לא טוב לי?

g u y 4 u

New member
רק שדבר אחד צריך לקחת בחשבון

שאנשים לא תמיד מוכנים להגדיר (אפילו לעצמם) את הסיבות לקשיים. שקל יותר לתלות האשם באחרים או בסיטואציות מסויימות ולא תמיד מצליחים, לא תמיד רוצים, לפעמים מתביישים להגדיר את הבעיה האמיתית. יש ואנשים מרפדים את הסיבה האמיתית בדברים שקל לסביבה להתחבר אליהם. מה גם שהסביבה לא סבילה ולא מקבלת את הסיבה (האמיתית?) להרבה מאוד קשיים בזוגיות. זה הרבה יותר פשוט ומבטיח סוג של סימפטיה ואמפטיה מהסביבה, מאשר לומר - תשמעו, אני מתבגר ומרגיש שחיי עומדים להסתיים, אני רוצה לנצל את ההזדמנות שאני נראה סביר כדי לנסות לחוות עוד חוויות בטרם לא תהיה לי הזדמנות נוספת. חוץ מזה, אם הוא יגיד שהוא לא מזיין מספיק (אם בכלל) ובגלל זה הוא חווה קשיים, אתה וכל מי שבסביבה, יזעקו חמאס, תקראו לו סוטה, תוקיעו אותו ותתעלמו מהודעתו... שעולה ממנה ניחוח של מודעת הכרות (גם אם לא במיידי... אבל זה בדרך לשם. סוג של עבודת הכנה) אני יכול להעיד מנסיוני, כל אימת שאני בא לבת הזוג שלי ואומר לה: "אין לי שום ביקורת עלייך כאדם, אין לי בעיה עם האישיות שלך, אין לי בעיה עם מורכבות היחסים בנינו, אין לי בעיה עם דרך קבלת ההחלטות שלך... הבעיה היחידה שיש בנינו היא התדירות הנמוכה של הסקס או העדרו". היא מביטה בי בחשדנות ולא מאמינה לי שזו הסיבה העיקרית לקשיים הזוגיים, למחאות, לחוסר הסבלנות, לעצב, לכעס, לחוסר החשק, לריחוק, לחשדנות, לחוסר המוטיבציה ועוד..... כמו שנאמר: כשיש סקס בזוגיות - הוא מהווה 10% מהקשר. כשהסקס נעדר מהזוגיות - הוא מהווה ל-90% מהקשר. תודה שזה משנה את הפרופורציות.

1Shir

New member
הסקס הוא לא 10%. בעיני הוא הרבה יותר מזה.

זה מבחינתי אחד הדברים העיקריים, אם לא העיקרי שבהם, שעושים רק עם בן הזוג. אגב, להגדרתי סקס זה לא רק סקס במובן הביל קלינטוני של המילה, אלא מילת מטריה לכל מגע שהוא. אי אפשר להפריד. לדבר ולבלות אני יכולה גם עם חברה או משפחה. אם היתה לי זוגיות בלי סקס (לא חוויתי כזאת אבל ממה שאני קוראת פה ושם אני רואה שהיו דברים מעולם), אני לא רואה איך הייתי ממשיכה אותה. כמובן שלא הייתי עוזבת מיד, אלא מנסה מאוד לפתור את הבעיה, אבל אם הייתי נוכחת שזו בעיה ללא פיתרון - מבחינתי זאת בעיה חמורה מדי בזוגיות. כך שסקס כשהוא לא קיים מהווה 100%, וכשהוא קיים הוא מהווה הרבה יותר מ-10%. בסופו של דבר זה הדבר העיקרי שקושר בין בני הזוג (כמובן שלא היחיד, צריך שיהיה גם קשר, מחוייבות ורגש מסביב).

g u y 4 u

New member
שיר....

זה שלך, מספיק מגע ואת קוראת לו סקס... זה לא אומר שכל מי שאיתך חושב כמוך. חיבוק, נשיקה, נעימים, ליטוף, מילה טובה, מבט, הושטת יד, עזרה בכביסה, עזרה בכלים, עזרה בניקיון, מתנת יום הולדת, מתנת נישואים, חיוך על הבוקר, קפה למיטה, בישול ארוחה וכאלה... בשביל גבר/ים, הם פעילויות מטריה... כולם שוכנים בבטחה תחת הקטיגוריה סקס מקדים
. כולם נעשים מתוך תקווה שזה יוביל בסופו של דבר ל....סקס הוא סקס הוא סקס... במובן הקלינטוני (אעלק), במובן הבבוני, במובן החייתי, במובן המסורתי, במובן הדוגי ובכל מובן... העיקר שיקרה. בשורה התחתונה ובלי אחוזים לנוחיותך, כשהסקס בקשר הוא טוב, הוא מהווה עוד חלק ממכלול של קריטריונים. כשהוא נעדר או לוקה בחסר בזוגיות, הוא תופס את החלק הארי ב"רשימה" ובעל נפח הרבה יותר משמעותי עד כדי שהוא מאפיל על כולם.

1Shir

New member
בעיני דין ליטוף הוא לא כמו דין עזרה בכלים.

אבל אני מקבלת שזה אינדיבידואלי. אני עדיין חושבת שסקס (טוב) בקשר הוא יותר ממכלול של קריטריונים. הוא בקצה המאוד גבוה של הרשימה... כשהוא נעדר הוא הכל. מבחינתי יותר אפשרי להתגבר על חוסר בדברים אחרים מאשר על חוסר בסקס. אי אפשר להחזיק ככה זוגיות. יותר קל עם חוסר בתקשורת או חוסר בשיתוף פעולה או חוסר בערכים דומים.

g u y 4 u

New member
את שמה לב...

שאת מתווכחת איתי על נושא ששנינו מסכימים עליו? הויכוח הוא כביכול על כמה זה מפריע? עזבי - כשזה טוב, זה טוב וכשזה איננו או חסר, זה מפריע. סיכמנו? אגב, לגבי הכותרת, זה בסדר. אני מבין שאת לא מצליחה להבין את הקשר, אבל ככה זה עובד אצל גברים. הכל, ללא יוצא מן הכלל, הוא סוג של סקס מקדים המלווה בתקווה לסקס מלא בסופו של דבר. אל תתעמקי במה שלעולם לא תצליחי להבין. כפי שאף גבר לא ממש מבין נשים - אף אשה לא ממש מבינה גברים.

מאורRon

New member
זה נכון

לפחות אצלי. סקס טוב משנה את התמונה. מקטין משמעותית את ה"חוסר".

שילה1

New member
אני הבנתי שהאיש מחפש ריגוש,פרפרים בבטן,משהו

שונה,ככה כדי להתאורר ולחזור,כאילו כלום לא קרה. אכן כך. אם כן-מי אני שאתן לך אישור לכך.הרי אתה זה שחליט,זה שתבצע,וזה שתשלם את המחיר,או שלא.

מאורRon

New member
נכון, אבל

אולי משהו דפוק בערכים שלי אבל אשתי ואני כרתנו ברית של אמון. יהיה קשה לי לחיות עם שקר ומצד שני לספר לה זה פיצוץ.

g u y 4 u

New member
מה זאת אומרת?

זה מה זה פשוט. הוא יזיין מהצד ויתפלל שזה לא יתגלה. ועולם כמנהגו נוהג...

למעלה