לא יאומן!!!

I א י י ל I

New member
חח אתה באמת מאמין לזה...

רוצה לראות משהו באמת בלתי יאומן!! POD לכל תלמיד!! http://news.walla.co.il/?w=//607151

I א י י ל I

New member
עוד משהו שיש לי.. הפייזר הופך

למציאות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2960114,00.html

LOL

"למה לא? ארגונים לזכויות אדם ורופאים מזהירים מנזקים גופניים לטווח ארוך." למה מה כדור של אקדח לא גורם לנזקים לתווך ארוך

deddy23

New member
לא אמרתי שאני מאמין...

אבל זה נחמד לחשוב שאולי - רק אולי ישנה אפשרות כזו של מסע בזמן... לא חושב ככה?

papal

New member
איזה הזוי

יא אללה אי אפשר להאמין לו זה בטוח אבל אם הוא לא מהעתיד אבל למה שהוא לא יהיה מוכן להסגיר את השותפים שלו (המקורות) ולצאת מהכלא אם גם ככה הכסף שהוא גילגל לא יגיע לידייםשלו? איזה אינטרס יש לו להשאר בכלא? הזוי לגמרי הוא כנראה משוגע עם קבלות אבל מדהים שאף אחד לא מצא תיעוד שלו מלפני זה ...

I א י י ל I

New member
הוא סתם פושע

חזרה בזמן בלתי אפשרית, בגלל שאם אדם למשל יחזור בזמן אז כמות החומר ביקום (שהיא קבועה כל הזמן) לא תיהיה קבועה יותר וזה פשוט לא הגיוני וסותר. מה שכן כנארה שנסיעה שגבוה ממהירות האור מאפשרת איכשהו חזרה בזמן, אבל לא באופן קיצוני של שנים או ימים אפילו.. זה כל מה שאני יודע בקשר לזה. חוץ מזה ניראה לך שאם יפתחו פעם מכשיר לחזרה בזמן יתנו אותו לשימוש אישי לכל אחד בשביל לחזור בזמן ולגנוב כסף, נישמע דיבילי.

אודו

New member
אנרגיה

חומר ביקום לא חייב להישמר. חוק שימור החומר הוא קירוב כמעט מדיוק לחוק האמיתי: חוק שימור האנרגיה. במצבים חמים במיוחד כמו בשמש לדוגמא, 1000 גרם חומר (מימן) הופך ל993 גרם חומר אחד (הליום או חמצן אם אני לא טועה) ולעוד 7 גרם אנרגיה. בפעילות כימית שנחשבת קרה יחסית, אפילו בטמפ' של 1000 מעלות, חוק שימור החומר נשמר לגמרי. בנוסף כמובן יש את האנטרופיה שהופכת אט אט את היקום לאנרגית חום אחת גדולה... ויש גם 90% מהיקום מסה אפלה שאין אנו יודעים את תכונותיה. יכול להיות שלאחת מן התכונות שלה יש איזושהיא תרומה מדעית לנושא שתתגלה רק עוד 1342 שנה וחודשיים? מי יודע?

deddy23

New member
אוקיי - זו כבר תשובה מוחצת...

אבל בהיותי מעריץ נלהב של כל מה שקשור במסע בזמן נסחפתי אחרי זה... עדיין בלי שום קשר לכתבה הזו אני מאמין (ויהיו מי שיקראו לי טיפש בגלל זה...) שבשלב כלשהו זה כן יתאפשר (מסע בזמן כמובן...) כמו שאף אחד לא האמין שנגיע לירח וכו' וכו' ובסופו של דבר ההישגים האנושיים הוכיחו עצמם כמתקדמים יותר ויותר לעבר מה שנראה כלא מושג. אני מודע לפרדוקסים האינסופיים שמסע בזמן יכול ליצור לעומת נחיתה על הירח, אבל עדיין - אני מאמין בכל ליבי שבשלב מסויים זה כן יתאפשר - ואם כך אזי שכבר ייתכן והיו מסעות לעבר שהוא העבר (או ההווה) שלנו... ואנחנו פשוט לא יודעים על כך בגלל המחוייבות לא ליצור פרדוקסים...

P0P

New member
מסע בזמן כמו שמתואר שם אינו אפשרי

אמנם אתה באמת יכול לעלות על מטוס קרב ולטוס במהירות פי 3 או 4 ממהירות הקול אבל זה לא אומר שאתה חוזר בזמן אלא שהזמן מסביב למטוס זז יותר לאט, בזמן שבחוץ עובר שעה בתוך המטוס אולי עוברים 55 דקות זה אומר שאתה "חוסך" זמן . וזה מביא אותי לשאלה על וויג'ר (ספויילר): איך זה שבוויג'ר למשל טסים כל הזמן במהירות פי 100 ממהירות האור ובסוף כשהם מגיעים הביתה הם מגיעים במסגרת קו הזמן הנורמלי, הם לא אמורים כבר להגיע לבית עתידני יותר? ואם כבר האם בכדור הארץ לא היו אמורים להמציא כבר טכנולוגייה שתחזיר אותם הביתה? תנו לי לנחש, עוד חור בעלילה?

למעלה