לא יאומן!!!

deddy23

New member
לא יאומן!!!

אמנם לא הכי שייך למב"כ, אבל מצאתי איזו כתבה בוואלה - אני מניח שקראתם אותה או לפחות חלקכם קראתם, אבל שימו לב - הכתבה הזו היא ממרץ 2003, ניסיתי למצוא עוד כתבות בנוגע למה נסגר עם זה אח"כ - לא הצלחתי, מישהו מכם יודע מה נסגר עם זה בסופו של דבר? (אם בכלל...) והכתבה : http://news.walla.co.il/?w=//369428

CaptainOok

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש...

אממ... התחלתי לראות באפי...

Bajoran Priest

New member
../images/Emo13.gif ! זאת רוח חג החנוכה !

אהממ, בכל מקרה, צריך מישהו שיעשה לך את טכס "רק תיזהר העונה הראשונה ממש לא טובה וחכה זה ישתפר !" אז, אלון, הישמר לך ! העונה הראשונה ממש לא טובה ! (יחסית)

Bufreak

New member
יישתייבח שמו של הג'וס,

יש לנו עוד צדיק!
אלון, הישמר לך, העונה הראשונה היא גרועה עד כדי מבוכה(אבל, עדיין, לא אומרים איכסה על יצירת אומנות מוערכת שכזו). אז, כמו שהכהן אמר, תמתין בסבלנות. דוד(בהחלט שימח ועודד אותי, אחרי שהצורב ה%$^%$ השתעשע עם השפיות שלי).

Bufreak

New member
אין קשר. לכן ה../images/Emo32.gif, לא?

(שג'וס יבוא וכו' וכו') דוד.

Bajoran Priest

New member
ויאמר הג'וס:

"ואפילו כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את הבאפי(
), חובה לעלינו לספר בכל דור ודור על נפלאותיה, שהרי בכל דור ודור באים אלינו לכלותינו לקלס בבאפי ולטעון כנגדה. ובכל דור ודור בא משיח ושמו דוד, ועוזרו הכוהן משה והודפים את הזדים" "לשנה הבאה בסאנידייל הבנויה"

I א י י ל I

New member
הבנתי OFF אבל למה האובססיה שלכם

או לפחות זה ניראה ככה, לגבי הסידרה הXXX הזאת?

Chakotay

New member
ואין לי משהו נגדו, אני סתם

לא סובל אותו! שונא את יצירותיו ויש לי בובת וודו שלו, וקליעה למטרה עם ראשו! אבל אין לי משהו נגדו כלל

Bufreak

New member
תראה, תבין.

או שלא, אתה יודע. "באפי" לא מיועדת לכל אחד. בכל אופן, אני לא הולך לנסות לשכנע אף אחד לראות(אוף, למה זה לא נשמע אמין במיוחד?) דוד.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo12.gifאני אובססיבי?

אני רחוק מלהיות אובססיבי. אם מישהו אובססיבי לגביה זה דוד, ואני, אם כבר הייתי רוצה להיות אובססיבי זה לגבי חלל עמוק תשע, אבל לא כל כך יוצא לי להיות לצערי. (סלח לי, איירה !) מה שאני לא מבין זה את האובססיביות להיות נגד. מה קרה, אסור לכתוב הודעות OFF בפורומים יותר? וחוץ מזה, לדעתי באפי קשורה לפורום מסע בין כוכבים, כסדרה בז'אנר המקביל, לא פחות מאשר הודעה מפוברק(ככל הנראה) על מישהו שטוען שהוא נוסע בזמן. ואף יותר.

למעלה