לא הצבעת? סתום ת'פה

לא הצבעת? סתום ת'פה

חברים, אני קורא פה יותר מדי על אנשים ששוקלים לא להצביע. זו טעות גדולה! החובה האזרחית שלנו היא להיות מעורבים בתהליך הפוליטי ובוודאי שלהצביע! מי שלא מצביע, כאילו נתן את הקול שלו למפלגות שהוא מתנגד להן. בואו להצביע ושכנעו את כל מי שאתם מכירים שיבוא גם. חייבים להעלות את אחוזי ההצבעה! מי שלא מצביע, כמו שאומרים בסרטון הזה, שלא יבכה אחר כך!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מילים בסלע ואני מזמין אותך להתייחס להודעה למעלה על אפשרות להנהגת חובת בחירה בישראל

אז תביא גימלים ../images/Emo8.gif

האמת היא שהעונשים הקבועים בעולם לאי-הגעה הם זניחים ולרוב לא נאכפים. למרות זאת זה יעיל כנראה שאם זה ייושם בארץ דווקא נצטרך אכיםה כבדה מהיכרותי עם עמישראל...

pmp1

New member
תגובה ללא הצבעת? סתום ת'פה

ברור שהרבה אנשים שוקלים לא להצביע . אם תוכל להצביע על מועמד אחד נורמלי שבשבילו שווה ללכת לחכות בתור אז מילא, אבל אין אחד כזה. כולם מפחדים על הכיסא שלהם. אם הם לא היו כל כך פחדנים הם סוף סוף היו שמים קץ לסיוט המתמשך שך צושבי הדרום. אז אל תשפוט אף אחד.

דווקא יש מועמדת אחת נורמלית

והפעם אני לא מדבר על דב חנין, כי אם אני מצביע חד"ש, אני בעצם מצביע ביבי בדרך עקיפה, ומי שמצביע ביבי - מצביע ש"ס.

איך מדב חנין הגעת לביבי?

בעצם נדמה לי שאני מבין את ההגיון אבל אני לא מסכים לחלוטין - חד"ש היא בכל זאת לרוב תומכת חיצונית בכל ממשלת שמאל

כל קול שלא לציפי הוא קול לביבי

וכל קול לביבי הוא קול לש"ס! מדוע? מפני שההסתברות שהמנצח יהיה לא ציפי ולא ביבי היא זניחה ולא נתחשב בה. אז זה או ציפי, או ביבי. לכן אם אתה לא עם ציפי - אתה עם ביבי. ואם אתה עם ביבי - אתה עם ש"ס!

Fasz

New member
בתור בחור שנלהב לתמוך בהפיכת פדופיליה לחוקית

הייתי מציע לך להתחיל ולהסביר לקטינים שעימם אתה מתעסק או רוצה להתעסק מה אתה מוצא באישה בת 50 שלאחר כמה ימי עבודה עם הפוטושופ נראית לא רע, שאתה לא מוצא בילדה הקטנה של השכנים? יש דיעות שאסור לתת להן ביטוי ואתה מייצג כמה מהן ולראיה האתר של המפלגה הפדופילית ההולנדית שהבאת לפה. אם אתה שייך לזן האנשים המיוחד המגלה תמיכה במפלגה המושחתת ביותר בישראל, מדובר בתמונת מצב קשה מאוד שמסופקני שציפי לבני תשמח לדעת עליה. אלא אם כמובן יועציה ילחשו לה שגם אוכלוסיית הפדופילים נמצאת ב"קולות הצפים", ואז ייתכן והיא אף תביע סימפתיה לתמיכתך בהפיכת התועבה הזו לחוקית.

כל מי שתומך בפדופילים הוא פדופיל?

אני גם תומך בהומואים, ואני לא הומו. אני תומך בזכות של הפרט להיות שונה. לגבי השאלה מה אני מוצא באשה בת 50, איך הגעת לזה? מתוך שיר מופשט שבו לא נאמר אפילו במפורש שמדובר במדינת ישראל דווקא, ודווקא במאה ה-21? מעניין איך אותך קיבלו לקצונה. אתה נוטה לקפוץ מהר מדי למסקנות שאין להן שום בסיס לוגי.

ועוד דבר אחד

ולדימיר ויסוצקי, זמר ומשורר יהודי-סובייטי, נהג לכתוב ולשיר הרבה על מלחמת העולם השניה, אבל לא סתם, אלא בשם חייל שנלחם נגד הנאצים. אבל ויסוצקי מעולם לא נלחם בשום מלחמה, מפני שנולד בשנת 1938 וקשה לי להאמין כיצד ילד בן 7 יכול להיות חייל (אני יודע על מה אתה חושב כעת, בסוף תגיד לי שילדי החמאס לומדים להיות לוחמים מגיל 5). בשביל זה יש מה שנקרא חרות פואטית! זה החופש של יוצר, של סופר, של משורר לכתוב על מה שמעולם לא חווה במציאות!

ואתה גם לא תופש את המונח הזה כמו שאני ...

תופש אותו. בשבילך פדופיליה היא רק אונס, אבל אני התכוונתי להפך הגמור מזה. גם אני נגד אונס ולא משנה אם מדובר בילדה בת 13 או באישה בת 120. אונס לא קשור לפדופיליה דווקא.

Fasz

New member
ומה נאה יותר מאהבת בן 40 את הבן של השכנים

שאוטוטו בגיל מצוות. כמה נחמד שאתה מציע להם לממש אהבתם הגדולה והנאווה. לא התכוונתי לשיר שבחתימתך אלא ל'קראש' הקטן שרוחש בליבך לזיפי לבני.

אתה מציג את דעותיך כעובדות.

אני מתכוון למה שאמרת על "אישה בת 50 ופוטושופ". יופי הוא מושג סובייקטיבי. ואם אתה הגבר היחיד בארץ שסבור כי ציפי אינה יפה, אתה ממש לא חייב לכפות את דעתך חסרת הבסיס על כל שאר האוכלוסיה. לגבי "הילד של השכנים". אתה צודק. קשה להתרגל לדברים חדשים. אתה כאיש משכיל וודאי מכיר את אלן טיורינג , מדען שהתאבד עקב כך שנשפט והורשע ב...היותו הומוסקסואל....ובכן, הזמנים משתנים!

Fasz

New member
ציפי לבני לא אמיתית בפלקטים

אין לה קמטים ואף הבליטה הקטנה באפה נעלמה לה במחי מברשת וירטואלית אחת. אכן, מאוד הגיוני מצידך להמשיל אהבה בין שני אנשים בוגרים שבמקרה הינם חד-מיניים לבין גבר מבוגר וילד. אותו המקרה בהחלט אך האשמה היא בחברה שלנו שלא מאפשרת לשניהם לבגיר לממש את תאוותו בקטין בעיקר בשל העובדה כי אותה חברה הינה גזענית ומעוררת גועל.

אני ראיתי את ציפי לא רק בתבטת.

אני ראיתי את ציפי לא רק בתבטת. גם במציאות. ואני עדיין סבור כי ציפי יפה יותר מג`ניפר לופז!

הלעג שלך מראה רק שאין לך מה להגיד.

הרי הסברתי מפורשות, כי אינני פדופיל ואפילו אינני הומוסקסואל. אני פשוט מכב את הזכות של הפרט להיות שונה. ואני כבר הסברתי את זה.

למעלה