לא הצבעת? סתום ת'פה

israel3000

New member
אין מה לעשות זה פשוט כך.

כל בעל חי בעולם כולל האדם בנויים על בסיס של זכר ונקבה, מי שמחליט שבא לו ככה אז זה רק מראה עד כמה המצב הנפשי שלו גרוע. במקום לסייע לאנשים האלה אנשים בוחרים לתת להם לגיטימציה לתבוע בבוץ של עצמם. ומה הקשר בין מדינת ישראל לכך, את אותו דבר אני יכול להפנות אליך זוהי מדינה יהודית ודמוקרטית ולא באופן מקרי קראו לה קודם כל יהודית.

אתה רואה את זה כך.

אין זה אומר שכך הוא הדבר באמת. נכון שבטבע יש זכר ונקבה. אך יש גם הומוסקסואליות. חוץ מזה, מה אכפת לך מה הם עושים? הם שוכבים איתך? לא! אז אל תתערב.

israel3000

New member
חחח אתה מחלק פה אישורים איפה לדבר ואיפה לא ?

הנה קדימה הדיקטטורית חזרה לעצמה, מאייל ארדניק לא ציפתי לדעה אחרת או יותר נכון להתבטאות אומללה כזו. דיברת על השכלה גבוהה של מצביעי קדימה חזינו באחד מהם עכשיו.

אישורים לדבר - אני לא מחלק.

אתה הוא זה שמחלק כאן אישורים לאנשים כיצד לחיות ועם מי לשכב. ולא דיברתי על השכלה (למרות העובדה שזה גם נכון), דיברתי על מנת משכל. כאדם משכיל אתה אמור להבחין בינן.

אינני מטיף לפדופיליה ואינני מעודד אותה.

אני רק אומר שאני בעד לגליזציה. אני בשום אופן לא קורא לעסוק בפדופיליה כל עוד היא איננה חוקית! אני רק קורא לשנות את החוק, כמו ששינו אותו לגבי ההומוסקסואלים.

אני לא מאמין על השרשור הזה../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

מפלגת פדופיליה???? אתם רציניים????

בוא תסביר לי בהגיון

מה לא ערכי בפדופיליה? מבחינה דתית? אבל לא כולנו דתיים. אז מה כאן לא מוסרי ולא ערכי? אני, למשל, נוסע בשבת. גם תגדיר אותי כאדם חסר-ערכים?

israel3000

New member
אני דיברתי כאן על דת ?

אני מדבר על דרך חיים נורמאלית. באמת שהשיחה הזו כבר מתחילה להגעיל אותי אני יוצא מזה.

israel3000

New member
ברור שלא נורמאלי, זה חולני

מעשה מגונה ואונס של ילדים קטנים. לאחר דיון כזה הייתי ממליץ למשטרה לעשות פה סיור.

מעניינת החתימה שלך...

כי בפעם האחרונה שבדקתי ראש הממשלה היה גבר בשם אהוד אולמרט

על זה אומרים באודסה (יש עיר יהודית כזאת ...

...באוקראינה) את המילה "או!"
חכה עוד שבוע ותראה שציפי לוקחת בגדול את הבחירות האלה! אתה יודע למה? אמנם בסקרים הליכוד מוביל, אך 21 אחוז מתוך האנשים שמתכוונים ללכת להצביע עדיין לא החליטו למי הם יצביעו.

ציפי יודעת שהתומכים שלך בעד פדופיליה?

נראה לי שזה יהרוס את התדמית הטהורה שלה ועוד יותר נראה לי שאדלר ישתגע. פדופיליה זו מחלת נפש קשה שפוגעת בחלשים. ילדים לא מודעים למין גם אם הם משתפים פעולה, הבנת? הסקרנות המינית כהליך טבעי של גוף האדם, מתחילה מאוד מוקדם, אבל זו רק סקרנות לא הבנה ולא בשלות מינית, לקחת את הסקרנות הזו ולפתות ילד/ה למין זו התעללות וניצול בדיוק כמו אונס. הבנת? אני מאחלת לאנשים כמוך שיבוא יום ויהיו להם ילדים ואז ירעדו להם הביצים מחשש שמישהו יגע בהם. - בא לי להיות יותר בוטה אבל אני לא ארד לרמה הזו-

ואם שולחים ילד בן 10 לחוג אגרוף, ...

...ושם שוברים לא את הפרצוף, זאת לא התעללות? חוץ מזה, הסברתי פעמים רבות שאני לא מתכוון לילדים קטנים. זה שאת לא קוראת את מה שאני כותב, זו כבר בעיה שלך.

פדופיליה זו משיכה מינית לילדים. רוצה להאיר את

את עיני לדווח לי מה זה תקין מבחינתך? ואמרתי לך, גיל 17 הוא חוקי מבחינת החוק. יש מבין? יופי, תודה.

תקין מבחינתי

תקין מבחינתי הוא מה שלא גורם סבל. כאשר עולה מרוסיה נכנס לפאב ומזמין בחורה ישראלית למשקה (אפילו ללא אלכוהול), והבחורה הזאת אומרת לו "רוסי מסריח לך לרוסיה" - זה מבחינתי ל א ת ק י ן !

אתה יודע, אני במקום הנהלת תפוז הייתי

שולחת לך אזהרה. מה שאתה עושה כאן זה לגיטמציה לפשע מתועב. להתעללות בילדים. גם אם הם לא מרגישים סבל באותו רגע הם סובלים שנים רבות אחרי. אתה צריך להתבייש. וכל מה שגרמת לי עכשיו זה לרוץ ולבדוק שאין תמונות של הבת שלי במחשב, שלא יעוררו חולים כמוך. ולא הומוסקסואליות זו לא מחלה. פדופיליה זו מחלה ופשע! סיימתי את הדיון איתך.

liatvered

New member
פשוט לא יאמן מה שהולך כאן

לא מאמינה שאני קוראת כאן על עידוד פדופיליה זה פשוט לא יאמן, נראה לי שצריך לאתר את כתובת הIP של הסוטה ולהעביר לרשויות, וד"א אתמול אפרים סנה הביע את תמיכתו בהענשה ע"י הוצאה להורג בעונשים חמורים - נראה לי שפדופיליה עונה להגדרה

לו היית באמת קורא, היית מבין כי אינני מעודד..

...אינני מעודד פדופיליה. כמו שאינני מעודד עישון מריחואנה. אני רק בעד לגליזציה, וזה איננו עידוד.

למעלה