא יאהבו את האמירה הזאת.

CaptainOok

New member
../images/Emo80.gif - ../images/Emo80.gif (פרה-פרה ../images/Emo8.gif)

התחלתי לראות באפי, די בגלל לחץ חברתי. ות'אמת - בינתיים זה חמוד. זנדר מצחיק אותי, אני אוהב את ההומור הציני שלהם. והדיון על באפי מפסיק כאן ועכשיו. תנו לניב ולנילי את הכבוד המגיע להם - זה פורום סטאר-טרק!

בשביל כבוד צריך לעבוד

אגב, גם אני נתחלתי לראות באפי לאחרונה. צירוף מקרים?

למעלה