לא טוב לי?

g u y 4 u

New member
למה?

למה להגיע לדחק? אני לא יודע למה. אבל קורה שהדחק נכפה. זה לא ממש עוזר אם אני רוצה להמנע. לא ממש הזמנתי את זה. אין בזה שום קסם....זו פשוט עובדה.

g u y 4 u

New member
../images/Emo13.gif תודה.

אני מאחל לך לא פחות. בעיקר שנה שבה תמצאי אוזניים קרויות. אני עד לעושר הרוחני ולתבונה....

אתה זכר..בדקת..בסדר לא לכעוס..

מבועתת ? מבוהלת ? זה הפרוש שלך... אויר בזוגיות ? יש לנו ימים קבועים בשבוע שהוא בכדורסל, אני בסדנאות יצירה.. לכל אחד מאיתנו יש ביחד ויש לחוד. חחח..ויש גם מילואים שבעלי מאז שהתחתנו, מבקש לקצר..
לכל אחד במערכת הזוגית צריך להיות גם את הלבד שלו. אני גם "מעיזה" לצאת עם חברות..
חיי הנישואים שלי לא מגבילים אותי בכלום. למעט מקומות בילוי מסויימים שגם ככה לא מעניינים אותי.. מתקשר אתה לא..

g u y 4 u

New member
אוקיי....

אז אנחנו מסכימים שחופש בזוגיות זו בהחלט אפשרות... בחלק מהמקרים אפילו צורך.... חשבתי שאת שוללת את זה לחלוטין.

שירה35ג

New member
למה יש לי הרגשה שאין לך בכלל ילדים, ושאת

מאד? הדברים שכתבת קצת "צעירים" מדיי..

שילה1

New member
הפסקה קלה.הם לא זוג חברים,אלא

זוג שחי תחת קורת גג אחת,עם כבוד אהבה ובעיקר-שני ילדים. לקחת הפסקה פרושו לשבור את הכלים,ולגרום,אוליי,נזק לילדים. לטעמי-שיחות ועזרה של איש מקצוע,ואוליי עשייה משותפת כמו:יום בשבוע לצאת לבילוי,או חוג משותף.

מאורRon

New member
ורדה רזיאל פרוזק?

אני לא בטוח שיש בי פתיחות לאיש מקצוע. מה אני אגיד לו שאני מביא ביד מחוסר סיפוק? שבא לי ללכת לפסטיבל הג'אז, בערב, והיא נרדמת באמצע?

chenby

New member
תגיד לי

אתה רוצה באמת לפתור או שאתה רוצה לצאת שנון? אם יש לך בעיה ואתה באמת רוצה לטפל בה, אתה תפתח את מה שמפריע לך. היא תפתח את מה שמפריע לה ותמשיכו משם.. למה כל ההתחכמויות אני לא מבינה?

מאורRon

New member
מתחכם אמרת?

כנראה שזו הדרך שלי לברוח מלהתמודד.חומה של שנינות. את חכמה או שאני שקוף?

שילה1

New member
בדיוק זה מה שתגיד לו:שיש ביניכם פערים

בצרכים וברצונות,ואתה היית רוצה למצוא דרך להתגבר עליהם,כדי לשפר אתהמערכת הזוגית. תסביר למטפ/ת בדיוק את הבעיות שלך ושלכם. אין בך פתיחות לאיש מקצוע? בהחלט מקובל,אלא שאז-צפה להדרדרות,היא תגיע,ולאחריה,הרבנות תראה קרובה ואפשרית מתמיד. לא חבל?

מאורRon

New member
אני צריך בדיוק את זה

חופש. פסק זמן. אך עושים את זה במערכת נישואים עם ילדים? ומי אמר שהיא תהיה שם כשאחזור? אפשר פסק זמן או שזה גירושין?

מאורRon

New member
בכל מקום צריך להשקיע?

ללא קסם ומחשבה אני מחפש פינה חמה. פסק זמן.

אז זה העניין

שלא בכל מקום. אבל יש מקומות שבהם כדאי להשקיע. קסם ומחשבה הם בעיניי, לפחות, מטען חשוב בכל עת ובכל מקום וסיטואציה. בלי קשר לעבודה קשה כן או לא. ועכשיו ברצינות. אני מה זה מבינה את תחושת הצורך שלך בפסק זמן, בחופש, באיזשהו טיים אאוט מהסיבוב המטורף של הכדור עם כל מה שיש לך ואין לך. השאלה שלי היא, האם אשתך יודעת מזה? האם אי פעם שיתפת אותה בתשוקה הכמוסה הזאת? האם התקשורת הטובה שלכם, כפי שאתה מעיד, מגיעה גם למקומות הללו? לסודות ולמשאלות הפרטיים והפנימיים שלכם? כי אתה יודע, יכולות להיות גם הפתעות בחיים. אולי אולי אפילו היא משתוקקת למן חופש כזה ואתה לא יודע על זה? עצה שלי - אל תשאיר את זה במקום חבוי ואסור, כי זה מחרבש את הנשמה וזולג החוצה ומרעיל את מה שיש בבית. תפתח את זה מולה. ספר לה. אל תתבע ממנה כלום, פשוט שתף אותה מהמקום הכי פשוט ואמיתי. לא יודעת לומר לך לאן זה יתגלגל, לא מכירה את אשתך. אבל מי יודע, אולי עוד תופתע..

למעלה