לא הצבעת? סתום ת'פה

פדופיליה כשלעצמה היא איננה התעללות!

זה כמו שתגידי שהומוסקסואליות היא התעללות, כי בקרב ההומוסקסואלים יש גם אנסים. נכון, יש אנסים, אך יש גם כאלה שלא יפגעו בזבוב. אותו דבר גם אצל הפדופילים. ושוב, אינני פדופיל ואינני הומוסקסואל. אני פשוט תומך בזכות של הפרט להיות שונה.

תקשיב, מכיוון שאתה עובר את כל הגבולות אני

אהיה ברורה: פדופיליה זו מחלת נפש שגורמת לאנשים להתעלל בילדים חפים מפשע. קפיש? דין פדופילים צריך להיות חמור מאוד. ואין דומה בין יחסי מין בין גברים ליחסים עם ילדים. יש מבין? גיל 17 הוא גיל חוקי ליחסי מין. ילד בן 12, לא כשיר למין גם אם הוא סקרן. הבנת? באותה מידה תטען שאב ששוכב עם בתו הוא לא מתעלל מינית ולא אנס, כיוון שהיא רצתה. אנשים כמוך מסוכנים לחברה וזה לא מצחיק. אונס לא נעשה רק בכוח פיזי. יש מבין? לא? צא ולמד ואנא התרחק מילדים. לגליזציה של עברייני מין? יאללה. סע לאיראן, שם חוסכים מילדות התעוררות מינית ע"י פעולה כירוגית פשוטה. מצד שני מתחתנים עם בנות 10 שקיבלו מחזור. סע לשם.

שטויות.... אני לא אצביע - כי אין במי להצביע

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית וזכותי הדמוקרטית היא לבחור אם להצביע או לא להצביע. ואם אני אתלונן או לא - זאת לא בעיה שלך, אלא שוב זכות שלי במדינה דמוקרטית. מי נתן לך את הזכות להתעסק בבחירה שלי? סתום ת'פה.

לא ממש ברור

אתה רוצה שש"ס תתחזק? לא היית רוצה שמפלגה של תומכי טרור כמו בל"ד לא תעבור את אחוז החסימה? גם אם אתה לא מרגיש שאף מפלגה באמת מייצגת אותך, תמיד יש רע במיעוטו לעומת רע בהתגלמותו. כאשר אתה מצביע, אתה מחליש את כוחו של מי שהוא הרע בהתגלמותו בעיניך.

למעלה