לא הצבעת? סתום ת'פה

Fasz

New member
אם כך מדוע אתה מתגונן כל כך?

הרי זה לא אמור להיות כינוי גנאי בעבורך, אם אין מדובר אלא בזכות הפרט להיות חולה. חולה נפש במובן מסוים, אך אני מניח שאתה חולק גם על כך. שהרי מי שלוקח לשיחים ילד בן 9 ומלמד אותו על ה"שלב האנאלי של פרויד", אינו אלא ממש את גישתו המיוחדת לחיים.

קשה לי להאמין שאתה באמת לא חכם...

...אני כבר הסברתי, שאין מדובר בילד בן 9. אני מדבר על גיל ההסכמה, אשר עומד היום בארץ על 18 מהסיבה שאינה מובנת לי. הרי מה הסיפור? חוק קודם למצב, או מצב קודם לחוק? כלומר, מדוע אני בעד מריחואנה, למשל? מפני מבמציאות כבר מזמן משתמשים בה והחוק פועל רק לעיתים. אז מי שעדיין מתנגד ללגליזציה, פשוט מתכחש למציאות. אותו דבר גם עם העניין ההומו-לסבי. מדוע היום בארץ הגענו לתובנה שאין דבר-מה רע בזה? ומדוע היום החוק אכן שונה מאתמול? מפני שרוב ההומואים היום חיים את חייהם בכיף ולא מתביישים במה שהם. ולא מרגישים "חולי רוח". היום בישראל לילדה בת 17 ממוצעת יש יותר מפרטנר מיני אחד. ולא כולם בגיל שלה. הרי אתה לא תטען כי מחצית מאוכלוסיית המדינה הם פדופילים? לו היה מצב בישראל שכל הבנות מתחת לגיל 18 היו בתולות, אז אולי הייתי תומך בחוק שישאיר את גיל ההסכמה כפי שהוא.

ועוד קשור לאונס!

אחת ההודעות המקוממות שקראתי כאן. איזו מפלגה תומכת בפדופיליה, ספר לי, שאדע להזהיר את כל העולם מפניה. ילדים קטנים לא מודעים למעשיהם המיניים, כל יחסי מין עם ילדים נובע ממחלה שיש לטפל בה, לא לעודד אותה. גם אם הילד מסכים, הוא אינו כשיר ואינו מסוגל להבין בגלל את המעשה. מזעזע אותי שיש אנשים שחושבים כך.

מי דיבר על ילדים קטנים?

תגדירי, מה זה בשבילך קטנים? שמת לב לכך, שגיל ההסכמה משתנה ממדינה למדינה? כלומר, לפי ההגיון שלך ילדה ישראלית בת 17 אינה בשלה ליחסי מין, ואילו ילדה הולנדית - כן? מדוע? לילדה הולנדית יש פיסיולוגיה אחרת? מה הגיוני יותר: לחשוב שיש לה פיסיולוגיה אחרת, או לחשוב שבהולנד אין ש"ס? בקשר ל"מחלה". פעם סברו כי הומוסקסואליות היא מחלה. הזמנים משתנים וטוב שכך!

נערה בת 17 ישראלית בשלה ליחסי מין

ואין שום בעיה חוקית עם קיום יחסי מין איתה, לא משנה בן כמה אתה. חבל שאתה מדבר על החוק אבל בכלל לא מכיר אותו. טוב, מה אפשר לצפות ממי שחושב שפדופיליה איננה מחלה ובו בעת מפנטז על אישה בת 50...

את רוצה להגיד לי..

...שאם גבר בן 50 ישכב עם ילדה בת 17, הוא לא יישפט? אשמח אם תבססי את דברייך על איזו עובדה (למשל, קישור).

אם אתה משווה בין הומואים לפדופילים מצבך חמור

אם כך, למה לא נעודד רצח? נתיר רצח בתנאים מסוימים? אם היתה סיבה מוצדקת שהרצח יהיה חוקי. אם לא - שיישב בכלא. פדופיליה זו מחלה, גם אנסים פתלוגים הם חולים, למה אתה לא מדבר על המחלה הזאת? הומואים זו לא מחלה. אלה המקרים בהם אני יכולה רק לקוות שהחוק ייגן עלינו ועל בתי מפני אנשים שחושבים כמוך. נערה בת 17 כשירה ליחסי מין גם במדינת ישראל, לידיעתך. פדופילים אינם נמשכים לנערות בנות 17 אלא לילדים קטנים. זוהי פדופיליה http://he.wikipedia.org/wiki/פדופיליה

קודם כל, רצח גורם סבל...

...שנית, יש מצבים בהם הרצח הוא אכן חוקי. עונש מוות, למשל. לא שאני בעד עונש מוות, אבל הוא קיים במדינות רבות ואני לא מתעלם מהעובדה הזאת.

אם אתה מטיף לפדופילים אתה בבעיה חמורה

ושוב, אני אשמח לדעת לאיזו מפלגה אתה בוחר, כלומר - האם אתה חושב שמפלגה זו תעודד פדופיליה? הדבר היחיד שאתה צריך זה לבדוק האם אתה בסדר. אתה מעז להשוות בין פדופיליה להומואים? אני חושבת שעלבת בכל ההומואים באשר הם. ויחסי מין עם ילד הם סבל לילד, סבל של שנים. ואני אם כבר, בעד חוק שיעודד סירוס פדופילים ואנסים ואם יש מפלגה שמוכנה ללכת על זה - אני איתה.

israel3000

New member
להעז להשוות בין הומואים ופדופילים, מה הבעיה ?

שניהם סוטים רק שבראשון יש הסכמה ובשני כפיה אבל שני הדברים הם תוצאה של סריטה במוח, פשוט בזמן האחרון מתחילה במדינה אהדה לדברים מוזרים.

למעלה